Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
2szer ment a post, mert még ezt a hozzászólást sem bírtam elküldeni wlan-on...
mit csináljak és melyik driverrel ?
[ Szerkesztve ]
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
CounterBoci
senior tag
Üdv.
Egy hetes vista jól megszívatott. Egy frissítés után nem indult el többé. Üdvözlőképernyő előtt resetelt. Semmilyen módban nem indult el, az összes létező módon próbáltam helyreállítni, elvileg driverhiba okozta. Muszály voltam újratelepíteni. Most nem merek updételni, m ha az utolsó frissítés megint kivégzi kezdhetem elölről. Valakinek nem volt hasonló?
-
Sziasztok!
Mit lehet azzal kezdeni, hogy a win szerint a viedokarim támogatja az S3-at meg minden mást, de az S1 és S2 állapotokat nem? Emiatt nem tudom alvó állapotból visszahozni a gépet, se S1-ből se S3-ból, mert nem jelenik meg a kép.
Valami tipp?
Ezelőtt másik alaplapban simán ment az alvó állapot. Legújabb driverek vannak fent.Make Asia Great Again!
-
Morden24
nagyúr
válasz CounterBoci #25552 üzenetére
Hát Update előtt nézd meg, hogy miket akar telepíteni, és szedd ki a drivereket/driver update-eket a listából, és úgy telepíts.
Készíts rendszervisszaállítási pontot frissítés előtt, és ne az összeset rakd fel egyszerre. Ha pl. tudod, hogy dátum szerint kb. melyik frissítés b_szott ki veled, akkor mielőtt azt a párat felrakod, csinálj rendszervisszaállítási pontot. Ha jól le tudod szűkíteni, akkor telepítsd akár egyenként a cukkokat.
Sectumsempra - For Enemies
-
Csepy
őstag
Ezt a marhaságot honnan szeded?
Több, mint 500 szmlásan is igazolható Vistát tettem már fel, mindenféle gépre, notira és mindig PQMagic 8 boot CD-jével gyártottam elére a partíciókat és sosem volt semmi gond. (A Vista partíciókezelője meg nem enged csak elsődleges partíciókat létrehozni... no comment)Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz VinoRosso #25558 üzenetére
Összes típust tettem már fel. Igaz, kevés 64bitest, de arra igény se nagyon volt/van nálunk.
Igaz, egyzser, vagy 2x próbáltam csak a beépített partíciókezelőt "erőltetni", mivel se ntfs verzió, se cluster méret beállítás nincs, így valóban lehet, hogy átsiklottam a logikai prtíció részen, de ténylen enm emlékeszem, hogy lenne.De ez a "Vista nem szereti az előre gyértott partíciókat" még mindig óriási baromság.
-
MODERÁTOR
válasz kanmajom #25529 üzenetére
Nekem a 1.9.2.1028-as verzió van fent(angol, de már lehet tud magyarul) és teljesen jól müködik, nincs kikapcsolva semmien biztonsági cucc..
Hack3er
Nem lehet hogy a vidkari driver nem jó, vagy annak beállításai közt nem oké valami? Nekem volt fent vista codec pack, de sosem volt ilyen gondom..Everybody lies.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Volna egy problémám a vistával, amikor fel akar tenni egy bizonyos Microsoft XML Core Service 4.0 Service Pack 2 biztonsági összetevőt, akkor ha ezt gép leállásakor szeretném elvégeztetni akkor nem áll le a gép, hanem csak azt írja, hogy 1/1 frissítés ne kapcsoljam ki a gépet, ha a windows működése közben szeretném elvégezni a frissítést akkor meg szimplán nem történik semmi!
Ugyan ez a probléma a laptopomon is ott Vista home premium van, az asztali gépen vista ultimate. Eredeti szoftverekről beszélünk.
-
Hack3er
őstag
válasz brownus #25539 üzenetére
Amit szoktam: az Mplayert és a divix-et meg a média player 11-et.
Ezelött is ezek voltak fenn, de nem tudom miért csinálta ezt hogy csak hangot játszott minden lejátszó és képet meg nem. Másodjára jártam így, win telepítés megold mindentSzerk: (#25560) Barthezz2 Bakker tényleg, most hogy igy mondod, be is ugrott a történet
Tűl világos volt a monitor, le akartam venni a fényerőt a vga szoftban és a videó fényerejét sikerűlt, meg is lepödtem hogy miért nem lett sötétebb.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ekkora hülyeséget is régen csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek problémám a következő. Volt fönn egy xp és egy vista (előbb xp azután vista lett telepitve). Bootolás után megkérdezte melyiket szeretném inditani. De sajna az xp-t újra kellett húznom és most a vistát nem tudom inditani.
Erre szeretnék tanácsot kapni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Maori84
csendes tag
sziasztok. egy kérdés és egy kérés! asus eee pc 900 asom van windows XP vel.... hogy és hol tudnék rajta töredezettség mentesitést csinálni, és ki írta hogy kevés a lapozófájl mérete.... növeljem....ezt hol kell és mennyire emljem fel és hol találom....
Köszönöm!
Szabolcs
-
Morden24
nagyúr
-
Agyas
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy olyan gondom, hogy régebben a vista indulásakor betárcsázta az ADSL kapcsolatot most meg nem csinálja. Mit kell beállítani, hogy ismét tárcsázzon induláskor?? -
őstag
-
Sz.Miki
őstag
Másnak nincs ilyen problémája mint nekem?
-
Kleroo
veterán
Hali!
Egy kérdés: Rátaláltam a windows legdagadtabb mappájára.
c/windows/winsxs
ez tele van illesztőprogikkal.
Nekem sohasem lesz amd-m. vagy ha lesz úgyis új windows lesz rajta.Így a kb 4 gigányi felesleges amd cuccokat törölném, de sehogysem engedni. nincs valami módszer rá, hogy le tudjam törölni a francba?
mert az a gondom hogy 200-300 mega üres hellyel szenvedek(és e fülé nem tudok menni. újraparticionálás meg szintén nem csinálhatok..)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
lizakattila
senior tag
válasz Sz.Miki #25571 üzenetére
Esetleg nem próbáltad meg letölteni a Microsoft honlapjáról és manuálisan telepíteni. Elég alternatív megoldás,de hátha így sikerül, és legalább utána nem rinyál a frissítésért.
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Agyas
aktív tag
25569
-
PuMbA
titán
Vista is olyan Service Pack-ok tekintetében,mint az XP. Ha Service Pack nélküli Vistát telepítek és úgy frissítem SP1-re akkor kb 2x lassabb az egész rendszer ,mintha egy SP1-gyel integrált lemezről telepítem. Ilyenkor mi van azokkal akik megvették eredetiben és mindig az alap Vistát kell telepíteniük? Érjék be a lassabbal? (nem tört a Vistám csak MSDNAA miatt jár)
[ Szerkesztve ]
-
jackcsabi
csendes tag
Hello mindenki!
Elöször is bocs hogy ide írom de új vagyok a fórumon és nem tudom hova írhatnám ezt, segítséget szeretnék kérni.Az a problémám hogy a gép napi 11-12 alkalommal kékhalálozik vagy csak simán lefagy...
A kékhalál ezt írja lényegében:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
[...]
Technical Information:
STOP: 0x0000000D1 (0x00000008,0x00000002,0x00000001,0x8858385F)
ndis.sys - Adress 8858385F base at 8855C000, DateStamp 479190e7
[...]
Legtöbbször akkor jelentkezik a kékhalál/fagyás mikor játszok...de sokszor csak úgy
netezés közben is...OS: Windows Vista Home Basic 32bit SP1
RAM: 2GB
GPU: Ati Radeon HD 3800 1276MB
CPU: Intel(R) Core(TM) 2 Duo 2.3GHzElöre is kösz, ha tudtok segíteni.
-
PuMbA
titán
válasz Barthezz2 #25585 üzenetére
A laptopomon már régóta SP1-es van,asztalimon meg sima volt(SP1-re frissítve) mostanáig. Laptopom gyorsabban működött az asztali gépnél és nem tudtam ,hogy mi a fene van (kb. azonos teljesítményű a két gép). Így ,hogy mindkettőn SP1-es Vista van már ugyanolyan gyorsak.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz jackcsabi #25583 üzenetére
nálam akkor volt ilyen, amikor a vista ssaját hálókártyadrivere volt fenn. megoldás: alaplap/hálókártya oldaláról leszedni a drivert, feltenni. akkor is, ha ugyanaz a river. nálam megoldotta.
Joe fiú: akkor kicsit kompikáltabb...xp cd-ről boot, xp-t helyreállít, vagy easybcd, uninstall the vista bootloader. (ilyenkor csak xp-d van, bootmenü sincs). utána vagy vista dvd-ről boot, indítás rendberakása, vagy xp alatt easybcd.
most nézem, dni nagyjából ugyanezt írta.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
veber
tag
Hi
Mit tudtok a crakelt visták mostanába csinálnak hülyeséget explorer leállás stb?
toki
-
-
jackcsabi
csendes tag
Köszi a segítséget azthiszem megoldódott a problémám, 2 órája semmi kékhalál
Elöbb kellett volna írnom a dologgal és nem szenvedtem volna emiatt -
RedCactus
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy ha a start menüben rákattintok a játékok mappára, felugrik az ablak, de mindjárt el is tűnik. Régebben működött, de most nem akarja az igazságot.
Eredeti Vista + SP1.
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
vista átghostolás miért nem működik?
másik vinyóra próbábólelindul majd valami iyesmi:
nincs joga futtatni a xxxxx.exe-t (asszem rundll...)MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest