Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bz
tag
MSI 2 kell neki?
www.microsoft.com/msi
2. link -
roadside
csendes tag
A hardwareoc-n is fenn van, a bal oldalon Letöltés > Tweakers >Windows szekcióban.
R -
Ploszi
senior tag
uhh, sajnos ott már nincsen fenn, de icq-n átküldhetem :D
-
Bari
Modder
Szia
Megtudnád mondani a progi pontos előhelyét mert azt az oldalt nemismererm amit irtál.
Előre is köszi -
Bari
Modder
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy netről szedtem le frisebb drivert egy logitech kormányhoz, de az nemmegy fel, aszondja frisitsem a windows telepitő progiját ( ez máskor is megoldott ilyen jellegü problémát). a Rendszer egy win98se magyar verzió, felmentem a windows update webhelyére elkezdtem a frisitést, de vacakolt a net, igy megszakadt az adott frisités letöltése, ha ujra akarnám kezdeni az elérhető frisitések között már nem szerepel. A korábbi frisitések között szerepel ugyan de megszakadt státuszal. Van valami megoldás rá, hogy ne keljen az egész windows ujratelepiteni?( nem a saját gépem és túl sok progi van rajta hogy vissza tudjak mindent álitani a majdnem eredeti állapothoz )
Előre is köszi a segitséget.
Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest