- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petroleumlam
tag
Linket csak pár nap múlva tudok, most telefonról vagyok. Erről nem egy élmény netezni. Tapasztalatot tudok mondani, hogy akartam venni egy Sony blue headsetet, de messze a lakhelyemhez. Mondom az ürgének, hogy kellene, de nem merem megvenni, mert ha gond van vele, akkor sokba lenne nekem visszautazni érvényesíteni a garanciát. Akkor megnézte a garancialapot előttem és mondta, hogy világgaranciás (hologrammos), tehát bárhová bevihetem. A Samsugnál meg regisztrálni akartam ezt a telefont, de ott azt írták, hogy csak világgaranciásat lehet, nekem meg csak sufnigaranciám van erre. Hozzáteszem, hogy ez a sufnigsm az ország több pontján jelen van, tehát ezt is több helyre bevihetem ha gond van, de eddig nem volt. Amúgy is ha valami baja lenne, akkor íves javítás és veszek egy normális telefont. De így, hogy hibátlan, nem cserélem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jófogás tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest