Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
A legutobbi frissites megoldott egy szamomra idegesito bugot: home gomb utan a home screen kb. 0.5 masodpercig nem reagalt (ergo egy gyors home gomb -> scroll vagy home gomb -> tile erintes nem mukodott). Mostmar megy.
while (!sleep) sheep++;
-
negyedes
addikt
too much Murica on one picture
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #37663 üzenetére
Ja, akár békén is... Ő meg a WP topikokat trollkodás céljából. Aztán, ha bárki válaszol vagy leoltja, fut a modkerbe a vamzer kutya. Hányi tudnék az ilyen emberektől.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #37665 üzenetére
Miért adnánk alá? Random benyög valami fasságot (trollkodást) valemelyik WP telefon topikjába. Minap épp a 1020 topikban sikerült (senki nem kérdezett/válaszolt innen neki). Gondolom erre recskázhat, mert engem egyik android vagy iOS topikban sem látsz élvezkedni.
Most pedig, hogy ezt is olvastad. Fuss, fuss, fuss... A recska csúnya szó. Hátha ki tudsz sírni 30 percet. Én meg addig telehányok egy malteres vödröt. Szánalom.hu
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #37669 üzenetére
nem egyszerubb lett volna megbeszelni itt a topicban a dolgot, mint egybol rohanni a modker-be? aztan raadasul egy olyan modi all neki moderalni, akinek goze sincs arrol, hogy mirol van szo....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz viewdetails #37672 üzenetére
nem, ezt a rangot meg tegnap kaptam.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #37641 üzenetére
Csak meglett az a keci 2-es!!!
Le a buszokkal!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
K.va anyád upc...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
trisztan94
őstag
Sziasztok,
Erdekes keres, de mai napra SOS kellene nekem egy WP8-as keszulek. Elhagytam az ejsem, holnapra le kell adnom egy megrendelest es nem megy az emulator a gepemen...
Holnap delutan tudnam visszaadni, jovoheten valamelyik nap kompenzalom.
Szerzodest is irhatunk rola, akarmi.
https://heureka-kreativ.hu
-
catroot
veterán
Na, erre valaki?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Tim82
félisten
válasz trisztan94 #37693 üzenetére
Ment privát.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest