- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Gondoltam kipróbálom a Windows phone vonalat is az Android után de folyamatos csalódások érnek. Nagyon gyenge az áruházban a böngésző felhozatal vagy csak én nem értem? Például ha a chrome ot szeretném letölteni csak egy link jön le honnan tudom a netről ott meg mikor letöltöm azt írja nem támogatott fájlformátum. De a legnagyobb problémám és erre szeretnék megoldást találni hog nem tudok képet feltölteni sehova sem weboldalra sem a facebookra. Ami történik mikor rákatintok a képfeltöltés ikonjára bármelyik oldalon konkrétan semmi!
de ha nagy ritkán feldobja hogy válasszak képet akkor sem mindig tölti fel. Próbáltam már az Explorerrel az Uc browserrel .és a Facebook saját alkalmazásával is próbáltam mobil és asztali nézetben is. Mi lehet a hiba? A telefon egy lumia520 de már vagy kétszer biztos földhöz akartam vágni idegesítenek ezek a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest