Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
bz
tag
MSI 2 kell neki?
www.microsoft.com/msi
2. link -
roadside
csendes tag
A hardwareoc-n is fenn van, a bal oldalon Letöltés > Tweakers >Windows szekcióban.
R -
Ploszi
senior tag
uhh, sajnos ott már nincsen fenn, de icq-n átküldhetem :D
-
Bari
Modder
Szia
Megtudnád mondani a progi pontos előhelyét mert azt az oldalt nemismererm amit irtál.
Előre is köszi -
Bari
Modder
Sziasztok
Olyan gondom van, hogy netről szedtem le frisebb drivert egy logitech kormányhoz, de az nemmegy fel, aszondja frisitsem a windows telepitő progiját ( ez máskor is megoldott ilyen jellegü problémát). a Rendszer egy win98se magyar verzió, felmentem a windows update webhelyére elkezdtem a frisitést, de vacakolt a net, igy megszakadt az adott frisités letöltése, ha ujra akarnám kezdeni az elérhető frisitések között már nem szerepel. A korábbi frisitések között szerepel ugyan de megszakadt státuszal. Van valami megoldás rá, hogy ne keljen az egész windows ujratelepiteni?( nem a saját gépem és túl sok progi van rajta hogy vissza tudjak mindent álitani a majdnem eredeti állapothoz )
Előre is köszi a segitséget.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest