Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aston Deen
tag
válasz WonderCSabo #26478 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az első verzióval sikerült megoldani a kérdéstAz elektromos áram alatt lévő alkatrész ugyanolyan, mint amelyik nincs alatta. Csak más a fogása.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A vistához is van ilyen Tweak progi,ha igen nekem nagyon kéne!
feltelepítettem a Vistára a TB-t,de nem tom hol keressem.
Hol lehet előhozni benne a rejtett mappákat és fájlokat?[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Morden24
nagyúr
válasz cellpeti #26504 üzenetére
Inkább azt mondd meg, hogy milyen változtatást szeretnél csinálni, mielőtt valami 3rd party fossal szétvágod a rendszeredet...
Kérdésedre: Mi az a TB? Egyébként meg felraksz egy Total Commandert, és az optionsban benyomod a rejtett cuccok mutatását.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
WonderCSabo
félisten
válasz cellpeti #26504 üzenetére
Konkrétan milyen Tweak progira gondolsz? Mert a "rendszer-felturbózó" programok nagyrésze kerülendő...
Rejtett fájlok megjelenítése. (Google 2. találat "Vista rejtett fájlok kifejezésre.)
Aston Deen: Szívesen.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Morden24 #26483 üzenetére
Köszönöm válaszod!
A hardverekhez alap, hogy nézek drivert, de szerintem találni is fogok mindegyikhez, elvégre "sláger" gépet rakok össze:
giga alaplap EP35-DS3 vagy X38-DS4 (ha lesz annyi pízem ) E6750; HD4850; WD Caviar Sata2 valahány gigás, még nemtom.
Szóval ezekhez szerintem lesz driver dögivel.
Lehet azt fogom csinálni, hogy feldobom a 32-es és a 64-es Vistát is, és tesztelek"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Tomate
veterán
Miért van az, hogy állandóan kiírja a gépem, hogy a windows intéző működése leállt? Általában akkor mikor saját gépben mászkálva megnyitok egy mappát amiben mkv (nagy felbontású film) fájl van.
-
twollah
nagyúr
Windows Vista Service Pack 2 Beta innen.
-
-
Lenry
félisten
válasz ^Clown #26511 üzenetére
ha jól tudom, akkor az SP1-ből sem volt külön magyar meg angol meg egyéb nyelvű, hanem csak egyféle telepítő van.
bár mivel ez csak béta, így lehet, hogy a nyelveket nem rakták még bele...Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pappkarcsi
senior tag
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
zoltanz
nagyúr
Vista SP1 en szertném beállítani a mikrofont. Ha bedugom megjelenik a rögzítő eszközök között és a kimeneti jelszintet is érzékeli, de nem küldi tovább a hangszóróra. Az erősítést is bekapcsoltam, a hangrögzítés varázsló nem indul el.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz WonderCSabo #26517 üzenetére
Ott nem nincs ilyen lehetőség. Hol nézem még meg? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
válasz WonderCSabo #26517 üzenetére
Köszi végűl is nem tudtam megoldani, de most csak a Skype miatt kellett, az meg működött. Hasra beállítottam a mikrofon jelerőségét illetve a szintvisszajelzőt figyelembe véve és rendben volt.
-
Nus
tag
Lenne egy Vista tűzfalas kérdésem. Mikor bekapcsolom az outbond szűrést a Vista tűzfala ugye blokkolja a programokat. Nah most elkezdek szabályokat létrehozni a programokhoz akkor faszán amit én akarok kienged. Viszon akármit is csinálok a Firefoxot nem akarja kiengedni. Tudna valaki irni egy szabályt, vagy egy tippet adni mit csinálhatok rosszul? Ugyanugy hozom létre a szabályt mint pl. a windows mailhez, megkeresem az exe-t engedélyezem, hogy mehet...annál működik is és más progiknál is csak a firefoxal nem akar működni.
Üdv...
The sky was pink...
-
-
-
Nus
tag
Nem használok proxyt. Az a fura, hogy ha a sima win firewall listárol, tehát nem az advancedben, leveszem a firefoxot majd indítom akkor nem jelez be a tűzfal és kiengedi. Más programnál pl, win live messenger kipróbáltam ezt és ott bejelez. Ha meg beállitom az outbound blokkolást akkor hiába hozok létre bármiylen szabályt egyszerüen blokkolja a firefoxot.
The sky was pink...
-
sekli
addikt
Helo,
miért van az, hogy a windows intézős beépített ftp csak akkor működik, ha ftp://login:passw@valami.ftp.hu -ként írom be a címet, ha csak ftp://valami.ftp.hu-t írok és a felhasználónevet és jelszót elmentem, akkor a root-ba még beléptet, de utána már nem tudok belépni egy mappába, mindig csak feldobja, hogy írjam be a jelszót, be van írva, leokézom, és újra...
így nem túl biztonságos a jelszó...
-
sekli
addikt
válasz WonderCSabo #26526 üzenetére
tudom, hogy nagyon gagyi, és a TotalCommander az jobb, de én ezt szeretnem használni, mert nekem ez kényelmes, mellesleg ez ingyenes a TotalCommander meg nem...
-
Zebu
addikt
válasz WonderCSabo #26487 üzenetére
Jaja csak a windows tűzfal
SP1-et frissítettem rajta.Ok leszedem és meglátjuk. Igaz már korábban is jelentkezett ez a probléma, amikor még a CFOS nem volt fent.
-
bod101
aktív tag
Szasztok!
Miért van az, hogy ha installálok valmilyen programot nem lesz a start menü programok között? Hogyan tudom megoldani, hogy ott legyenek?
Köszönöm1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Digital
addikt
Háj!
Fel tudom rakni valahogy (és fog-e működni?) a dreamscene-t Home premium vistára?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy néha ha alvó állapotba, azaz készenlétbe helyezem a gépet akkor a ventillátorok nem állnak le, a vinyó led folyamatosan ég és egyszerűen lefagy a gépem? Nem tudom "felkelteni". Oprendszer vagy hardveres hiba? Mit tudok csinálni? THX. -
WonderCSabo
félisten
válasz bod101 #26530 üzenetére
Másold be a program ikonját ide: X:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs .
Digital: Sajna a Dreamscene-t csak Ultimate-en lehet használni, de itt egy hasonló megoldás.
dave93: Sajna nem minden alaplappal műxik rendesen ez a funkció. Nálam sem, pedig ott villog rajta a Vista felirat.
-
Digital
addikt
válasz WonderCSabo #26533 üzenetére
Köszi, már megtaláltam a megoldást, működik frankón!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
sekli
addikt
ma végre formázni akartam a régi XP partíciót, de a Vista nem engedi, a Disk Management-ben sem..., azt írja, hogy rendszerpartíciót nem lehet formázni....
[ Szerkesztve ]
-
VaZso
senior tag
...és a Vista másik partíción van?
Esetleg próbálj meg egy külső partícionáló programmal, vagy ajánlgatták pl. a gparted vagy Parted Magic progit, így most én is ezt teszem.
Egyébként nem lehet, hogy esetleg a Vista boot managere az XP partícióján van és ezért nem akarja törölni?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Új számítógépem lesz, új Vista-val. Jelenleg az egyes programokhoz tartozó beállítások mentésével vagyok elfoglalva.
Létezik az a könyvtár, hogy: 'C:\Users\User\AppData\Roaming'
Ezt egy az egyben áttehetem majd az új Vista-hoz? Jól gondolom, hogy ez a könyvtár éppen arra való, hogy az ott tárolt beállításokat könnyen átvihessük az egyik rendszerről a másikra?
Szerk:
Mit kell tennem ahhoz, hogy majd az új Vista alatt szabadon böngészhessem a jelenlegi winchesterem teljes tartalmát - különös tekintettel a Vista könyvtáraira. Attól félek, hogy majd jogosultsági problémák lépnek fel és nem férek hozzá a file-okhoz.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
WonderCSabo
félisten
Szia!
Sajna ez nem ilyen egyszerű. A legtöbb program nem csak egy mappában tárolj a beállításait, és ha átviszed is azokat, akkor sem biztos, hogy működik. Milyen programokról van szó? A Vista installálása után látni fogod a régebbi rendszerek alatt létrehozott fájlokat, azokat kitörölni rendszergazdai jogosultsággal lehet.
-
€uro
őstag
válasz WonderCSabo #26540 üzenetére
Nagyon sok programom van, aminek a beállításait át akarom vinni.
Tudom, hogy nem minden program tárolja abban a mappában a beállításait, illetve, hogy nem is mindent lehet így átmenteni.. De azt hittem, hogy az a Roaming könyvtár kifejezetten ilyen "Vista-találmány". Különben szép lassan megyek végig minden egyes mappán és nézem, hogy az egyes programok beállításai merre vannak.
De ha már eszembe jutott. A Windows Live Messenger esetén több mappát is találtam. Az alábiakat:
C:\Users\User\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\ - 19MB
C:\Users\User\AppData\Local\Microsoft\Messenger\ - 42MB
C:\Users\User\AppData\Roaming\Microsoft\MSN Messenger\ - 13MBEzek közül lehet, hogy egyik-másik azért van a gépen, mert az előző operációs rendszerből is mindig továbbvittem a mappákat. De belenéztem és azt tapasztaltam, hogy egyes file-ok nemrég lettek módosítva.
Szerk:
Az új Vista teljesen új winchesterre lesz telepítve. Azon az operációs rendszeren szeretném később majd a jelenlegi HDD-met böngészni.
Adjak majd ki a teljes C meghajtónak, file-jainak és könyvtárainak olyan jogosultságot, hogy azt bárki megtekinthesse, módosíthassa?
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Thrawn
félisten
Ahhoz szerintem egy partícionáló program kell ha utána össze is akarod vonni a felszabadult területet a Vistáéval. Ja, és a telepítőlemezre, amivel a javítást választva új bootrecordot készít (ha minden jól megy).
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Béló
aktív tag
hello
hogy tudom kikapcsolni az aero-t vista business alatt?
előre is köszönöm
-
WonderCSabo
félisten
Szia!
Akkor adj teljes hozzáférést a vinyónak, ha szeretnéd, hogy az összes felhasználói fiókból elérhető legyen. De nem kell vacakolni, én semmit sem állítottam, és minden flottul megy, igaz csak egy fiókom van. A régi "XP-s" fájlokat és teljes mértékben látom. A Messengernek valóban csak a chat logjait érdemes elmenteni.
Béló: Gondolom az Aero Glasst akarod kikapcsolni, azaz nem áttetsző ablakokat, hanem "sima" Aerót akarsz használni. Ez a cikk add segítséget, hogyan tudod ki/bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Béló
aktív tag
válasz WonderCSabo #26546 üzenetére
hali
az aero- témát akarom kikapcsolni (ehhez nem kel registry hack), telepités után bekapcsolni betudtam de arra már nem emlékszem hogy hol
-
lizakattila
senior tag
Hali!
Az asztalon jobb egérgomb/Testreszabás.
Ablak színe és megjelenése
Ott kiválaszthatod az "egyszerű windows" sémát.
Am: LINK <--itt elég sok dolgot lehet olvasni a Vistáról[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Béló
aktív tag
válasz lizakattila #26548 üzenetére
köszi szépen sikerült
-
ToBeY
nagyúr
Vista alatt valahogy újra lehet telepíteni az ie7-t?Ha igen honnan tudnám leszedni a telepítőt hozzá.Az a probélmám hogy sokszor lefagy az ie.De ha kilövöm akkor megint jó egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest