Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz tikadani #25049 üzenetére
Gyakorlatilag teljesen mindegy, nincsen igazán különbség a kiadások között hardverigény szempontjából.
Döntsön az ár, illetve az, hogy mire kell neked, milyen feature-öket használnál.Amúgy Lauda-hoz hasonlóan én is Home Premiumot használok (igaz, 64bitest), és csak ajánlani tudom, teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
citkar
addikt
üdv
az a problémám, h egy USB rackben, egy 500as samsungot egy laptopra rakok, és felismeri mint USB eszközt, de meghajtóként nem jeleníti meg
a lemezkezelőnél azt ajánja fel h : konvertálás alaplemezzé ( pl mi történne ha erre kattannék?)
míg korábban ugyanez votl XP nél csal akkor reaktivácót kért...
nemtom h vista alatt ezt kell beállítani? v miként oldható meg?az usb rack jó, ntfs-re van konvertálva a vinyó a rackben (dinamikus lemez azt írja), ha kell még vmi kérdezzetek
[ Szerkesztve ]
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem, most váltottam XP-ről Vistára és néhány dolgot egyáltalán nem találok!
Router mögül netezünk 3-an, 3 gép-> 1 XP-s és 2 Vistás!Hogy a bánatba lehet mappát vagy file-t megosztani úgy, h. az látszódjon a Munkacsoportban (a mi esetünkben Albi néven fut)
Tudom, h. van Public nevezetű mappa, azt el lehet érni, de az a C-n van és nem szeretném, ha oda kellene mindig másolgatni a cuccokat, amit meg szeretnék osztani.
Nincs olyan lehetőség, mint az XP-ben, h. simán megosztom a mappát vagy file-t és az látszik a hálózatokban?Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
veber
tag
HI
Ki mit tud mi külőnbség van a 64 bites és a 32 bites internet explorer között?
toki
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sikerült megcsinálni, most már látszik a munkacsoportban a megosztott mappa, CSAK nem lehet belelépni, "Hozzáférés megtagadva"
Az engedélyeknél teljes hozzáférést is és az írás/olvasást is megpróbáltam, de akkor sem megy!
Tűzfal ki van kapcsolva mind2 gépnél.
25E hozzászólást nem nagyon lenne idegzetem visszaolvasni, bár próbáltam
Rem. tudtok segíteni egy kezdő Vistásnak!Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
lúzer
veterán
na egy fura dologra kéne magyarázat
3g/hsdpa USB modem klasszul működik
de csak abban az USB aljzatban ahonnan feltelepítettem!
más USB aljzatban nem
ilyenkor meg sem jelenik az eszközkezelőben
ez mitől van?ui: más notin is, xp alatt is
USB-k nem kompatibilisek egymással?[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
-
D®. GeNy@
aktív tag
Igen, nem írtam be jelszót, mivel nem szeretem, ha bakapcsolom a gépet és vár a jelszóra.
Csak én használom a gépet, így nem láttam értelmét.
Akkor ezek szerint addig nem érhető el a mappa, míg jelszót be nem állítok a fiókhoz?Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
_ak_
addikt
Mintha valahol azt olvastam volna, h vmikor a napokban jön az sp2 béta (vagyis igazából már kint kellene lennie), de nem találom sehol. Csúszás van, vagy csak benéztem vmit?
Let's begin, de gozaimasu!
-
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz Szellem. #25081 üzenetére
Ping tökéletes, minden nagyon jól megy, mert az XP-s gépről tudok másolni a Vistásra, csak visszafele nem megy.
Most nézem, h. a biztonsági központban ott virít az eset tűzfala bekapcsolt állapotban, bezzeg a hálókártyánál azt mutatja, h. nincs bekapcsolva semmilyen tűzfal!
Most kilövöm az Eset tűzfalát, vagy az egészet és meglátjuk!Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
Pribi
senior tag
válasz localhost #25058 üzenetére
Anno amikor indult a Vista le lehettett tölteni a Microsofttól, vagy valahonnan, és az ment 30 napig. Arra vadásznék én most is, mert a 32 bites verzió még abból az időből való, de most került 4 gb ram a gépbe, és ahhoz jól jönne a 64 bites változat.
Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz Szellem. #25084 üzenetére
Hát megsz@patott ez az Eset Smart Security. Ennyit szórakozni egy szar megosztással, komolyan nem hiszem el...
Uninstall a francba és láss csodát, minden megy rendesen. Routernél a tűzfal be van kapcsolva, így talán nem kell olyan vírusírtó, amibe tűzfal is van.
Maradok akkor a sima Nod 32-nél, ami "csak" vírusírtó.
Esetleg tudtok ehhez hasonló progit ajánlani, ami nem zabálja a ramot meg a procit, viszont gyors és sokaknak bevált?Bocsi az offért.
[ Szerkesztve ]
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz Szellem. #25088 üzenetére
Köszi még1x a segítséget!!!
Ha a Vista beépített tűzfalát használom majd, az át fogja engedni a hálózati forgalmat? Értem ez alatt azt,h. nem következhet-e be hasonló probléma a megosztott file-ok megnyitását illetően?
Ezelőtt 8 hónapig ment az XP (ha nem ésszerűen használtam volna, nem ment volna addig ), mivel sikerült beszerezni egy Ultimate-et, gondoltam próba cseresznye.
Eddig tetszik, semmi gondom vele és gyorsabb szerintem az XP-től!
Ez a hálózati mizéria kicsit rontott nálam az image-n, de mivel nem ő volt a lúdas, így eltekintek e felől!
Az idő majd igazolja, mennyire állja meg a helyét!Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Segítsetek!
Vettem 2x2 giga OCZ ramot és baja van vele a vistának
0x0000007e hibával lép ki. erre a neten találtam több fórumot ahol azt írják a KB929777 frissítés megoldja a problémát de nekem azt mondja, hogy nem érvényes erre a rendszerre.
Pedig 64bit-es a Vista és amit letöltöttem frissítés az is. Megnéztem nincs felrakva még.
Mit tegyek? -
törölt tag
Vista-t a MS-tól csak beta2, RC1 és RC2 formában lehetett. Ezek viszont 2007 május 31. (vagy június 30.?) után nem működnek.
Jelenleg csak vhd képként lehet letölteni.
Gerisz: Nem lehet, hogy nem megfelelő nylvű verziót töltöttél le?
-
-
-
Redpaladin
tag
régebben szidtam a vistát és most meg mégis újra felraktam,de meghagytam az XP-t is. Na szóval az a problémám,hogy nem találom a Vistában a színkezelőt,ahol a ICC fájlt betölthetem,mert a gyári ICC nem valami jó.
Az XP alatt képernyő tulajdonságai között volt,de itt minden másképp van,nem tudná valaki? -
Gerisz
addikt
Úgy se jó. Próbáltam, De a memtest futott egy éjszakán át 8x futott le és semmi hiba.
De igazából akkor jelentkezik ez mikor átállítom a CPU frekit Auto-ról manualra és beállítom a 214-es értéket mert így megy 400-on a ram. De már arra rájöttem, hogy ha a szorzót is fixálom akkor jó. De a kingstonokkal megy ha nem fixálom a szorzót akkor is. Végülis még húzás se lenne így mert csak az órajelét érné el. -
grex4
aktív tag
sziasztok, xp utákezdtem el vista-t használni és lenne rögtön 2 kérdésem. virtuális meghajtót hogy lehet feltelepiteni? egyik daemon tools verzióval sem megy, feltudom még telepiteni de ujrainditáskor kékhalál, és bese tölt a win. visszakell állitanom a rendszert. ugyanez a helyzet az alcohol120% iróprogrammal. másik kérdésem azlenne hogy mi fut a háttérben a vista-ban ami ennyire leterheli a merevlemezt? windefendert kikapcsoltam, töredezettséget nem mentesit mert kikapcsoltam aztis. nod32 tuti nem. tud vki vmit?
üdv
-
grex4
aktív tag
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
Nem régőta váltottam Xp-től Vistára és baromira hiányzik, hogy mikor megnyitok pl. sajátgépből egy ablakot akkor a fejlécnél/en nincs "fel" nyíl, amivel az előző könyvtárakba ugorhatunk, csak "vissza" nyíl van, ezzel az a gond, h. ugye csak az általunk megnyitott ablakokba lépkedhetünk vissza...
Nemtudom, érthetően fogalmaztam-e, erre van valami megoldás? -
zolikaDB
veterán
Hali!
Már rengeteg helyen kerestem olyan gadgetet, ami a CPU és RAM foglaltság mellett a hőmérsékleteket is mutatja, de eddig nem találtam! Tudna valaki segíteni, v linket adni, esetleg elküldeni nekem egy ilyet, ha létezik?Másik, amit kérdeztem tegnap: hogy lehet, h olyan gyenge vason is szépen, szinte érezhetően gyorsabban fut az ultimate, mint az enyém? (Toshiba 2 éves laptop, 1.46 cerka, 1 GB RAM, 128 MB Ati Xpress 200M)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...