Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
bz
tag
MSI 2 kell neki?
www.microsoft.com/msi
2. link -
roadside
csendes tag
A hardwareoc-n is fenn van, a bal oldalon Letöltés > Tweakers >Windows szekcióban.
R -
Ploszi
senior tag
uhh, sajnos ott már nincsen fenn, de icq-n átküldhetem :D
-
Bari
Modder
Szia
Megtudnád mondani a progi pontos előhelyét mert azt az oldalt nemismererm amit irtál.
Előre is köszi -
Bari
Modder
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy netről szedtem le frisebb drivert egy logitech kormányhoz, de az nemmegy fel, aszondja frisitsem a windows telepitő progiját ( ez máskor is megoldott ilyen jellegü problémát). a Rendszer egy win98se magyar verzió, felmentem a windows update webhelyére elkezdtem a frisitést, de vacakolt a net, igy megszakadt az adott frisités letöltése, ha ujra akarnám kezdeni az elérhető frisitések között már nem szerepel. A korábbi frisitések között szerepel ugyan de megszakadt státuszal. Van valami megoldás rá, hogy ne keljen az egész windows ujratelepiteni?( nem a saját gépem és túl sok progi van rajta hogy vissza tudjak mindent álitani a majdnem eredeti állapothoz )
Előre is köszi a segitséget.
Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Noctua NH-L12S L-Type
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest