Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #17 üzenetére
Ha nem sürgős a vásárlás, és lesz keret a 8S-re, akkor mindenképp várd meg. A vas is jobb, meg a régi készülékekre, azaz a Radarra se lesz WP8, a 8S meg ugye azzal jön.
Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
Wait for it.....
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
amanoba
őstag
az attól függ, megér-e közel dupla árat az új oprendszer (+jobb hardver) neked?
nehéz összevetni a kettőt így, szempontok kellenek.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
MODERÁTOR
Javaslom, hogy várd meg a 8s-t, jobban jársz vele sok szempontból.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
nagyúr
válasz bernadett79 #23 üzenetére
80-90 között lesz, jelenleg 85-nél tart, de 80-ról indult
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz bernadett79 #23 üzenetére
ha lehet hinni az eddig megjelent araknak, akkor 80-90e huf korul lesz fuggetlenul.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
-
mohotol
aktív tag
válasz bernadett79 #27 üzenetére
Minimum egy hónap.
-
nagyúr
válasz bernadett79 #26 üzenetére
Relatív. A 1st gen készülékek anno 150k-s árral nyitottak, szerintem a 80-90k közötti ár nem vészes és ez majd mehet idővel lejjebb is.
Més que un club!
-
Alexios
veterán
válasz bernadett79 #26 üzenetére
hát attól függ milyen előfizetésed lesz, de egy normál előfizetésnél szerintem 60 alá nem fog menni.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #68 üzenetére
Mik az elvarasaid, ami alapjan a telefont valasztanad? Ha leirod konnyebb tanacsot adnunk. Lehet eleg a radar is es akkor megmarad 60ezred.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Alexios
veterán
válasz bernadett79 #75 üzenetére
Szerintem azt az 1 hónapot mindenképp érdemes megvárni, ha nem sürgős a vétel. Aztán ha megvannak a hivatalos árak, te is jobban tudsz majd kalkulálni hogy megéri-e az árkülönbséget.
Wp7 alatt nem lehet fájlokat küldeni bluetooth-on keresztül amúgy. Elvileg ez wp8 alatt változik, ha jól emlékszem. Ugyanúgy ahogy a mass storage is. Flash pedig az androidra se nagyon érhető el Amúgy nem rosszabb mint az android, hanem más. Átlagfelhasználónak, aki nem akarja bütykölni állandóan a rendszert jobb, nem fog lassulni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz bernadett79 #75 üzenetére
Az akksi a 8S-ben sem cserélhető. Várd meg az első teszteket, és még mindig vehetsz Radart, ha kiderül hogy annyira mégsem frankó a dolog,
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #77 üzenetére
Azt irtam, hogy szerintem jobb mint az android.
Ugy ertem, hogy pl. barinonek, ferjnek, rokonnak nem tudsz bluetooth-on atkuldeni tundi-bundi zenecsket.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #83 üzenetére
A gepedre tudsz. A Zune nevu programmal. De csak kepet, zenet es videot. Ezek a WP7 hatranyai (jelen esetben Radar). A WP8 hatranyait meg nem tudjuk, mert meg nem mutattak be. Kb. 1 honap mulva okosabbak leszunk. Addig szerintem varj turelemmel. Karacsonyra megveheted magadnak.
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #83 üzenetére
De tudsz. Ráadásul megszűnik a Zune, és nem kell azzal szívni.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #85 üzenetére
"2 magos proci nagyon bejött nekem benne a win 8 ba"
Ezt nembaj ha nem ertem? Tul farad vagyok mar, de latom te sem kulonben. Mindenesetre jelentsen barmit is a mondat, mi orulunk neki.
[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
válasz bernadett79 #87 üzenetére
akkor neked itt az alapoktól kellene elkezdeni a tájékozódást, mert ha nem vagy tisztában egy-egy rendszer előnyeivel, korlátaival, hátrányaival, akkor még véletlenül a telefont fogod hibáztatni.
ne érts félre, csak sokan esnek ebbe a hibába, evidensnek vesznek dolgokat, amik nem feltétlenül azok.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #88 üzenetére
WIndows Phone 7 alatt a számítógép és a telefon között a szinkronizálást egy Zune nevű szoftverrel kellett végezni, ezzel másolhattál videókat, képeket, zenéket oda-vissza.
Elméletileg a Windows Phone 8-hoz nem fog kelleni, de pontos információnk még nincs.Személyes megjegyzés: ha 5 percen belül válaszolsz valakinek, nem muszáj új hozzászólást írni, hanem az előzőt szerkesztheted, abban megszólíthatod a másikat..
Plusz próbáld már meg tagolni a mondataid írásjelekkel, mert így hajnali 1 magasságában már nehezen megy a kódfejtés
GALARDO: láttam egy pár topikban, hogy te is WP8 mobilra gyúrsz. Az a baj, hogy a WP8-ról még semmilyen mély infonk nincs, az Apple nem szokta ilyen ügyesen titkolni a fejlesztéseit
A WP7 pedig szerintem nem tudta, elég fapad volt a zenelejátszója.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #93 üzenetére
Nem fogsz olyan okostelefont találni, amelyik akkumulátora 2 napnál többet bír. Már az is egy nagyon jó érték.
Sajnos nem bírnak annyit, mint a hagyományos telefonok.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #93 üzenetére
Elkeseritelek. A 8S akksija sem fog tobbet birni. De van ra megoldas. Tolore kell dugni! Mondjuk minden este, amikor lefekszel.
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #98 üzenetére
Egyetlen jelenlegi WIndows Phone 7 készülék sem lesz upgradelhető 8-ra. A Radar elvileg kapni fog egy utolsó frissítést 7.8 néven, utána valószínüleg megszűnik a támogatása.
-
Воланд
titán
válasz bernadett79 #123 üzenetére
novemberben fog megjelenni. hogy mo-ra mikor jut el, az jo kerdes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyedes
addikt
mivel a wp8 oktober 29en lesy bejelentve, szinte biztos hogy ez utan lesz majd elerheto
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
MODERÁTOR
November 4-től kezdi forgalmazza az AT&T amerikában az új Windows Phone 8 készülékeket, tehát addig még van egy egész hónap. Az európai forgalmazásról még nem nagyon voltak hivatalos információk.
bernadett79: újra megkérlek, hogy használd a szerkesztés gombot, és ott add hozzá az új gondolatodat, ha 5 percen belül vagy. Az előző hozzászlóásod 3 percen belül írtad.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #299 üzenetére
Ne haragudj, de ezt a kérdést komolyan gondolod egy Windows Phone topikban?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #303 üzenetére
Ezzel nincsen semmi baj, de innen nagy valószínűséggel senki nem fogja neked az androidot ajánlani.
Az első és legfontosabb: tetszik Neked a Windows Phone kinézete, struktúrája? Nem hiányoznak a hullámzó csicsa hátterek, a kusza ikonok, az időnkénti rendszer akadozás / lefagyás? Ha ezekre pozitív a válasz, akkor bátran ajánljuk a WP rendszert. Nincs még rá annyi program, mint androidra, de erőteljesen fejlődik. Jön a WP8, ami már minden téren konkurenciája lesz a többi, piacvezető rendszernek, de ugyanakkor a "régi" 7.5 rendszerrel is el lehet lenni - feltéve, hogy nem vagy "kütyümániás". Ez egy gyors, sallangmentes, könnyen kezelhető és átlátható rendszer - ha erre van igényed, ne habozz.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #306 üzenetére
Nem akarlak meg sérteni de a hsz-id alapján neked tök mindegy:-D bár most meg köveznek, de maradj az androidnál. Valszeg nem értenél a pwhez csak szidnád a windowst. Szvsz amúgy droidot többet soha wp után.
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #306 üzenetére
Húha... erős berögződéseket kell most kitörölni Mit értesz az alatt, hogy "hullámzik"? Ha hajókirándulásra mész vele, akkor hullámzik, persze De amúgy nem, ez egy atombiztos rendszer - pont arra fejlesztették, hogy minden "flottul" működjön benne / vele. Semmi megakadás, hezitálás - használod és kész (á la "almás termékek"). Javaslom, hogy menj be egy boltba, és nyomogasd: menj be a menübe, görgesd, indíts el programokat, stb - és kifejezetten NE hallgass a nagytudású eladóra, aki odajön majd melléd, hogy "á, hagyd, ez sz@r, olyan, mint a pécés vindóz, hulladék, naponta újra kell indítani".
Ja, és az asztali Windows 7 már kifejezetten nagyon jó rendszer ám.
balcsida:
batai15: na de kérem, ne rettentsünk el minden kedves újoncot, ez itten egy intelligens társaság!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #309 üzenetére
Figyu nem kell az neked. Hidd el csak szidnád. Zune használata is bonyolult ..=P
Tailor ne nevess =P[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #311 üzenetére
"mozgó hátérképeket kirakhatok??"
Nem. De most frankón: mit látnál a héttérből a csempék alatt?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #311 üzenetére
válaszolok nem nem rakhatsz ki ilyet. Amugy is csak androidon is fogja a procit rendesen meg szivja az aksit. Itt egy letisztult baromi gyors atlátható home screen van.
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #314 üzenetére
Áá isten ments nem akarlak eltántorítani. De nem akarom hogy csalódj és szidjad a wpt. Csak itt nem ugy mennek a dolgok mint droidon hogy pl sd karira felmasolod a zenét azt jóvan. A zune más . Én szeretem bár másabb a kezelése mint irtam. Probáld be a wpt nagyon szivesen segitünk.
-
tailor
őstag
válasz bernadett79 #315 üzenetére
Kedves Bernadett,
Minden bántás nélkül, nézd meg kérlek ezt a videót - ez egy WP7-es telefon tesztje. Ebből megtudod, hogyan néz ki a menüje, és még egy csomó dolgot a rendszerről, amivel valószínűleg sok kérdésedre választ is kapsz. Az internet jóbarát, tájékozódj, nézelődj - rengeteg cikk van már erről a rendszerről. Ha van konkrét, bizonyos problémát / témakört érintő kérdésed, fordulj hozzánk bátran.
Üdvözlettel: Tailor
[ Szerkesztve ]
-
l!nk87
aktív tag
válasz bernadett79 #319 üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond, szívesen segít itt mindenki. Ha lenne még kérdésed, akkor nyugodtan tedd fel ...
Viszont amit hiányolok, légyszíves pár sorban írd le, hogy milyen funkciókat használsz a telefonon, mire akarod a telefonáláson kívül használni, és úgy egyszerűbb lesz a segítség
-
catroot
veterán
válasz bernadett79 #299 üzenetére
Itt is nézz szét szerintem
(kérdés, hogy ott hogy reagálnak majd. )
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
savoo
addikt
válasz bernadett79 #317 üzenetére
Nem, nem bonyolultabb.
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #325 üzenetére
Erre mind kiváló a windows phone. Egyedül a kevesebb app lehet hátrány ha játszol. De mindenben kiváló a sebessége.
-
l!nk87
aktív tag
válasz bernadett79 #325 üzenetére
A fényképezéssel nem lesz gond, zenénél már vannak "kisebb-nagyobb" buktatók --> pl.: wp7-es rendszerben nincs bővítési lehetőség, tehát amekkora tárhellyel veszed a telót, annyival tudsz gazdálkodni, ha nagyon sok zenéd van, amit egyszerre szeretsz magadnál tartani, akkor csak a 16 gb-os jöhet szóba ; aztán, nincs bluetooth-on küldözgetjük az mp3-kat, és örülünk, hogy ez is meg van ... zenét a zune nevű programmal tudsz csak rárakni ...
A net az én igényeimnek bőségesen megfelelnek, flash támogatás nincs, ha ez esetleg fontos lenne, jah és jelszavakat sem ment a böngésző
játékok azért vannak már szép számmal, azonban a jobbakért fizetni kell ...
-
l!nk87
aktív tag
válasz bernadett79 #329 üzenetére
Nem rossz választás, én is vele szemezgetek, de majd meglátjuk az indulóárakat
Addig is van még bő egy hónapod, addig ajánlom, menj el egy közeli telefonos boltba, ahol megtudod kicsit tapicskolni a telefonokat, ismerkedj a rendszerrel, szvsz sokban nem fog változni a wp8, főleg egy HTC 8s kategóriában -
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #329 üzenetére
Alig pár napja beszéltük át ugyanezeket a kérdéseket veled, és akkor is abban marAdtunk, hogy várd meg a HTC 8S készüléket, ami valamikor november magasságában fog forgalomba kerülni.
Továbbá én magam megkértelek legalább három ízben, hogy ha új gondolatot fűzöl hozzá egy hozzászólásodhoz, használd a Szerkesztés gombot, mert átláthatatlanná teszed az egész topikot a félmondataiddal.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #327 üzenetére
Lumia 710. második generációs, 1.4es proci szinte ugyan az hardverileg mint a lumaia 800.
garantáltan oda leszel érte.
Master- Nekem spec semmi bajom sőt szeretem. Elején furcsa volt de azóta szeressem szinte helyettem dolgozik. csak aza fránya wifi szinkronizáció jönne össze..[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz bernadett79 #340 üzenetére
Jó rendszer, de nem mindenkinek jó. Egyszerű jól használható, hasonló korlátokkal mint az iPhone.
Valószínüleg először fura lesz, de ha kitanulod nagyon jól fogod tudni használni.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
btudos
nagyúr
válasz bernadett79 #340 üzenetére
Olvass! Itt a Mobilarénás cikk, a windowsphone.com és még rengeteg más cikk, videó a rendszerről.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bernadett79 #6274 üzenetére
Mint mindenre, a Windows Phone 8-ra is meg van szabva, hogy mi tölthető le. A megszabás egyszerű, azt tudod letölteni és telepíteni, ami elérhető a készülékre.
Az alkalmazásokat itt találhatod.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz bernadett79 #6278 üzenetére
Talán igen, de lehet, hogy nem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
iHand
tag
válasz bernadett79 #6280 üzenetére
Ha ebben a topicban kérdezed meg akkor valszeg a Windows Phone-t szavazzuk meg, ha meg az Androidosban, ott meg az fog nyerni.
Igazából attól is függ hogy milyen androidos készülékről váltasz? mennyire telepitettél sok programot? vagy csak az alap rendszert használtad?
Raktál fel főzött romokat? akkor ez nem a te rendszered.
Amúgy nézegess videokat, hogy tetszik-e, aztán néz körül a boltban hogy a kedvenc programjaidnak megvan-e a megfelelője, és aztán dönts!
MacBook Pro M1 Pro, EosR, Xbox Series S,
-
tybsen
addikt
válasz bernadett79 #6280 üzenetére
XD XD XD
(#6276) Plazmacucci: valoszinuleg igy lehet, mindenesetre az a baj, hogy nem lehet tudni, mi szemeteli tele. Nalam most HR utan 1,38 GB a mappa merete (HR elott volt 4,7 GB). En egyebkent a skydrive-ra meg facebook kepekre gyanakszom. Az IE nem lehet, mert hiaba toroltem elozmenyeket meg mindent, nem lett (jelentosen) tobb hely, alig valtozott valami. Viszont azt megfigyeltem, hogy ha megnyitok valami kepet pl. facebook-on, akkor novekszik az egyeb mappa merete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest