Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3kk
őstag
Hello,
lenne egy olyan bajom, hogy (megprobalom a leheto leg erthetobben leirni
:Kell csinaljak egy IIS failovert.. Arra gondoltam, hogy W 2K2 R2 Core -val megnyomatom a dolgot..
Felraktam a 2 OS -t, beconfoltam a IIS -t, stb, az egyiken, viszont, a failover beallitasnal elakadtam.. probaltam a Core -t atrakni GUI -s ra, de ott is mind errorokat dobalt (Core to GUI, Filover beallit, majd vissza Core, igy akartam).
Tudnatok segiteni, esetleg valami mas megoldas? Igazabol egy licensing serverrol van szo, IIS alatt es ennek kellene egy failoveres megoldas.
Koszonom
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrotik routerek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
:
.