Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Vista (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:56:44

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20551) Lauda válasza Morden24 (#20542) üzenetére


Lauda
félisten

Ja tudom, említetted, hogy több millió ember boldogan használja a vistát, aki nem írogat fórumokra. Na most ezt honnan tudjuk, mert minden elemzés azt mutatja, hogy rohadtul senki sem veszi a vistát. :DDD :P

(#20552) Lauda válasza Polllen (#20547) üzenetére


Lauda
félisten

"a hozzád hasonló szenvedés szerencsére minimális."

Tényleg így látod? :) Olvassgass a vista topikban légyszíves. A legtöbben tépik a hajukat a sok marhaságtól, amit művel velük ez az oprendszer. :D

--------------

Sanyix: a windows 7 a vistára fog épülni? Te jézus... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20553) harry3 válasza Morden24 (#20542) üzenetére


harry3
őstag

Elég hozzá 9 diploma és 559-es IQ. :DDD
Engem mindenki próbál lebeszélni, a rendszergazda is látni kellett volna.( a DirectX 10 és 9 között nincs szemmel látható különbség..., nem akartam neki mondani, hogy ne fáradozz, úgy is maradok a Vistánál)de ha a net bajra se lesz probléma, akkor is maradok a Vistánál. Már úgy várom a legújabb Windowst. :)

[ Szerkesztve ]

(#20554) Lauda válasza harry3 (#20553) üzenetére


Lauda
félisten

Egy érdekes kérdés lesz: Mit vársz tőle? ;)

(#20555) harry3 válasza Lauda (#20554) üzenetére


harry3
őstag

Hát hogy szebb lesz. :DDD Még ennél is szebb. Mivel a Vistára fog épülni, ezért gondolom, hogy olyan lesz mint a Vista, csak már ki lesznek javítva a hibák. Szerintem ez egy szebb, kevesebb hibával rendelkező Vista2 lesz. Túl sokat azért nem várok, mert tökéletes úgy sem lehet.:)

[ Szerkesztve ]

(#20556) Morden24 válasza Lauda (#20551) üzenetére


Morden24
nagyúr

rohadtul senki sem veszi a vistát

Gondolom tisztában vagy vele, hogy ez nem igaz. Nem az sg.hu-féle bulvárfost kell olvasni. Az más kérdés, hogy nyilván nem hozta el azt az áttörést, hogy az emberek eldobnak mindent, és futnak vásárolni. 7 év tokosodás után mit vársz? Ha a Vistát kint hagyná az MS 7 éven keresztül, lehetne a következő Win maga a HAL9000-es, akkor is ugyanez lenne.

Nekem inkább a kérdésem az, hogy te minek írogatsz a fórumra. A Vistára már nincsen megjegyzésed, csak néha benyomsz valamit + egy smiley-t. Félre ne érts, engem nem zavar, csak nem értem az indokaidat. Fikázni nem itt kell, az, hogy a rendszernek vannak hibái, meg a hülye is tudja.

Mellesleg én pl. azt várom egy új rendszertől, hogy ugyanazt jobban szolgálja ki a fejlettebb hardveren, és mutasson számomra érdekes/izgalmas/látványos változásokat.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#20557) Lauda válasza harry3 (#20555) üzenetére


Lauda
félisten

:DDD

Reméljük nem arra fog épülni. Én azt mondom, legyen jó, okos, megbízható, fejlődőképes, stabil és kompatibilis a mai/akkori hardverekkel. :O :P :)

(#20558) Lauda válasza Morden24 (#20556) üzenetére


Lauda
félisten

De ez igaz. A vista csak azért nem bukott meg eddig, mert az ms ezt nyomja a hardverek mellé oem verzióban. Erről is szólt a vista nem tud megbukni cikk.

Ha zavar a véleményem, akkor nem írok ide többet. Mégegyszer mondom, azt hittem ez azért vista topik, hogy a negatív és a pozitív érvek/tapasztalatok is helyet kapjanak, de ez inkább a vista fetisiszták topikja, ahol a vista a jó, aki nem boldogul vele, az meg béna/hülye, warezol, meg a drivergyártók a hibásak, szar a bios a hardware, minden, csak a vista nem.

Ne érts félre, nekem itt semmi bajom, kedvelek mindenkit és eddig tényleg próbált mindenki szívből segíteni, de néha be kéne látni/ismerni, hogy a vistával komoly gondok vannak és lesznek is még jó ideig. ;)

(#20559) Morden24 válasza Lauda (#20558) üzenetére


Morden24
nagyúr

vista csak azért nem bukott meg eddig, mert az ms ezt nyomja a hardverek mellé oem verzióban

Így van. Akkor mennyire igaz, hogy senki nem veszi? Semennyire.
Mellesleg szokás elfelejteni, hogy az XP-t az MS ügyesen egy olyan időszakra időzítette, amikor a notikat tömegesen kezdték venni, cégek, magánszemélyek egyaránt, szóval ott is hasonló dolog ment.

Ha zavar a véleményem, akkor nem írok ide többet. Mégegyszer mondom, azt hittem ez azért vista topik, hogy a negatív és a pozitív érvek/tapasztalatok is helyet kapjanak

Nem zavar, csak te már rég nem pozitívat/negatívat írsz, hanem fricskákat, amik igazából nem segítenek senkinek. Ha találsz egy hibát a Vistában, vagy rájössz, hogy hogyan lehet ezt meg azt megcsinálni, az oké. Az, hogy "jajj, remélem a W7 nem Vista-alapú lesz" az nem pozitív/negatív vélemény, szóval érted...

aki nem boldogul vele, az meg béna/hülye, warezol, meg a drivergyártók a hibásak, szar a bios a hardware, minden, csak a vista nem.

Általában ezek közül elég sok be szokott jönni. Nem mindig, és nem mindenkinél, de ettől még ez van.

néha be kéne látni/ismerni, hogy a vistával komoly gondok vannak és lesznek is még jó ideig

Én belátom, hogy vannak a rendszernek hibái, és lesznek is. Sőt, hibátlan rendszer sem lesz soha (jobb, rosszabb minden bizonnyal). Ellenben "komoly" gondokat én itt nem látok túl sokat. A megoldhatatlan problémák meg többnyire ténylegesen abból fakadnak, hogy valamelyik jópofa gyártó úgy gondolta, hogy fasza drivertámogatás helyett inkább új terméket vetet veled. C'est la vie

Sectumsempra - For Enemies

(#20560) harry3


harry3
őstag

Ne vitatkozzatok, hanem segítsetek nekem, mert már másodjára írtam regényt! És ez felszólítás. :(( Ha nem akarjátok, hogy szidjam a Vistát. :)
Akár csak az angol tanárom: Szorri sze lá ví. (Sorry. C'est la vie csakhogy tudok írni :D )

[ Szerkesztve ]

(#20561) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Hali!

Van egy HP 4370-es scannerem, és x64Vistával szeretném használni. Van is hozzá megfelelő driver és sw, de valamiért nem működik. A scannert egyszerűen nem ismeri fel a Vista. Bedugom az usb portra, és azt írja ki, hogy ánnón devicc de azért sikeresen telepíti. Ezek után nem jelenik meg sehol sem, nem tudok beolvasni se semmiből. A drivert telepítettem, a helyzet ezután változatlan. Ugyanez a folyamt zajlik le. van egy programcsomag a beolvasásra, meg a képek menedzselésére, amikor ezt indítom azt írja ki nem talált HP termélket. Megnéztem az eszközkezelőt, próbáltam mappából és netről is frissíteni a drivert nem frissítette, azt írta ki, hogy a legjobb verzió van a gépen. Próbáltam megnézni ennek a legjobb verziónak a fájljait, hátha felül tudom írni őket a hp fájljaivla, vagy valahogy be tudom állítani, hogy mely fájlok legyenek driverek, de nagy meglepetésre azt írta ki, hogy egyetalán nincs semmilyen driver telepítve :Y . Akkor most mi a pék van. :F valakinek van valami ötlete, hogyna lehetne manuálisan telepíteni a drivert? HELP! :(

(#20562) Morden24 válasza VinoRosso (#20561) üzenetére


Morden24
nagyúr

Na most ugyan nem írja a HP honlapja, de az én printer-teleptésem pl. úgy néz ki, hogy LEHÚZOM a printert az USB-ről, telepítem a Vistás drivereket, és utána rádugom az USB-re, majd felismeri és telepíti, aztán meg működik. próbáld ki, hátha.

Sectumsempra - For Enemies

(#20563) VinoRosso válasza Morden24 (#20562) üzenetére


VinoRosso
veterán

így is próbáltam alapból, meg úgy is hogy már benne volt, de nem ismeri fel sehogyse. Nem tudod hol lehet megnézni azokat a fileokat amik a feltelepített driverhez tartoznak? Mert lövésem nincs hova telepíti őket, csak mennek a mappák, de nem irja ki a célt meg a forrást se.

(#20564) Core2duo6600 válasza tkesy (#20534) üzenetére


Core2duo6600
veterán

Ide tedd be a legalsót
Lehet ez segít.

(#20537) front3r

http://support.microsoft.com/kb/929461/en-us

(#20539) McKane

Xp vel jobban jársz, és a celeron az celeron marad, ráadásul 1 magos.
És csak 1.6 os
Ha vannak driverek xp hez maradj ott.

(#20561) VinoRosso
Linkekkel csinálj valamit mert nem jönnek be.

(#20558) Lauda
Használj linuxot, hosszabb ideig.
És majd rájössz, hogy nem olyan rossz a vista.
De akár a MAC OS -t is, természetesen Apple Mac -en.

(#20543) Sanyix
Írd le légyszíves részletesen, hogy hogyan néz ki a géped konfigja, mindenre kiterjedően.
Annyira részletesen, hogy milyen dolgok vannak az usb ben stb.

Bios beállítás stb...
HDD driver üzemmód.

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#20565) NFree


NFree
addikt

Nos uraim ha valaki esetleg hasonló problémákkal küzdött, esetleg talált rá megoldást kérem segítsen Sb Audigy hangkari problem :[link]
Mert eddig sajnos nem találtam rá megoldást :O :O :O

vga

(#20566) Morden24 válasza VinoRosso (#20563) üzenetére


Morden24
nagyúr

Asszem a system32-be rakja, de nem meggyőződésem, hogy csak oda és az összeset...

NFree: Moddolt driverekkel (youp-pax, daniel_k) próbálkoztál? Mert ha a Creative cuccában nincsen ilyen, akkor max az adott lejátszószoftverből tudsz állítani. Esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy az XP-s drivereket rakod fel a Vista alá (nálam anno Terratec-nél úgy, ahogy működött), de az nem egy életbiztosítás.

(Emiatt a mentalitás miatt bojkottáltam az egész tetves Creative-ot)

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#20567) front3r válasza Core2duo6600 (#20564) üzenetére


front3r
őstag

Köszi a segítséget!

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#20568) nesh20 válasza NFree (#20565) üzenetére


nesh20
aktív tag

Szia.

A tálcán az óra mellett van a hangerő állító gomb, jobb egérgomb, válaszd ki a legalsót hangok. Bejön egy új ablak legelső fül, lejátszás. Itt kiválasztod az alapértelmezett hangszórót rákattintasz majd alul tulajdonság. Feljön még egy ablak, itt kiválasztod a jelszintek. A balansznál már tudod is állítani.

Bocs ha bonyolultra sikerült, azért remélem tudtam segíteni!? :)

További szép estét.

By - Nesh

I am a Man of Fortune, and I must seek my Fortune.

(#20569) _ak_ válasza NFree (#20565) üzenetére


_ak_
addikt

A lejátszó progiba keresd a megoldást, sajnos az új driverekben ill. ebben a kategóriában nincs lehetőség úgy állítgatni ezeket, mint anno xp alatt live-ban.

ehh, lassú vagyok :D nesh20 megoldása is jó lehet :R

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

(#20570) Sanyix válasza Core2duo6600 (#20564) üzenetére


Sanyix
őstag

ASUS M3A lap chipset AMD RD770+SB600 + Atheros L1 1000/100/10 Mbit integrált Lan
Athlon64 X2 4400+ alap 2,3ghz-n.
2x1 Gb CSX DDR2 800Mhz CL5
2x2 Gb CSX DDR2 800Mhz CL5
Dual channelben vannak páronként.
ASUS Radeon HD3850 512Mb GDDR3 PCIE x16-on
Samsung SP2514N 250Gb PATA UDMA5 master az egyetlen ide csatin
Pioneer-111D DVD-RW slave UDMA4

HDD driver ha jól emléxem hivatalos ATI volt, UDMA5 módban.

Integrált sata biosban lekapcsolva(ahci-val együtt), serial port is, floppy is, usb-ben nincs semmi, amúgy 2.0 és legacy támogatásra, és fullspeedre állítva.
Proci tápfesz 1 volton, de stabil, 2 hónapja így megy, és eredeti 1,3-ra állítva is kékhalál volt vistánál.
Memóriabeállítások mind auto-ra állítva (jól állítja be egyébként, manuálisan 800-ra állítva időzítésekkel együtt, akár + 0.2v-ot ráadva is kékhalál vistán) egyébként meg másfél óra memtest nem talált hibát.
cool & quiet kinyomva, crystalcpuid van helyette.

HT és NB beállítások alapon (disabled) amúgy se lehet tudni mire jók, mert sehol sincs leírva, csak találgatni lehet.
Kb ennyi a lényegesebb.

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#20571) NFree válasza nesh20 (#20568) üzenetére


NFree
addikt

Ohh nagyon szépen köszönöm a gyors válasz,t de sajnos nem segített, ahogy nézem ez csak akkor működne ha 5.1 es rendszerem lenne, és akkor lehetne állítani a hangszóróknak a jelszintjét külön front,rear,szub,center jobb és bal oldal. :R :R :R

_ak_
Neked is köszönöm agyors reakciót. :R :R :R

Esetleg vmi más megoldás mert sírva fakadok :W :W :W :W

vga

(#20572) Core2duo6600 válasza Sanyix (#20570) üzenetére


Core2duo6600
veterán

USB -énél tedd hispeedre ez a usb 2.0 nak a hivatalos neve.

HT és NB beállítások, azért érdemes lenne korrekten beállítani.

Próbáld meg 2 gb rammal, korábban volt az asus lapoknál ilyen, hogy nem ment normálisan amikor mind a 4 slotban volt ram.

Ha eddig még nem tetted, akkor érdemes lenne egy másik szallagkábellel megpróbálni.

Biosban érdemes lenne egy reset to defalultat nyomni
Mindenképpen javasolt egy bios frissités mert szép számmal jött ki új.

X64 es vistat használsz ?

Install közben beadtad neki a hdd vezérlő drivert ?
Ha eljutott odáig ?

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#20573) Lauda válasza Morden24 (#20559) üzenetére


Lauda
félisten

Jól van, nem hajtom tovább a vistát, attól úgysem lesz jobb és veletek is csak feleslegesen vitázok. ;) :R

Peace! :D

(#20574) #41133696


#41133696
törölt tag

Az updatek között az látható, hogy vannak olyanok amelyekhez állapotához azt írja , hogy sikertelen. Nézzétek már meg, hogy nektek is van ilyen?

Vagy lehet ,hogy azért van mert közben rakta fel az SP1-et ,de maga az az 1 update így feleslegesség vált volna?

[link]

[link]

(#20575) Morden24 válasza #41133696 (#20574) üzenetére


Morden24
nagyúr

Ha később sem telepítette, akkor nyilván összevont frissítésként bekerült (ilyenkor érdemes elolvasni, hogy miről szól az adott frissítés).

Amúgy pl. az első képen a sikertelen frissítés felett kapásból ott van a sikeres is.

Sectumsempra - For Enemies

(#20576) Polllen válasza #41133696 (#20574) üzenetére


Polllen
nagyúr

Nálam nincs ilyen. Szvsz vmi miatt megszakadt a telepítés vagy a letöltés és sikertelennek értékelte.
Ahogy látom majdnem mindnek megvan a sikeres párja, így amire szükséged van és eddig nem ment fel, újrafelteszi.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#20577) #41133696


#41133696
törölt tag

Mondjuk az is érdekes volt, hogy közölte az SP1, hogy a telepítése legalább 1 órán keresztül fog tartani, de ennél jóval gyorsabban elkészült vele. Mellesleg az SP 1 nem is nagyon okozott sebesség növekedést, sőt talán kissé gyorsabb volt előtte. Amúgyis elég gyorsan bootolt SP1 előtt is.

(#20578) #41133696


#41133696
törölt tag

Még valami : ha az updaten rámegyek a frissítésre ,azt mondja nincs új update, így tényleg aminek nincs meg a párja, ott összevontról lehet szó.

(#20579) Sanyix válasza Core2duo6600 (#20572) üzenetére


Sanyix
őstag

ht és nb beállításokat nem lehet korrekten beállítani, mert a lap tervezőin kívül senki sem tudja mik azok, sehol sincs leírva, minden fórumon csak találgatják mik azok.

2 giga rammal megy, 3mal is. 2 slotba betéve a 2x2 gigát a többi slot üres, akkor is kékhalál, viszont ha nem haladja meg a 3 gigát, bármelyik rammal megy.

A szalagkábelnek semmi baja, akkor nem indulna el 3 gigával sem, és nem futna betonstabilan az xp sem.

Volt reset to default.
Legújabb bios van rajta, 2 hónapos.

x64-es vistát használtam, ahogy most is x64-es xp-t.

hdd vezérlő driverig nem jutott el, de nem is kéne/(és nem is kellett hozzá eddig) hozzá driver, hiszen egy sima ide vezérlő, az ati driver gondolom ilyen finomhangolt.

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#20580) Polllen válasza #41133696 (#20578) üzenetére


Polllen
nagyúr

Ha ez kérdés, akkor a válasz igen. :K

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#20581) Morden24 válasza #41133696 (#20577) üzenetére


Morden24
nagyúr

Nekem is 1 órát írt, és kb 30 perc alatt végzett. Az az egy óra csak ilyen "készüljön fel rá, hogy akár eddig is eltarthat" dolog.

Ha kicsit lassabbnak tűnik, az azért lehet, mert az SP1 törli a superfetch beállításait. Majd visszaáll.

Sectumsempra - For Enemies

(#20582) _ak_


_ak_
addikt

Ugye nem is olyan régen még problémám volt a gadgetekkel és egy-egy progival megjelenítésre nézve. Nos büszkén jelenthetem, h az IE-vel is fenn áll ez a gond. [link]
DE így lehet, h többet mond valakinek. Úgy tűnik egyszerűen eltűnt egy rakás ikon a winből vagy egyszerűen ez a funkció halt be.
Mintha az rémlene, h valahogy le lehet ellenőrizni, h minden fontos fájl megvan-e a win mappában, ennek mi a módja? (vagy csak keverem vmivel?)

Let's begin, de gozaimasu!

(#20583) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Annak a partíciónak a méretét lehet valahogy növelni,amelyiken az oprendszer van?

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#20584) #41133696 válasza Morden24 (#20581) üzenetére


#41133696
törölt tag

Nálunk, úgy volt, hogy meghozta a futár a webshopból az OEM operációs rendszert a családi gépre, és telepítés után update , és jött lefele a sok update, de az SP1-nem, mert nem aktiváltuk be egyből, mert ugye van a 8 napon belüli elállás lehetősége, ha pl nem lenne kompatibilis valamivel, miután minden márkás eszköz így nem is lépett fel kompatbilitási hiba, tehát belett aktiválva, na ekkor töltötte le az SP1 -et a Microsofttól. A másik gépen, ami az enyém szintén jogtiszta Windows van csak az XP, és mintha régebben úgy lett volna, hogy az SP-k biztonsági frissítésnek számítanak, és ezért későbbi aktiváció esetén is lejönnek, de ezek szerint nem, vagy Vista esetében nem.

(#20585) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Még egy kérdés:
A hibernálást hol lehet kikapcsolni? Nem használom,ne foglalja a helyet.
THX :R

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#20586) Morden24 válasza _ak_ (#20582) üzenetére


Morden24
nagyúr

Van ilyen, igen.

Adminisztrátori parancssorba: "sfc /scannow" (ez javít is, ha hibát talál) vagy "sfc /verifyonly" (ez csak ellenőriz)

Azért valami vírus/spyware-ellenőrzést nyomjál.

mcwolf79: Computer, jobbklikk a c:\-n, disc cleanup, válaszd az "all files"-os opciót, és a felbukkanó ablakban pipáld be, hogy törölje a hibernáló file-t. Ennyi.
Partícióméretezés: Lásd itt

GoodSpeed: Könnyen lehet, hogy igazad van, nekem már rég be volt aktiválva a Win, mikor megjött az SP1, szóval nem tudok hozzászólni :)

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#20587) Core2duo6600 válasza Sanyix (#20579) üzenetére


Core2duo6600
veterán

Nincs valahol a biosban olyan, hogy memory remap future, ha van akkor ezt tedd át a másik állapotra.
A legujabb bios alig 1 hónapos az asus oldalala szerint.
Korábban volt olyan cikk, ha jól emlékszem miszerint ha 4 gb volt benne, akkor ment ment bizonyos vga kkal.
Még ez is lehet.
Koráébban ment az vista rajta és csak ilyenné lett ?

(#20582) _ak_
Nézd meg, hogy így vannak - e beállítva a ie tulajdonságainál.

(#20584) GoodSpeed
HA kód nélkül teszem fel a vistat akkor is lejönnek a frissitések, és az sp1 is.
tehát nem kell aktiválni hozzá.
30 napig teljes értéküen használhatod aktiválás nélkül is.

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#20588) NFree


NFree
addikt

Nos mivel nem jutottam semmire a problémámmal, arra köv jutottam ,hogy ismét kidobom a hangkarit és veszek valami normálisat.

Uraim tudtok olyan hangkarit ajállani Vistához, aminek lehet külön állítgatni a mély és magas hangokat lehetőleg nem akarok sokat költeni rá max 20e pénz

Szóval a tipeket nagyon szépen megköszönném :R :R

vga

(#20589) _ak_ válasza Morden24 (#20586) üzenetére


_ak_
addikt

Köszi, talált és javított is vmit, de úgy tűnik, h nincs kapcsolatban ezzel a problémával. :(

Core2duo6600: igen így, a helyzet változatlan

Let's begin, de gozaimasu!

(#20590) Sanyix válasza Core2duo6600 (#20587) üzenetére


Sanyix
őstag

nincs remap.

akkor lehet hogy 1 hónapos, 4 napja raktam fel a legújabbat 1001-est.

nekem megy 6gb-val is a vga, csak a vista nem megy :)

Mondtam, hogy ment rajta a vista. Ha viszont 3gb-nál több ram van benne, nemmegy a vista. Ha kiveszem, és 3gb van benne, megint megy.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#20591) Core2duo6600 válasza NFree (#20588) üzenetére


Core2duo6600
veterán

az olcsobb külső hangkarik szvsz semmivel nem jobbak az integráltnál.

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#20592) Core2duo6600 válasza Sanyix (#20590) üzenetére


Core2duo6600
veterán

Akkor nincs 5letemha 4gb van benne akkor is megy ?
Akár úgy hogy nem dual ban vannak ?

[ Szerkesztve ]

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#20593) Morden24 válasza NFree (#20588) üzenetére


Morden24
nagyúr

Én melegen ajánlanám az Asus Xonar-ból a kisebb PCE-express karit, kb. 15K körül van (néztem, de sajna pont nincsen abban a boltban, ahol én szoktam vásárolni).

Róla van szó

Sectumsempra - For Enemies

(#20594) Sanyix válasza Core2duo6600 (#20592) üzenetére


Sanyix
őstag

mondom, ha több ram van benne mint 3 giga akkor nem megy.

Egyébként 1x 2 gb megy, 1x2gb+1gb megy 2x1gb megy, 1x1gb megy. Az összes többi összeállítás több mint 3gb, tehát azoknál kékhalál.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#20595) Core2duo6600 válasza Sanyix (#20594) üzenetére


Core2duo6600
veterán

Hát akkor passzolom ...

Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

(#20596) mcwolf79


mcwolf79
veterán

A windows mappában a softvare distribution mappa mit takar?
Gáz ,ha ideiglenesen áthelyezem valahová?

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#20597) Morden24 válasza mcwolf79 (#20596) üzenetére


Morden24
nagyúr

Ne pakolgasd, ellenben a SoftwareDistribution\Download mappa tartalmát törölheted. (Update-ekkel kapcsolatos backupok vannak ott)

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#20598) #41133696 válasza Core2duo6600 (#20587) üzenetére


#41133696
törölt tag

A BIOSban a memory remap mirevaló? Amíg offon volt sokszor resetre fagyott a gép 4 memoria modul és 2GB ram mellett, még a 64 bites XP korszakban.

(#20599) Edween


Edween
őstag

A lap tetején olvasgattam, hogy a kollégák már nagyon várják az új windowst(7), itt olvashattok bővebben, szvsz nagy csalódások lesznek ha így lesz.

(#20600) _ak_ válasza Edween (#20599) üzenetére


_ak_
addikt

Egyrészt még igen elhamarkodott ilyet írni, h csalódottak leszünk, másrészt most sem annyira a vistával van baj, inkább a gyártók rossz driverei nehezítik meg főként a használatát.

Let's begin, de gozaimasu!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows Vista (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.