Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
válasz
Visormail
üzenetére
Bocsánat a lassú válaszért. Köszönöm, hogy próbálsz segíteni.

Tartományban vannak (7-8-at próbáltam összesen eddig) Kb. 6-nál be is tudok lépni az általános felhasználóval, kettőnél azzal sem tudok belépni. Pedig mindenhol írja bejelentkezésnél a tartomány nevét. Ahol be tudtam lépni, ott telepíteni eddig kettőn tudtam, a többin a fenti üzenetet kapom a rendszergazdai felhasználó-jelszó párossal.
Az idő siet 5-6 percet. A szerveren is ez volt a helyzet, de ott beállítottam. A kliensen nem tudom, mivel nincs jogom hozzá. :/
A DHCP-t a Kifü routere osztja.
Ahol be tudok lépni, ott tudom pingelni a szervert.A DNS címnél a szerver címét kell megadni? Ha igen, ezt nem ellenőriztem még, de feltételezem, hogy ha tartományban van akkor azt kapja automatikusan. Vagy manuálisan kell beállítani minden kliensen? A tartománynév\felhasználóneves bejelentkezést is kipróbálom majd a hét elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest