Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ez alapján a képsor alapján talán érthetőbb lesz, hogy mi is a problémám:
távoli asztal kapcsolattal megkísérlem a kapcsolódást egy kliens gépre, melyre egy tartományi felhasználó már be van jelentkezve.
ekkor felszólít, hogy az adott gépre már be van jelentkezve egy felhasználó, blablabla...szeretném kilökni? még szép!a user eközben éppen elvan valami hülyeséggel a gépen (rendben, tudom...ős is dolgozik....) - majd hirtelen, mint derült égből, felugrik egy ablak, mely közli vele, hogy a rendszergazda kapcsolódni szeretne a géphez.
(meg rémisztgeti olyan hülyeségekkel, mint hogy a "munkamenete leválasztódik" - mi a fene...)
ekkor a felhasználó: "ki a franc ez? mit akar? hagyjon engem békén!" (tudom, tudom...ő is dolgozik...)
így hát engem ez a kép fogad:

én komolyan mondom, hogy nem is értem, mi a franc ez....ez egy orbitális baromság, hogy a user dönti el, átadja e a gépet a rendszergazdának!
ja és ennek tetejében, ha véletlenül rákattintana az "OK" gombra...és sikerülne elérnem a gépet, ezzel egyidőben elvégeznem a feladataimat...akkor beírja a felhasználónevét és jelszavát, nekem pedig ekkor ugyanúgy feldobja a 30 másodperces üzenetet. ha nem kattintok rá a "Mégsem" gombra, akkor a user vissza tudja venni a gépet...a rendszergazdától!
ez esküszöm beszarás....erre tutira lennie kell valamilyen megoldásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez esküszöm beszarás....erre tutira lennie kell valamilyen megoldásnak.