Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz Vasinger! #26451 üzenetére
Én nem tudom, de szerintem érdemes lenne átmenni tényleg a tuningos topikokba, illetve a cuccaid topikjaiba, és megkérdezni, hogy mi merre hány méter, mert egyáltalán nem biztos, hogy úgy van az, ahogyan te gondolod. Mint asszem mondtam, volt itt a Vista-topikban már olyan, akinek egy bios-frissítés oldotta meg a BSOD-jait.
Mellesleg a Vistád ugye nem valami vlite-olt, innenonnan letöltött szemét?
Sectumsempra - For Enemies
-
veber
tag
Hi
Tud valaki arra megoldást néha az ie7 vista 64 bit alatt leáll /nem válaszol/, ez mitől lehet?
toki
-
Morden24
nagyúr
Malware-t Spybot S&D-vel keress mondjuk, meg akármilyen víruskereső sem feltétlenül hülyeség (azért írom az S&D-t, mert az ingyenes, malware-re vadászni krekkelt cuccokkal meg a legnagyobb ökörség - ingyenes vírusirtó pl. az Avira, elég jó is, de egy Norton 2009, vagy Nod32 trial is megfelel, ha nem lenne valami normális cuccod).
Meg újfent, a pluginek felé nézz körül, nem ritkán be szokott jönni. Szedd le az összeset, aztán majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Ööö, bemész a programok eltávolítása ablakba, és uninstallálod a Flash, Java, Shockwave, Silverlight stb. plugineket? Meg fene tudja, még mit raktál hozzá... amúgy az IE7 ablakban is van egy olyan a Tools menüben, hogy manage add-ons. Ott is tudsz disable-re rakni dolgokat.
-
netboy
senior tag
Van egy hp notim de nem irja a hátralévő időt percben, megmondaná valaki hol lehet bekapcsolni?
-
konas
senior tag
Vistan tudok COD2 vel jatszani???
Ez volt a hibauzi amit kidobbott a gepARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/announcer/MP_Narr_Planted.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/announcer/MP_Narr_Draw.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_secure.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_leftflank.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_rightflank.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_enemydn.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_spotted.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_fallback.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_followme.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_greatshot.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_grenade.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_holdfire.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_holdpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_inpos.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_movein.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_reinforce.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_01.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_nosir_02.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_onmyway.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_regroup.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/stat/RU_stat_sniper.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_sorry.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/cmds/RU_cmd_suppress.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_longenuf.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_yessir.wav' not found
WARNING: streamed sound 'sound/voiceovers/mp/ru/resp/RU_resp_crazy.wav' not found
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
121 sound file(s) are missing or in a bad format -
total90
veterán
Hello!
Na most jutottam oda,hogy beszerezzem a Vista Ultimate SP1-et.Eddig XP SP3-at (32-bit) használtam.Az lenne a kérdésem,hogy megéri-e a 64-bites Vista Ultimatet megvenni ? Vagy "jobb" a 32-bites ? Tehát van mindenféle program 64-bitre is ? Én ezeket használom:
-Mozilla
-Nero 8
-Avast AV
-Ad Aware 08
-CC Cleaner
-Winamp
-Google Earth
-Alcohol 120% vagy Deamon Tools
-Total Commander
-K-Lite Codec Pack
-Power DVD 5
-Acrobat Reader 8
-Where is it ? (ez nagyon fontos lenne)
-WinRar
-Hyper Cam
-Convert X to DVD
-CSE HTML Validator vagy Macromedia DW
Érdekelne még,hogy a Photoshop melyik verziója fut Vistán (és melyiken) ?
Meg a játékok,hogy futnak a Vistán ? FIFA 09,NFS UC...esetleg régebbiek COD 2 ...
Meg még egy.Ha drivert töltök akár alaplaphoz,akár graf. kártyához akkor külön 64-bites kell ha olyan a rendszer ?Illetve még egy fontos dolog.VPN netet be lehet állítani ?
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
törölt tag
üdv.
Vistában hol tudom megnézni a webkamera képét? Természetesen driver fel van telepítve, csak a gyártó nem mellékelt hozzá semmiféle alkalmazást. Az eszközkezelőben megjelenik a webkamera.
XP- ben saját gép alatt is megtalálható volt a webkamera, vistában nem találom sehol sem.
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy a Wifi jkapcsolatot ne bontsa, vagy ne lassítsa le full az oprendszer miközben játszom egy erőforrás igényes játékkal:
Háttér:
Wifi hálózat müködik otthon, router osztja meg a netet több munkaállomás között. Amiről beszélek egy asztali gép, amiben egy Asus Wifi kártya van. Korábban XP-t használtam és nem tapasztaltam ilyen jelenséget.Ha elindítok egy játékot, pl mass effect, far cry 2, dirt, stb... akkor a Wifi kapcsolat vagy "disconnected" státuszba kerül, vagy ha pl töltök le valamit, akkor nem szakad meg, de a letöltési sebesség leesik 1-200Byte-ra. És igazából nem gyorsul fel, hanem az is megszakad egy idő után.
Úgy gondolom valami priorizálási probléma lehet, valamiért a proci erőforrást elveszi a hálózati kommunikácó fenntartásáért felelős folyamatoktól.... vagy nem tudom.
Van erre valami ötlet?
-
eddy15
tag
Sziasztok!
Tudom nem ide passzol, de kellene segítség!
Ezt főleg netezésre, filmnézésre, játékok futtatására szeretném használni.
Jó ez a gép ezekre?
Szerintetek mennyire jó ez a laptop?
Megéri az árát?NOTE ACER AS5730Z-323g32MN 15, 4"/T3200 2, 0GHz/3GBDDR2/320GB
cikkszám: 013847
idegen azonosító: LX.AUE0C.011
gyártó: ACERProcesszor típus: Intel Core Duo
Processzor jellemzők: T3200 (1 MB L2 gyorsítótárral, 667 MHz FSB) 2.0GHzMemória: 3GB (2+1GB) DDR2 memória, mely 4 GB-ig bővíthető
Merevlemez: 320GB S-ATA merevlemez
Kijelző típus: 15,4" WXGA
Kijelző leírás: magas fényerejű (220-nit) Acer CrystalBrite� TFT LCD, 1280 x 800 képpontfelbontás, 8 ms válaszidő
Optikai meghajtó: DVD-SuperMulti duplarétegű író
Chipkészlet: Mobile IntelŽ GL40 Express lapkakészlet
Videovezérlő : Ž Graphics Media Accelerator 4500M (IntelŽ GMA 4500M) akár 1759 MB IntelŽ Dynamic Video Memory Technology 5.0 (64 MB dedikált videómemória, akár1695 MB megosztott rendszermemória*), MicrosoftŽ DirectXŽ 10
(* a rendszermemória méretétől függően)
Akkumulátor, üzemidő: 6 cellás lítium ion akkumulátor
Akár 3,5 óra akkumulátor üzemidő
Acer QuicCharge� technológia:
� 80%-os feltöltés egy óra alatt
� Gyorsfeltöltés 2,5 óra alatt kikapcsolt állapotban
� 3,5 óra alatt tölthető fel használat közben
Pozicionáló: Érintőmezős mutatóeszköz
Audio: 2 beépített Acer 3DSonic sztereó hangszóró
High-definition audio támogatás
MS-Sound kompatibilis
Beépített mikrofon
1 fejhallgató-/hangszóró-/vonalkimenet-csatlakozó (S/PDIF támogatása)
1 mikrofon csatlakozó
1 vonalbemeneti csatlakozó
Bővítőhelyek: 5 az egyben kártyaolvasó Secure Digital (SD), MultiMediaCard (MMC), Memory StickŽ (MS), Memory Stick PRO� (MS PRO), xD-Picture Card� (xD) támogatásával
Portok: 4 USB 2.0 csatlakozó
1 csatlakozó külső kijelzőhöz (VGA)
Kommunikáció: Acer InviLink� Nplify� 802.11b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIEDŽ vezeték nélküli hálózati kapcsolat
Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN támogatás
56K ITU V.92 modem
Méret, súly: 366 x 274 x 30/43 mm
3.0 kg
Egyéb szolgáltatások: 0.3DV Acer Crystal Eye webkamerával
Operációs rendszer: külön vásárolható
Lokalizáció (billentyűzet és op. rendszer nyelve): magyar
Garancia: 1 év garancia el- és visszaszállítással (bővíthető)123.300FT
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz total90 #26465 üzenetére
Sztem bőven jó lesz Neked ezekhez a progikhoz a 32 bites is, az még olcsóbb is. Nekem a CS2 is megy Vistán. A játékokkal nincsen gond, ezek mind futnak, de lassabban, mind XP-n. Igen, 64bites driverek kellenek. És ha natív 64 bitesen akarsz használni egy progit, az is direkt 64 bites kell legyen. Ha jól tudom, megy a VPN, de ehhez én nem értek.
Sanan: Windows Live Messenger, Skype, esetleg a Youtube Quick capture funkciója?
Zebu: Milyen net "buheráló" progik vannak fenn? (Tűzfal, Cfos, stb.)
eddy15: Kérdésedet itt tedd fel. Sztem megéri.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Nos nem igazán tudom hogy Vista v. Xp kérdés-e ezért mindkét helyen fel fogom tenni:
Azon gondolkozom hogy vajon az xp install végig fut-e ha bemountolom damon tools-ba (még mielőtt jön a warez, legálisan van image fileom MSDNAA-n keresztül) és vista alól telepítem egy másik meghajtóra. Üres cd-m éppen nincs itthon...
Kísérletezni nem igazán akarok, mivel másik os van azon a hdd-n (tartaléknak jó a vista mellett), és nem igazán akarom azt elcseszni.
Lehetséges ez, vagy inkább menjek el cd-t venni holnap? -
adalbert1
veterán
válasz WonderCSabo #26472 üzenetére
Hát az emeleten az összes szomszédom kb. 60-70 közötti néni, kicsit hülyén néznének rám mikor becsöngetnék hogy csókolom van-e kölcsönbe egy üres cd?
Kv-t vagy cukrot lehet hogy tudnának adni...Dvd-re alapból ki lehet írni a sima sp2-es image-et? (ezt se akarom elrontani, mivel csak 1 db üres van abból is itthon ). Nlite-tal buheráltat már írtam ki, viszont ezt sajna nem tudom.
Ill. az oké, hogy pendrive-ra lehet bootolható xp-t feldobni, de olyat is lehet amit tudok telepíteni is reboot után?
Na megyek google-zok egy keveset a témában.
-
adalbert1
veterán
válasz WonderCSabo #26474 üzenetére
Kösz!
Viszont ahogy átfutottam első ránézésre ez csak azzal foglalkozik hogy csináljunk telepítő cd-t ha épp nincs nekünk. -
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #26475 üzenetére
Találtam egy jó leírást arról, hogyan tegyük bootolhatóvá a pendriveunkat és installálhatóvá róla az xp-nket.
-
Aston Deen
tag
Sziasztok!
Pár hónapja elkaptam egy spyware-t. Akkor sikerült leírtani de letiltotta a hozzáférést a regisztrációs adatbázishoz. Nem engedi elindítani a regeditet sem regisztrációs kulcsokat nem enged futtatni.
Tudom ezt valahol engedélyezni, modósítani?Az elektromos áram alatt lévő alkatrész ugyanolyan, mint amelyik nincs alatta. Csak más a fogása.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Aston Deen #26477 üzenetére
Szia! Rendszergazda vagy? Próbáld meg így (a csoportházirend-szerkesztő, vagy a parancssoros verzió)! Ha ez nem megy, esetleg rendszer-visszaállítás, csak nehogy a spywaret állítsd vissza!
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Lejárt a szerkesztés-idő.
Szóval a Home verziókban nincs Csoportházirend-szerkesztő (Group Policy Editor), ha esetleg olyanod lenne...
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Nemsokára tervezek konfigot váltani, természetesen egy duplamagos rendszerre, és az lenne a kérdésem, hogy megéri e ezért feltenni a 64bit-es Vista-t? Elsősorban játszani meg netezni szoktam, szóval tapasztalhatok e valami változást a sebességben ill. stabilitásban játékok alatt, és böngészés közben a 32bit-es Vista-hoz képest? Persze az egyéb programok futtathatósága is szempont.
Megéri feltenni avagy nem?
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Morden24
nagyúr
válasz PAtr0n #26482 üzenetére
A zsírúj konfigokkal nem szokott probléma lenni 64biten, viszont különösebb sebességkülönbségre ne számíts az általad említett területeken. Ha tervezel 4 vagy több Gb memóriát, akkor 64bit, ha nem, akkor 32.
Természetesen ha 64 bites Vistát veszel, akkor az új konfigot érdemes ennek fényében összeválogatni, azaz nézz minden hardvernek utána a gyártó honlapján, van-e 64 bites Vistás driver, mert ha valamihez nincsen, akkor gondban leszel.
Ugyanez vonatkozik a progikra is, amik számodra lényegesek (főleg, ha esetleg munkaeszközről is szó van, vagy valami játékról, ami nélkül nem tudsz élni), akkor a vásárlás előtt olvass utána vagy kérdezz rá (akár itt a megfelelő PH!-s topikban), hogy van-e nyűgje 64bit alatt.Személyes véleményként mondanám, hogy több, mint egy éve használok mindenféle hiba nélkül 64-es Vistát.
-
Zebu
addikt
válasz WonderCSabo #26469 üzenetére
Tűzfal a gyári, CFOS-t nemrég tettem fel, korábban nem volt. A sjelenség akkor is még volt és sajnos most is
Más buherátor nincs
-
adalbert1
veterán
válasz #67688960 #26480 üzenetére
Szerintem megpróbálom este a pendrive-os megoldást, úgyis kíváncsi vagyok rá... Gondolkozom az sp3 beleintegrálásán is a telepítőbe, viszont csak az egyik 1 gigás pendriveomat tudom felszabadítani erre az akcióra... Remélem ha nlite-tal beleintegrálom a sp3-at + pár drive-ert nem lépi túl az 1 gigát majd.
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #26469 üzenetére
Kősz Windows Live Messengerrel kipróbáltam.
-
Vasinger!
nagyúr
A kékhalálos cucc még mindíg nem oldódott meg. Volt intel burn test, 40 órányi memtest és had ne soroljam...
De a vistának akkor sem tetszik semmi...
Az beleszólhat az egész tunningolós dologba, hogy home van fent? Ha ultimatet felraknám változna a helyzet? Lehetséges, hogy ha 32 bit lenne fent elmúlna a porblem, vagy ez nem nagyon zavarhat bele? -
apro
senior tag
hali mindenkinek
Szeretnék kérdezni ,hátha tud nekem valaki érdemben válaszolni (segíteni)
A kérdésem Internet szolgáltatót szeretnék váltani,(most kábel TV-s szolgáltatásom van)
az lenne a kérdés ,hogy Vista alatt( Vista Ultim 32, )működik -e? tökéletesen a T-hom internet szolgáltatás mert régebben itt volt róla szó, hogy sok mindenkinek volt vele gondja
az lenne a kérdésem akinek ilyen internet van Vista mellett mi a tapasztalata.
a választ előre is köszönöm -
Vasinger!
nagyúr
Igen, még az sincs kizárva. De leírom mihez honnan telepítettem fel:
Az alaplapohoz mindent a gyári DVD-ről raktam fel.
A vid karihoz: A hivatalos oldalról leszedtem a 8.11-et 64 bites Vistához.
Akkor az egeremhez és a bill.-hez szintén a hivatalos honlapról leszedtem a Vista 64-hez való drivert.
A monitorhoz meg szintén gyári CD-t használtam.Vmit másként kellett volna csinálnom?
-
Morden24
nagyúr
válasz Vasinger! #26489 üzenetére
Az beleszólhat az egész tunningolós dologba, hogy home van fent?
Nem.
Lehetséges, hogy ha 32 bit lenne fent elmúlna a porblem, vagy ez nem nagyon zavarhat bele?
Lehetséges, ha valamelyik 64-es drivered fos. Alaplapodhoz keress frissebb drivereket a gyártó honlapjáról, illetve a chipset gyártótól.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest