Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz jaffa 2843 #81423 üzenetére
Nextgen Reader. Talán jobb is, mint a Feedly.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
chipesz
őstag
válasz jaffa 2843 #81588 üzenetére
Sehogy. Hacsak nem UWP app, akkor a mobilis appokat nem tudod megvenni a PC-s Store-ból.
-
chipesz
őstag
válasz jaffa 2843 #81594 üzenetére
Elég csak addig átállítanod a régiót amíg megveszed és feltelepíted, utána visszateheted US-re és működnie kell.
Jó kérdés.
-
Švejk
őstag
válasz jaffa 2843 #81594 üzenetére
Tud olyat.
-
tibike8
őstag
válasz jaffa 2843 #81600 üzenetére
Bal felső sarok szendvics menü, majd az Útvonaltervezés és azon belül meg a Beállítások menüpontban vannak ezek.
-
Švejk
őstag
válasz jaffa 2843 #81600 üzenetére
-
starr
őstag
válasz jaffa 2843 #81635 üzenetére
Nem vagyok elégedett a Térképekkel. Mindig azzal szembesülök, amikor navigálnék, hogy ki van jelentkezve.
Így a kedvencek nincsenek meg. Mobil netem nincs, bejelentkezni sem tudok.
A v4 és a v5-nél is ezt csinálja.
Iránytű továbbra sem működik benne. -
afk22
tag
válasz jaffa 2843 #81661 üzenetére
Szokott olyan lenni, hogy le kell toltened valamit (ilyenkor aktivalodik a hatterben futas), azutan tudod letiltani. Amugy amig nincsen a listaban, addig nem nagyon akart hatterben futni. Tehat tiltani sem feltetlen kell.
-
zsamiatt
őstag
válasz jaffa 2843 #81911 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Mondjuk azt nem értem ha már ennyire elmosták a határokat az asztali és a mobil verzio között akkor miért pont a normális fájlekzelöt hagyták ki. Remélem eljut odáig a rendszer, hogy a megosztásokat is fel lehessen csatolni.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
pprod94
aktív tag
válasz jaffa 2843 #81915 üzenetére
Annyira nem. Én nem is másolok kábelen, tc-vel szépen feltolom a képeket, vagy a zenéket leszedem a gépről.
-
pprod94
aktív tag
válasz jaffa 2843 #81922 üzenetére
Nem gyors, tudom, csak munka mellett nincs kedvem a gépnél ülni. Mondjuk valamit nem csináltak túl jól, alig másol 1-1,5 megával, mikor 300mbps-os a router.
-
Kube
senior tag
válasz jaffa 2843 #82133 üzenetére
Lányról van szó mondom ha már itt vagyok megkérdezem neki az "egyértelmű" ux megint más kérdés ilyen téren amúgy is vannak gondok rendesen még...
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
domojko
senior tag
válasz jaffa 2843 #82238 üzenetére
Én meg azt hittem a fahrenheit miatt, de igazad lehet...a gombafelhő az oka.
-
escsé
tag
válasz jaffa 2843 #82761 üzenetére
"Ehhez a feladathoz telepítenie kell egy alkalmazás. Megkeresi a megfelelő alkalmazást?"
Igen választok és nincs semmi app hozzá. Tehát a 8.1-es telón nem működik a dolog. 10-en lehet, hogy már tudja.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz jaffa 2843 #84244 üzenetére
Autórádióval nem, de a ModeCom 120U hangfalammal igen, használom (a hangfal gyári BT moduljával)
Ehhez nem kell semmi külön app, egyszer párosítod, ha látja a telefon, automatikusan rácsatlakozik. Zenelejátszót, és netrádiót hallgatok így BT-n keresztül
Na most hogy az autórádióhoz kell-e külön app, nem tudom, de nem hinném"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Xantal
tag
válasz jaffa 2843 #84244 üzenetére
Szia. Nem kell semmi. Felismerteted egymással a két készüléket, és lejátszod a zenét a telefonoddal. Hallgatod az autórádión. Az enyém a hívásokat is kezeli.
Üdv.
GI
-
Xantal
tag
válasz jaffa 2843 #84247 üzenetére
Szívesen. Azért hogy valami negatívat is mondjak, 2-3 hetente van kis fagyás, de az esetek nagyrészében csak beülök a kocsiba és ők maguktól csatlakoznak. Csak onnan veszem észre hogy az autórádió kihangosítja a hívást. /Toyota gyári cucc/ Minden jót!
GI
-
kox2
csendes tag
válasz jaffa 2843 #84247 üzenetére
Nekem is JVC bluetooth-os fejem van. Hibátlan.
Sőt olyat is tud ha a rádiót hallgatod és közben megy a gyári navi a telón átkapcsol és hallod a hanguatsítását majd vissza FM re. -
netpeti98
addikt
válasz jaffa 2843 #84318 üzenetére
Ha átrakod az appot, akkor elvileg oda fog pakolni.
-
this is life
Ármester
válasz jaffa 2843 #84328 üzenetére
At kell allitanod hogy appok kartyara , ha egybol oda akarod telepiteni , illetve van lehetoseg athelyezni a tarterulet appal , atrakhatod ujra telepites nelkul sd-re vagy epp vissza belso tarhelyre .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Hmmm
újonc
válasz jaffa 2843 #85313 üzenetére
Ezt most nem értem..
Nem azt kérdeztem, hogy ingyen letölthetek-e fizetős alkalmazást, hanem azt, hogy ms fiók nélkül lehet-e. -
Clemi
veterán
válasz jaffa 2843 #85446 üzenetére
Ha jól tudom a teljes verzióra aktiválás a program letöltése után a Sygic fiókba bejelentkezés után aktiválódik. Legalábbis nálam ez volt, bár én nem váltottam MS fiókot. Célszerű mindenképpen azzal az MS fiókkal futó rendszeren amivel vásárolva lett, regelni valamilyen email címmel a Sygic szerverre, így utána a fiók szinkronizálódik a programmal.
-
hegti
aktív tag
válasz jaffa 2843 #85652 üzenetére
Csak kisebb javítások:
Build 14393.189 Changelog:
This update includes quality improvements and security fixes. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:
Improved reliability of Windows Shell, map apps, Internet Explorer 11, and Microsoft Edge.
Addressed issue causing push-button reset to not work correctly and roll back on devices with language set to any of the Unicode languages.
Addressed issue causing devices to crash after disconnecting an e-reader that was attached to the device.
Addressed issue causing devices to not recognize a Secure Digital (SD) card if it is inserted and removed multiple times.
Addressed issue causing some apps to not respond to the commands in the app bar in Windows 10 Mobile.
Addressed issue that sometimes blocks alarm notifications in Windows 10 Mobile.
Improved support for using the camera app in Windows 10 Mobile Enterprise.
Addressed additional issues with rendering 4K resolution, missing Start menu tiles when running on battery, Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Bluetooth compatibility, graphics, display rotation, app compatibility, Wi-Fi, Feedback Hub, Miracast, Windows Shell, revised daylight saving time, and USB.
Security updates to Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Microsoft Graphics Component, Windows kernel, and Adobe Flash PlayerMintha egy kicsit gyorsabb lenne.
[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz jaffa 2843 #86273 üzenetére
Jah, azt a választ kaptam.
De ha már RAW-ozni akarok, akkor van erre egy csöppet jobb gépem is. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz jaffa 2843 #86275 üzenetére
Ez a gondom ezzel a kiváló simítással
------
Vagyis a kis tengerimalac közel sem ennyire sárga, de az erős szín miatt, amit a szofter a végén rányom a szőrét sem látni már külön-külön.
S7 edge-n szerintem minden ócska, ami fotó, én nem is használom, de a topikjába már le sem írom, mert az elvakultság, meg a hardvervédés ott is olyan szintre jutott, hogy több embernek diliházban lenne a helye. A 950 oda-vissza veri fotóban azt is, meg az iphone-t is.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz jaffa 2843 #86280 üzenetére
De most tényleg, Dona meg a többiek szerint ez rendben van, hogy egy mobilban tényleg kiváló képességű kamerát a szoftverük degradálja?
-
pikszel
addikt
válasz jaffa 2843 #86278 üzenetére
Mindkettő Lumia 950.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Cane
őstag
válasz jaffa 2843 #86884 üzenetére
Köszi!
Most már nem ugrok neki, majd reggel.▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
tisti1965
aktív tag
válasz jaffa 2843 #86884 üzenetére
Valamit elronthattam,mert állandóan hibakódot ir. Csak tudnám mit🤔
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
ZavaBalazs
őstag
válasz jaffa 2843 #86994 üzenetére
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jaffa 2843 #86998 üzenetére
Ahhoz mindig is értettek az MS-nél.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
jaffa 2843
Ármester
válasz jaffa 2843 #94861 üzenetére
Hopp, azt hittem, hogy droidos topikban vagyok.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
egykori
őstag
válasz jaffa 2843 #94862 üzenetére
Úgy tűnik, nem vagy egyedül.
-
senior tag
válasz jaffa 2843 #94861 üzenetére
Igazság szerint én szeretem az MS accountot egyrészt így van LinkedIn integráció is, másrészt szívesebben bízom az adataimat az MS-re, mint a Google-re. Elég baj, hogy látja a leveleimet, de semmilyen egyéb adatot nem akarok megadni nekik az ismeretségi hálómról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest