Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #66545 üzenetére
Ó, belefáradtam én már ebbe.
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #66541 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
Ez tényleg jellemző amúgy. Én anno azért váltottam WP-re, mert egy stabil, zárt, letisztult rendszert kaptam, ami sallangoktól mentes és az alap napi dolgokat tök jól tudja. Utána azért mentem vissza droidra, mert a WP is hasonlóan sz@r lett, mint az Android, csak kevesebb lehetőséggel, hiányzó és/vagy rossz minőségű appokkal. Ráadásul ha épp felső/felső-középkategóriás hardvered van, nem fut rosszul a robot sem.
Általában azok a WP fanok a leghangosabbak, akik valami teszkógazdaságos fos droidról váltottak és meglepő számukra, hogy egy oprendszer tud anélkül is futni, hogy minden második műveletnél hibaüzenet dobál ki, hogy x-y alkalmazás leállt, meg nem tölt be a launcher, megakad, kifagy, stb.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Tehát ennyi év után végül tényleg igazuk lesz a szaracsempézőknek?
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
catroot #65989 üzenetére
Nem baj, 2016 úgyis a linuksz éve lesz. Meg a vinózfóné is.
Amúgy ma hozott a futár csomagot (powerbank, autós töltő meg autós tartó) és egy őskövület PDA-n kellett aláírni, amin még valami nagyon régi WM futott. A rezisztív kijelző közepe nem érzékelt és az egész gép úgy nézett ki, mintha rátolatott volna egy kamion. Kétszer.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Lumia 532 Black Friday akcióban 15-ért 27-én: [link]
-
kolosanyi
veterán
Na milyen a W10?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #63964 üzenetére
Lunina
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #63698 üzenetére
Azért, mert itt írogatsz, ahelyett, hogy nők után mászkálnál.
-
kolosanyi
veterán
Én meg elégedettem használom a Huaweit és pont lekakálom, mi van a mobilpiacon. Azt se tudtam, hogy kint az új ájfón, haver mondta múltkor.
-
-
kolosanyi
veterán
Én pedagógus gyerek vagyok, akkor még tanultam. Ő gazdag családból származott, Audival furikázott, Prada cuccokban mászkált és minden nap étteremben ebédelt. Egyszer elhívott bulizni, valami puccos táncklubban volt salsa est. Már a beugró is meghaladta az anyagi lehetőségeim, ő kifizette. Aztán jött a fekete leves, méreg drága volt ott minden. Meghívtam egy italra, utána táncolni akart volna velem, de én nem tudok salsázni, ő meg gyerek korától kezdve tánctanárokhoz járt, meg teniszezni, lovagolni stb stb. Kifejezetten kellemetlenül éreztem magam, nem is működött a kapcsolatunk, rövid idő alatt vége lett.
-
kolosanyi
veterán
válasz
junior11 #63352 üzenetére
Eszméletlenül strapás, de élvezem. Én hivatali beosztásban vagyok, félig irodai, félig terepmunka, de készenléti szolgálatot nem látok el. Hozzáteszem, hogy még, épp a vegyi felderítést oktatják nekem, aztán majd ha vizsgáztam, mehetek az ipari kezdeményekhez méricskélni. Mindenestre aktív tűzoltói munkát nem csinálok. Inkább hatósági ellenőrzések, logisztika, kapcsolattartás stb. tartoznak a feladataim közé. Nem ritka, hogy hajnalban vagy az éjszaka közepén megyünk ellenőrizni. Múltkor hajnal 4-ig kint voltunk, bezártunk egy diszkót. 229 főre volt működési engedélyük, 309-nél hagytuk abba a számolást, de még visszavolt egy szint. West Balkán óta komolyan kell ezt venni, illetve előtte is komolyan kellett volna.
Olyan viszont volt, hogy önkormányzatnál egy fiatal titkárnő rámkattant.
(#63353) kcsa
Ki kellett tenni pár kollégát a Laktanya utcánál a Szentlélek tér mellett. -
kolosanyi
veterán
válasz
junior11 #63342 üzenetére
Kicsit eltűntem, de még élek. Egy jó ideig be se léptem, mert sok a meló, ami szabadidő van, azt meg a barátnőmmel töltöm, vagy edzek. Épp most jöttem fel Pécelre egy hétre továbbképzésre. 4:20-kor hoztam el a szolgálati kocsit a tűzoltóságról, 8:40-kor értem ide. Annyi idő volt Budapestről idáig, mint Kaposvárról az M7-es bevezető szakaszáig, elképesztő forgalom volt.
Mindenestre bedobtak a mélyvízbe. Kicsit át kellett rendezkednem, most is csak azért tudok fórumon lenni, mert unalmas az előadás. Otthon meló közben nem nagyon van időm ilyenekre.
#63346) viewdetails
Amúgy igen. -
kolosanyi
veterán
válasz
Glenda #60521 üzenetére
Én nem mennék háborúba* és örülök, hogy nincs háború. Éppen elég ember halt meg az ész nélküli öldöklés miatt ahhoz, hogy tanuljunk a múltból. Többek között a mi családunk is vesztett el fiatal férfiakat a Don kanyarnál, szóval én ezt egy kicsit másképp látom, mint a károgók.
Arról nem is beszélve, hogy egyre nagyobb kihívás a különböző természeti és civilizációs veszélyforrásokkal való megküzdés, nem kell még ezen kívül egymás ellen is harcolnunk. Én személy szerint rettentően utálom a fegyvereket és a háborút is.
*szerk.: Mármint önként nem.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #60256 üzenetére
Nem, szétszeded a kijelzőt, az üveg alá berakod a morzsát, összerakod és máris a "összemorzsáztad a billentyűzetet".
(#60257) savoo
Fene gondolta volna.(#60258) bogyo112
A mai világban ez nem egyértelmű. -
kolosanyi
veterán
Ma felküldtek egy másik osztályra dolgozni, mint ahol az eredeti beosztásom van. Az osztályvezető egy tényleg nagyon kedves, 35 körüli, csinos, szőke hölgy. Nehezemre esik a munkára koncentrálni...
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #60226 üzenetére
Ennyire nem vagyok benne a pilóta zsargonban.
21-essel repült, '97-ben hagyta abba. Onnan egy ideig még az irányítókhoz ment, majd pedig egy irodai beosztást csinált nyugdíjig. Nekem gyerekkori álmom volt, hogy pilóta legyek, de sajnos nem úgy alakult. Egyrészt az asztmám miatt nem vennének fel, másrészt 195 centi és 115 kiló vagyok, szóval max valami tehergépbe férnék be. -
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #60223 üzenetére
Az nem bug, feature.
(#60224) viewdetails
Hál' Istennek még igaza is van, nyugdíjas. -
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #60216 üzenetére
Faterom vadászpilóta volt. Ő mindig azt mondogatta, hogy a repülés marha biztonságos dolog, ellenben a zuhanás... Na az viszont ciki.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #59881 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
Megvolt a tisztavató, letettem az esküt. Elsejétől hivatalosan is tűzoltó hadnagy vagyok.
-
kolosanyi
veterán
Ma megvolt az első fagyása a Huaweinek. Opera alól akartam egy linket Facebook appba megosztani, de cukrosbácsiék appja droidon is retek. Hozzáteszem, hogy a Facebook meg a Messenger appok a 630-at gyakran megfektetik. Egyébként pár nap használat után is bejön, nagyjából belaktam, ugyanolyan frankó gyors, mint eddig. Nem néztem volna ki ennyit a Huaweiből, szóval le a kalappal a kínai gyártó előtt.
-
kolosanyi
veterán
Jópofa ez az Opera Max. Kb 50%-os tömörítést produkál most minden letöltött adatra, ez nem rossz dolog.
-
kolosanyi
veterán
Azért elképesztő, hogy mekkora különbség van egy felső kategóriás meg egy belépő telefon között. Olyanok a színek, hogy lemásznak a képek a kijelzőről, szegény 630 nem túl acélos ilyen szempontból. És akkor ez még nem is valami megahipersuperamoledplushdretinaultra.
-
kolosanyi
veterán
Zavar?
Viszont ez a TalkBand egy semmire való kacat. A telefon eddig jól muzsikál, de ezt a karpántot nem tudom hogy gondolták. Beszélgetésre nem jó, mert doboz hangja van, fitnesz funkciókra meg kevés, mert semmit nem tud, csak lépést számolni. Méri az alvást, de ott is csak annyit, hogy összesen hány órát aludtam, szóval semmi plusz adat, mint a Polarnál. Annyi, hogy jelzi az értesítéseket, de emiatt nem fogom hordani.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Воланд #59538 üzenetére
Ja, kíváncsi leszek rá, eddig egyelőre bejön.
Zoli133
Azt hiszem anyum örökli, a jelenlegit utálja.(#59540) legiaap
P8 Lite.(#59541) bogyo112]
Kicsit sajnálom amúgy. Szeretem a WP-t és aNokiaMicrosoft telefonokat, de most innen kaptam a legtöbbet a legkevesebb pénzért, illetve van pár dolog, ami hiányzik WP alól, pl a Polar Flow app. -
kolosanyi
veterán
Átvettem a Huawei telefont. Szép, igényes kialakítású, most telepítek rá pár alkalmazást, veszett gyors és telepítés közben se akad be, pedig ez tipikus droid hiba.
negyedes
Jobbulást neki! -
kolosanyi
veterán
válasz
mukibuci #59447 üzenetére
Van 14 napom elállni a vásárlástól, ha nem jönne be.
(#59454) btudos
Jól néz ki, jók a speckók, tűrhető a kamera, szoftver se vészes és 23 ezer forint volt úgy, hogy még egy Talkbandet is adtak hozzá ajándékba. Szerintem ha az egészet másnap 50-ért felraknám apróra, azonnal elvinnék, nekem meg igazán csak a csomag kell, ezt akkor tartom meg ha tényleg jó. -
kolosanyi
veterán
Megrendeltem. A díjcsomagok közül úgyis ezt akartam választani, 20 ezret meg megér ez a telefon. Kíváncsi leszek rá.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Zoli133 #59434 üzenetére
A májkrémszaft monnyonle! Ez egyébként tényleg pofátlanság. F*szért ígérik be akkor a 930-at? Kezd a bögyömbe mászni ez a banda...
Egyébként most látom, hogy a Telekomnál a Huawei P8 Lite akciós, Next S díjcsomag mellé féláron, 23760 forintért elhozható. Nagyon gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e.
-
kolosanyi
veterán
Nálatok se működik a Telekom oldala? Napok óta technikai karbantartást ír ki, semmilyen funkciót nem érek el, pedig be kéne fizetni a számlám...
-
kolosanyi
veterán
válasz
legiaap #59360 üzenetére
De tuti nem, ezek a vackok mindig csak a reklámanyagokban működnek jól. Ahogy a WP is...
(#59364) negyedes
Amikor végzős voltam a gimiben, volt nálunk egy egyiptomi cserediák. Augusztus végén érkezett Magyarországra, épp másodfokú hőségriadó volt érvényben Somogy Megyében és közölte, hogy nagyon hideg ez az ország... -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Ha már fiatal lányokról van szó, inkább azt mondjátok el, hogy ez miképpen lehetséges. "Vivaldi Tribute" (Patrick Rondat) Tina S cover Na nem mintha ez normális dolog lenne, de akkor is durva.
-
kolosanyi
veterán
válasz
polonic #59339 üzenetére
Érettségi után (2010) volt egy 2 éves, bulizós, piálós, cigizős korszakom. Abbahagytam a versenysportot, meg úgy mindenféle mozgást és akkor szoktam rá, jól meg is híztam abban az időszakban. Azóta természetesen letettem, nagyon ritkán gyújtok csak rá. Főleg vizsgaidőszakokban, a nagyon kemény vizsgák környékén, amikor sok a stressz. Nem kéne ennyiszer se, tisztában vagyok vele, de attól még, hogy valaki sportol, még ugyanúgy emberből van. Profi sportolók közül is sokan dohányoznak, meg fogyasztanak alkoholt, csak tisztában kell lenni a teljesítményrontó hatásokkal és úgy kell csinálni, hogy a munkáját el tudja látni mellette. Sőt, pénteken dupla sajtos McRoyalt ettem, hiába műanyag, baromi finom. Szóval álszenteskedni nem fogok, nekem is ugyanolyan jól esik a hideg sör, meg a finom junk food, mint bárki másnak. És én is baromira unom a csirkemellet meg a rizst, amikor diétában több hete ugyanazt a száraz szart eszem, de valamit valamiért.
(#59340) Melack
Az a baj, hogy meg akarnak felelni a "társadalmi elvárásoknak". Mert ugye egy nőnek szépnek, szexinek kell lenni minden pillanatban. Közben én férfiként egyáltalán nem azt nézem, hogy most Mayo Chix ruha van-e rajta, meg mennyire profi fodrász csinálta a haját, hanem az összképet. Barátnőmet tornacipőben, farmerben és pólóban ugyanolyan szépnek látom, mint kiöltözve, szóval nekem nem ez számít. De manapság az emberek rengeteget adnak a külsőségekre, a srácok is. Önmagában ezzel nem lenne bajom, viszont mellette párhuzamosan egyre sekélyesebbnek, felszínesebbnek látom a kapcsolataikat, meg úgy általában véve mindent, ami már probléma. Persze lehet, hogy én is ilyen voltam ennyi idősen és nincs igazam, de jelenleg sajnos így látom.(#59341) emvy
Ha így van, akkor visszavonom és maradok annál, hogy engem zavar, ha egy ennyire fiatal lány így viselkedik. Szerintem a 13-15 éveseknek nem szexizniük kéne, nagyon ráérnek azzal még. -
kolosanyi
veterán
Tegnap boroztam, ma söröztem, napok óta cigizek. Kocsit rossz útra visz ez az államvizsga időszak, de még szerdán lesz egy, ami már csupa móka és kacagás lesz. Azért tegnap edzettem egy olyat, hogy a telefonom se bírtam el utána, szóval nem vagyok teljesen reménytelen eset.
Egyébként idegesítő éjszakaizni. Tele van picsagatyás, 13 éves szűzkurvákkal a busz. Cici kidobva, srácokhoz dörgölőzve, aztán ha valaki beakasztana nekik, mennének sírva anyucihoz. Félreértés ne essék, a pedofil buziknak levágatnám a műszerét, de fele ennyi fiatal lányt nem erőszakolnának meg, ha nem játszanának nagylányt ennyi idősen, hanem normálisan viselkednének.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest