Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Valaki mondja már meg nekem, miért van az, hogy minél többet olvasok az Asha OS-ről, annál inkább ki akarom próbálni? Nem tudom miért, de nagyon bejön az a felület, meg úgy az egész rendszer. Egyetlen egy bajom van, a jelenleg kapható 501-es túl fapados nekem. Egy normális kamera, wifi, GPS és tűrhető kijelző mellett viszont tuti vennék egyet kipróbálni.
(#25105) negyedes
A két hét baromság. Nexus S-em 3 és fél napot ment maximum, de az is csak egyszer volt. Direkt felraktam egy nagyon kigyomlált CM-et, minden főbb fogyasztót kikapcsoltam és a telefon készenlétben a zsebemben volt. Jó, ha repülő üzemmódban van, akkor elmehet egy hetet, ha hozzá se nyúl az ember.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #25114 üzenetére
Tehát akkor összegezve a tudatalattid tevékenységét: kanos vagy, de többre értékeled mégis a droidot.
-
kolosanyi
veterán
Azt álmodtam, hogy BB-re váltottam. Egész jó volt álmomban a Z10.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #33307 üzenetére
Ráadásul a barátnőm itt aludt mellettem. Ki érti ezt?
(#33308) Lalll
Az a vicc, hogy nem kéne neki tapifón. Az ezer éves SE Walkman mobilját nyúzza és utálja az érintős kütyüket. Max lenyúlja a tabletet szókeresőzni, de amúgy mindent a számítógépen csinál. Lehet neki van igaza, még sose láttam idegenek, mert nem jött meg az értesítés, lefagyott a telefon (mondjuk ez WP-n nem gyakori) és a többi és a többi.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Ma meglátogattuk a csoporttal a Honvédkórház skill laborját, nagyon állat. Volt ott egy baba - Apple gyártmány -, amin minden elsősegélyhez kapcsolódó dolgot gyakorolni lehet, van bőre, belső szervei, keringése/pulzusa, légzése, még beszél is meg pislog is. Az ott dolgozók azt mondták viccesen, hogy estére muszáj becsukni az ajtót és kikapcsolni, mert elmászkálna sörözni.
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg egy baromság ez. Valószínűleg soha nem veszek ájfónt, mert annyit szerintem nem ér meg, amennyibe kerül, de ettől még nem rossz telefonok. Ez megint csak a hiszti generálás, nem több. Elhajlik, ha egy ponton alátámasztod és a másik oldalról nagy erőt fejtesz ki? Hát hűha, nem gondoltam volna. Ha meg a zsebedben ennyire feszül, az már valószínűleg neked fog fájni előbb, így továbbra is abban a zsebben hordva nem hiszem, hogy a telefon hibája lenne.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #43773 üzenetére
De most érted, oké, hogy a 920 egy csatahajó és még akkor se lesz különösebb baja, mikor azzal a deszkával ütik el méretekre egy parkolóban, amelyikbe előtte egy szeget vertek be a telefonnal (jó, azért ez elég durva ), de egy vékony, ellenben nagy felületű alumínium készülékház egyértelmű, hogy sérülékeny lesz. Most erre lehet mondani, hogy bezzeganóthárom. Erre azt tudom reagálni, hogy ücsörögjön csak rajta a kedves tulaj, meg hajlítgassa, majd kiderül, mennyire szereti a telefonja.
Mindenestre én maradnék a 920 dizájnnál saját használatra. Ezt meg a félkegyelmű újságírók fikázzák le, hogy nagy, meg nehéz. Na mindegy.
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #43882 üzenetére
Most komolyan ezért váltanál droidra?
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #43887 üzenetére
Én is, ezért nem veszek droidos telefont. A Moto G-nél kezdődik a használható droid szerintem, illetve a Nexusnál be is fejeződik, az meg nekem már drága. Ilyen divattelefonok a f*s gyári ROM-okkal nem érdekelnek.
-
kolosanyi
veterán
válasz catroot #43889 üzenetére
Amúgy nem értem ezt a phablet lázat, de már tényleg nincs normális méretű telefon. Én pl a 800-zal elvagyok, pont azt szeretem benne, hogy kicsi. A 4,7 már nagy, 4,3 a max, ami kényelmes. Nekem továbbra is fontos az egykezes használat, de kipusztulófélben vannak az ilyen telefonok már. Én például tojok a netezésre, jegyzetelésre, filmnézésre stb. Legyen jó a navi, jó a kamera, jó a hangminőség, normális az anyaghasználat meg ne fagyjon, lassuljon. Lehet nem is váltom le a 800-zat, csak majd ha szétesik.
(#43891) Oppenheimer
Jaja, nekem eddig droid vonalon a Nexusokkal csak pozitív tapasztalataim vannak. Viszont a HTC-ből nem kérek, hiába nem rossz a Sense (mondjuk nekem ronda). Apple üzeltpolitikát majmoló, önmagát prémiumnak kikiáltó, túlárazott kacatokat áruló cégnek tartom őket, abszolút nem szimpatikusak. Előbb vennék Samsungot, mint HTC-t, pedig újabban a Samsung is hülyén áraz. -
kolosanyi
veterán
válasz istnag #43905 üzenetére
Szerintem meg a stock droid A droid. Nekem ezek a gyártók által elbarmolt ROM-ok nem tetszenek. Tudom, hogy a HTC-sek szeretik nagyon védeni, hogy a Sense mennyire jó és a stock az fapados, ez rendben is van, nekem pont ez a fapadosság kell. Nincsen szükségem a WP-t imitáló képernyőre, se a widgetekre, meg a többi dologra. Van kb 15 alkalmazásom, amit napi szinten használok, több nekem nem kell. Ezek is jórészt Google meg Microsoft szolgáltatások. Cserébe viszont annyi kell, hogy ne zabálja fel a memóriát a rendszer, legyen gyors, mindig álljon rendelkezésre.
(#43907) Crytec210
Na ja, ez elavult már sajnos.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Miért van most mindenki oda ezért a O+O-ért? Lépten-nyomon belefutok valakibe, aki elkezdi sztárolni, hogy hű meg há és ez aztán a legtutibb telefon a világon.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #44007 üzenetére
Mondjuk, hogy az emberek lássanak kicsit tovább az orruknál és ne a "megoldjuk okosba" mentalitás legyen jellemző. Ha abszolút csúcs hardvert akarsz, akkor szánd rá a pénzt, ne Kínából rendelgess szerintem. Az addig nyújtózkodj... kezdetű mondás baromira igaz és én a saját káromon tanultam meg. Csak az a baj, hogy újabban a Kína fanok rosszabbak, mint régen az iFan-ok.
-
kolosanyi
veterán
Nem, ez a véleményem. Rendeltem 2 kínai telefont nyár elején, egy Newman N2-est 110 dollárért és egy Doogee DG300-ast 50-ért. Papíron mind a kettő nagyon jó vételnek ígérkezett, aztán egyik szarabb, mint a másik. Ez az én problémám, nem néztem utána a fórumon, hogy mennyire nincs normális ROM az N2-esre, csak a logoutos tesztet olvastam, ahol agyon dicsérte a tesztelő. Nálam a gyakorlat azt mutatja, hogy ha fizetős appot telepítesz, akkor bootloopba kerül a telefon, a főzött ROM-ok meg bugosak. Illetve a GPS használhatatlan, 2 műholdat lát tiszta időben dombtetőn. Persze a teszt nem ezt mutatta. Az olcsóbbik felefon meg egyszercsak úgy döntött, hogy a kijelző nem működik tovább, csak fehéren világít. Írtam az ügyfélszolgálatnak - levideóztam a hibákat -, erre mi volt a reakció? Postázzam el 20 dollárért, aztán majd ők megnézik, hogy az én hibám miatt szar-e mind a két telefon és ha igen, kiszámlázzák a javítást, meg a visszaküldést is. Több ezer km-ről mindenki azt mond, amit akar, potyára meg nem fogok 100 dollárokat kidobálni. Na ez a kis közjáték azt eredményezte számomra, hogy többet nem veszek kínai telefont, mert kell a hazai támogatás.
Egyébként miért forgatod ki, amit mondok? Továbbá nagyon jól tudod, hogy az 520 nem olyan gyors, mint a szifon, szóval eleve hülyeséget mondasz.
-
kolosanyi
veterán
válasz T.Peter #44098 üzenetére
Naja, ez kihagyott ziccer.
(#44115) WinPho
Kegyetlen rossz. Egy ideig linuxoztam, mikor tönkrement a HDD a notimban, szenvedtem, mert egy szaros prezntációt nem tudtam megcsinálni a suliba. A koliban nem mindig volt net - általában nem volt -, szóval az online Office kilőve, maradt az a szar. Aztán annyira meguntam a széteső formázást, hogy előfizettem mobilnetre, meg azóta Win 7 megy normális Office-szal...(#44116) woland_y2k
Fura tőled nem egysoros választ látni. -
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #44149 üzenetére
Azért a Nexus is szét tudja laggolni magát, de nagyságrendekkel jobb, az tény. Azonos árkategóriában viszont még mindig a WP a gyorsabb szerintem.
-
kolosanyi
veterán
válasz istnag #44153 üzenetére
Jelenleg is használok droidot...
(#44154) Oppenheimer
Nem Nexus S-em van, hanem Nexus 7-em. A Nexus S a Lumia 800 előtt volt, de azt ellopták. Az a tablet alapvetően nem használhatatlan, de azért elég darabos tud lenni a működése. Rendszersebességben kb egy szint a 800-zal, de az animációk sokkal laggosabbak. Teljesen stock KitKat van rajta, meg alig pár app, szóval nem egy szétnyúzott eszköz. -
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #44500 üzenetére
Én mondhatom, mahasabb, izmosabb és nehezebb is vagyok nála.
-
kolosanyi
veterán
válasz Rimuru #44705 üzenetére
Nekem van elfekvőben egy GT540, ha gondolod megmutathatom, mennyire gördülékeny a 2.3 alapú CM az MSM7227-tel és 256 MB RAM-mal.
(#44706) catroot
Nekem a Nexusszal annyi a bajom, hogy drága. 100 rugóért bőven lehet válogatni, nem biztos, hogy droidot szeretnék annyiért. Sőt...[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Jók ezek a Moto cuccok, de én nem venném hazai képviselet nélkül.
-
kolosanyi
veterán
Csak én nem szeretem a pálinkát?
Szerk.: Meg úgy általában a töményeket.
(#44765) dejaris
Nem mondtam, hogy nem.De egyébként tényleg nem szeretem, sose szerettem. Egy finom bort tudok élvezni, de az alkohollal úgy vagyok - már egy jó ideje -, hogy abszolút minimalizálom az életemben.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #44766 üzenetére
Eddig életemben egyszer ittam normális pálinkát, a Zwack gyárban voltunk üzemlátogatáson a csoporttársaimmal és ott megkínáltak valami prémium cuccal. Na annak gyümölcsösebb íze volt, de attól se estem hanyatt (csak az árától).
(#44767) Crytec210
Nem, nem. Minőségi bor, kis mennyiségben jeles alkalmakkor. Nem mondom, hogy sose iszom, de nem éri meg, hogy egy heti edzésmunkám elcsesszem egy izmos berúgással. Meg nem is nagyon van rá ingerenciám amúgy se. -
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #44893 üzenetére
Szelfifón.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #44912 üzenetére
Na ezért mondom, hogy ha droid, akkor Nexus (vagy GPE). Nagyon kíváncsi leszek rá, de komolyan.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #45041 üzenetére
Szerintem kifejezetten igényes az egész. Mellette a Holo egy elavult, ócska felületnek hat. Meg úgy az egész gyors és tetszetős. Még a végén veszek én is egy Moto G-t és rárakok egy GPE ROM-ot, aztán meg van oldva a támogatás meg minden.
-
kolosanyi
veterán
Nekem powerbankkal a Lumia 800 a múltkor elment 2 napot, legalább 8 óra kijelzőidővel.
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #45156 üzenetére
Gőzöm sincs, miről beszélsz. Előbb hagytam ott a BME-t és mentem át máshova, minthogy idáig eljutottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Android másképp: Lineage OS és társai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest