Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
Zune > iTunes.
bernadett79: Jól kitalált program, csak egyszer át kell látni. És a hozzászólásaidból nem igazán az jött le, hogy értenél számítógépes dolgokhoz, nem akarjuk, hogy sokat szenvedj vele, csak erről van szó. Persze ha bármiben kell segítség itt kapsz, csak jól fogalmazd meg a kérdéseidet és magad is szánj rá legalább 5-10 percet, olvass utána, mielőtt kérdezel.
-
gzbotii
nagyúr
-
catroot
veterán
Nekem is működött, a bing keresőben végre lehet a mobil billentyűzetével is keresni, nem kell a kontrollerrel szórakozni.
Viszont később az Istenért sem akart csatlakozni a telefon a konzolhoz.
Ez fura, mert én is tudok offline fiókból offline embernek küldeni. Persze küldés után bejelentkezik a fiókom online-ra.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
hat ha konkretan nem is ott, de arra az oldalra kiteszik a stream linkjet.
szerk.: meg lesz ma-n is "helyszini riport" ott is bent lesz a stream linkje.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
consono
nagyúr
-
Воланд
titán
ujdonsag nem nagyon volt, csupan bejelentettek, hogy a developerek altal kert dolgok 90%-at megvalosittotak, lesznek fasza jatekok wp-re (pontosabban szinte semmi nem akadalyozza a fejlesztoket, hogy jo jatekokat irjanak), de a legnagyobb feygverteny az tovabbra is az egy alkalmazas - harom kepernyo es vele egyutt a shared core, plusz a kozos api-k. szoval lehet, hogy a rendszerben tovabbra is lesznek hulyesegek, de a fejlesztoknek joval konyebb dolguk lesz (mondom ezt ugy, hogy nem nagyon ertek hozza, szoval majd egy hozzaerto kijavit). meg nagyon egyben volt a keynote, volt eleje, vege, kozepe, nem ugy mint tegnap. latszik, hogy erre tobb lovet koltottek el, na meg az ottani kozonseg velemenye, hozzaallasa igen sokat szamit.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
Szerintem nem lehet cserélni őket, elég macerás.
De itt egy kép.
Először nekem ez a szín tetszett, de inkább maradok a fekete/fehérnél. Ahhoz megy minden szín, így ha beteszek zöld, vagy kék csempét, akkor az is megy hozzá.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
l!nk87
aktív tag
(#3533) Rage47 : nálam az előlapi kamera nem szempont, ha videó csevegni akarok, arra ott a tiptop
inkább az zavar, hogy még mindig nem tudjuk milyen megkötések lesznek a 8s-nél az 512 mb ram miatt ... most fizetek érte 30,40-el többet, aztán meg lehet b@szni majd a korlátozások miatt. Nekem jelenleg elég a mostani készülékem is a 7.5-tel, viszont szolgáltatót akarok váltani.
-
negyedes
addikt
Koltozon at livera es kesz, gmail menni fog de mar nem less push, szoval min 15 perccel kesobb kapja meg a levelet.
HawerKing: wp7ben nem lehet screenshotot csinalni. ha egy adott app tamgoatja akkor igen, maga a rendszerol(kezodkepernyo, beallitasok, stb) nem lehet es nincs ra app sem.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
zsírsámán
senior tag
Elvileg a liveID címre tudod exportálni a telefonos kapcsolatokat, amit a webes felületről le tudsz menteni egy fájlba, amit az új fiókhoz hozzá tudsz kapcsolni. Ezzel csak annyi a gond, hogy annak a kapcsolatai is benne lehetnek a címtárban, akivel "megosztjátok" a fiókot.
HKorn: Az e-mailon belül a szinkronizálási beállításoknál be lehet állítani, hogy az elemek érkezésekor jelezzen. Viszont ez csak mobilnettel fog mőködni vagy ha töltőn van a telefon (Elvileg töltő nélkül is működnie kéne wifin, de nagyobb eséllyel nyersz a lottón, minthogy így kapj értesítést.)
[ Szerkesztve ]
-
Maateeo
aktív tag
be kell állítani a beállításoknál, hogy zene lejátszása közben a háttér helyén az elöadó képe legyen. És akkor az lesz ott annál, akit felismer. De a felismerés nem erössége.
Például ha ZUNE marketplace-ben keresek rá egy elöadóra, aki a telefonon is rajtavan, akkor rögtön kiadja az elérhetö albumaival együtt, de a sajátomat amit én ZUNE-ból raktam rá a telóra azt nem látja valamiért.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Воланд
titán
válasz l!nk87 #10451 üzenetére
"API Enhancements – Customers ability to experience the benefit of these new API enhancements will depend on OEM implementation or third party applications that utilize these new APIs. A customer should check the download store after completing the upgrade for new OEM and third party applications. For example: Bluetooth DRM free file transfer API, User data migration API, Convert a local DRM free MP3 file to a ringtone API"
wtf?
-
consono
nagyúr
válasz l!nk87 #76377 üzenetére
Szia, nem ebay, eMag Kb. annyira jött ki mint amennyi az amazon.de-n lett volna. Ébresztő van, de csak zizeg, semmilyen hangot nem tud kiadni. Egyelőre szokjuk egymást, de igazából ez sportóra, nem okosóra, csak vannak okos lehetőségei. Az appok elég egyszerűek, van sok watchface, de nagyjából minden inkább a sportról szól. A beépített alkalmazások is. A kijelző kevés fényben olvashatatlan, kell rá a világítás (de az meg olyan, mint a kvarcórákon )Ja, aksi eddig nagyon OK, 3 hetet mondanak rá, kettő simán meglesz úgy, hogy sokat piszkerálom GPS-t még nem használtam, arról nem tudok nyilatkozni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest