Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22051) Barthezz2 válasza Psychonaut (#22050) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Igen, csak elmondom neked, hogy egy mai szemel gagyi hw-al rendelkező telefonon egy Launcher az egy plusz program, ami ugyan úgy hw-t igényel, és koránt sem biztos(sőt), hogy ugyan olyan jól van optimalizálva, mint a gyári felület. De ha mégis találsz egy olyat, ami nem zabálja fel a hw-t, és az oldalak közti váltásnál minden yippie jó, attól a telefon még ugyan olyan szar lassú marad.

Everybody lies.

(#22052) Psychonaut válasza Barthezz2 (#22051) üzenetére


Psychonaut
addikt

Igen, csak elmondom neked, hogy egy mai szemel gagyi hw-al rendelkező telefonon egy Launcher az egy plusz program, ami ugyan úgy hw-t igényel
Igen, csak elmondom neked, hogy ez nem csak "gagyi hw-val rendelkező telefonon" igaz, hanem minden készüléken. :D Ezt senki nem is vitatta egy percig sem.

és koránt sem biztos(sőt), hogy ugyan olyan jól van optimalizálva, mint a gyári felület
A családban csak SonyEricsson és Samsung Galaxy S van, aminek saját felülete van, nos, mindkettőn sokkal gyorsabb egy third party launcher, mint a gyári. Lehet, hogy csak véletlen persze. Mindenesetre a legtöbb Androidos topikban nem láttam, hogy a felhasználók elégedettebbek lennének a gyári launcherrel, mint egy third partyval, sőt.

De ha mégis találsz egy olyat, ami nem zabálja fel a hw-t, és az oldalak közti váltásnál minden yippie jó, attól a telefon még ugyan olyan szar lassú marad.
Ööö, nyilvánvalóan nem fog hardveres változást hozni (ezt sem állította senki), de felhasználói élmény (gyorsaságérzet) ≠ tényleges sebesség (hogy kézenfekvő példát mondjak: iOS trükkjei az alkalmazások megnyitásánál, vagy gyakorlatilag bármelyik átvezető animációnál). Már az rengeteget számít, ha a menü vagy a home screen akadásmentesebb lesz, mint volt. Sőt, ha már valami is pozitív irányba változik, és más nem lesz rosszabb, akkor a cikk tételmondata, miszerint a telefon jobb lesz, mint volt, igaz.

(#22053) pushalias válasza Psychonaut (#22050) üzenetére


pushalias
addikt

Na, akkor csipegessünk csak bele, nézzük meg, miket állít, és hogy az mennyire túlzás vagy nem az.

„Ilyenkor többnyire az Android Áruházban ingyen és fizetősen egyaránt elérhető Task Killerek egyikéhez kap a mobiltulajdonos, amivel nagyságrendekkel több kárt okoz a készüléknek, mint hasznot. Az Androidot ugyanis eleve úgy tervezték, hogy több feladat fusson rajta egy időben: ha kilőjük némelyiket, amelyik addig szépen pihent a háttérben és nem fogyasztott semmit a memóriából, attól nem gyorsabb lesz a mobil, hanem lassabb. Igazán nagy kárt persze a Task Killerek „Kill all!” parancsával tehetünk, mert ezek kevésbé szerencsés esetben a szükséges rendszerfolyamatokat is leállítják. Ne használjunk Task Killert.”

0. A taskkillerek valóban nem segítenek, de nem ezért.
1. Kárt okoz, hogyne. Az eszetlen használat okozhat gondokat, de az nem a task killer hibája, ha önmagában nem szar.
2. Nem fogyasztott semmit a memóriából, no igen, az Androidon háttérben futó szálakra már csak ez a jellemző. :D
3. Nyilván a taskok lelövöldözése nem túl jó megoldás, de ez a károkozásos bullshit egyértelműen arról szól, hogy lám, a szakértő megmondja neked, mi a szar, és tessék, ad jó megoldást is.

„A pehelykönnyű - 1 MB méretű - launchert úgy programozták, hogy tényleg képes legyen látványosan futni régebbi, vagy kisebb kapacitású mobilokon.”

Olyan mobilokról van szó, amik lassúak. Nincs az a pehelykönnyű launcher, ami ezen valóban segít. Lehet, hogy kicsit kevésbé lagol maga a launcher, de többet nem várhatunk el. Volt ilyen mobilom, hetente használtam más launchert, tudom, miről beszélek. A legtöbb, mi elérhető volt, hogy pár napig gyorsabbnak tűnt, aztán szép sorban mindegyik launchert elérte a szokásos vég, vagyis a lagáradat.

Egy ritka ótvar és haszontalan portáloldal hirdet egy fizetős launchert, és a reklám kedvéért butaságokkal hitegeti az olvasóit, ennyiről van szó. Pont.

„Annyit javasol mindösszesen a cikk, hogy cseréljük le a launchert, mert ettől érezhetően gyorsabb lesz a telefon. És ez nem vélemény, ez tény.”

Mint más is írta már (illetve azóta (#22051) Barthezz2 is), maga a launcher elképzelhető, hogy kicsit gyorsabb lesz, de ennyi. A telefon ettől egy milliméterrel sem lesz gyorsabb, az alkalmazások pontosan ugyanúgy fognak szaggatni, mint előtte. Elég vicces, hogy nincs is Andoidod, nem is próbáltad a jó kis fizetős launchert, de szemrebbenés nélkül ténynek nevezed a cikk állításait.

Ez nem felsőbbségi tudat kérdése, hanem ha valaki hitegeti a gyanútlan olvasókat, akkor hadd ne kelljen már örülni neki.

[ Szerkesztve ]

Honor 9 / HP 8470P

(#22054) Barthezz2 válasza Psychonaut (#22052) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Oké, akkor legyen, a Launcher gyorsabb, és? Mellette meg még lassabban fog megnyílni az FB, még szarabb lesz az appok közti váltás, mert a launcher is felzabál magának vagy 50-80Mb RAM-ot. Innentől meg marha sokra megyek azzal, hogy a jobbra balra húzogatott főképernyő az de jó gyors.. Bár lehet valaki erre izgul..

Everybody lies.

(#22055) pushalias válasza Barthezz2 (#22051) üzenetére


pushalias
addikt

Az a bajod neked, hogy felsőbbrendűségi tudatod van. És most miattad lehet, hogy pár ártatlan felhasználó nem veszi meg jó pénzért ezt a launchert, és nem lesz olyan gyors neki a Plédje, mint a GS4. Szállj magadba, mielőtt legközelebb így kicseszel embertársaiddal! :K

Honor 9 / HP 8470P

(#22056) Lall válasza Psychonaut (#22050) üzenetére


Lall
veterán

Ja b+, tény. Az. Kb. az összes fellelhető launchert kipróbáltam a különböző típusú androidos telefonjaimon. Jó lenne ha legalább Te is kipróbálnál ennyit, majd utána talán vitatkozhatunk a semmin.

Ha úgy is zavar a felsőbbrendűségi tudatunk, miért kínzod magad itt köztünk. Érthetetlen mazoismus. :U

[ Szerkesztve ]

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#22057) Psychonaut válasza pushalias (#22053) üzenetére


Psychonaut
addikt

0, A task killeres tanács bottom line-ja ennyi: ne használjunk task killert. Ennyi. Az, hogy miért, azt senki nem fogja pontosan megjegyezni, főleg azok nem, akiknek a cikk szól. Ettől persze az észrevételeid valósak, és teljesen igazad van, helytelen az, hogy nem teljesen pontos információt ad a cikkíró, de szerintem amíg önmagában a tanács jó, és kárt nem okoz azzal, hogy nem teljesen pontos a magyarázat, addig felesleges támadni. Nem szakmai oldal nem szakmai embereknek.

1, Oké, lehet, hogy csak én vagyok túl értelmes, de szerintem elég egyértelmű, hogy egy launcher cserétől a többi alkalmazás nem fog gyorsabban futni. Szerintem ezt a cikk sem állította sehol, és bárki, aki nem teljesen hülye, ezt fel is fogja. Hülyebiztos cikket meg nem lehet írni. Nyilván nincs olyan launcher, sőt, semmilyen program, ami az egész rendszert gyorsítaná (LOL...), ezt nem kell külön leírni.

2, Az, hogy most nincs Androidom, nem azt jelenti, hogy nem is volt. K*rvára nem állítottam sehol, hogy csak és kizárólag a cikk által ajánlott fizetős launcher a jó, én csupán annyit mondtam, hogy maga a launcher csere adhat némi sebességérzetet, amitől valóban gyorsabbnak fog tűnni a telefon.

Egyébként kiemeltem, a cikk melyik állításait tartom ténynek, ezeket te sem cáfoltad.

Már látom, mi a ti gondotok: ti azt olvastátok ki a cikkből, hogy a komplett rendszer minden 3rd party alkalmazással annyival gyorsabb lesz, hogy az Asphalt 79-ben a Lamborghini végsebessége is 350 helyett 480 lesz, míg én azt, hogy kicsit laggmentesebb lehet a rendszer. Nos, lehet, hogy csak én vagyok túl jóhiszemű...

SZERK: Laller, azért annyira fontos szerepe nincs a fórumnak az életemben, hogy komolyabban érdekeljen is, vihar a biliben. :)
Legyen boldog mindenki úgy, ahogy akar. Ha négy parkolóhelyre akar beállni, akkor úgy, ha random portálok Androidos hírein cseszi fel az agyát, akkor úgy, vagy ha paranoiás az NSA miatt (csak, hogy én se maradjak ki :D ), akkor úgy.

Launcherre: nekem elég volt egyet kipróbálni, azzal gyorsabb is lett, mint a gyárival, nekem ennyi kellett, nem több.

push: Értékelem az iróniát. :) Mondjuk a cikk emlékeim szerint konkrétan sehol sem írt akár még közelítőleg sem ilyesmit, de persze lehet csak én olvastam rosszul.

[ Szerkesztve ]

(#22058) pushalias válasza Psychonaut (#22057) üzenetére


pushalias
addikt

Érdekes, korábban még neked is feltűnt a cikk első mondata, miszerint

„Nem kell a kétéves, programokat lassan életre keltő, döcögve működő Androidot kukába dobni és újat vásárolni: szoftveresen helyrehozható, csinosítható, jobb lesz, mint valaha.”

Ja, dehogy sugallja azt, hogy minden happy lesz a jó kis fizetős launcherrrel. Ugyan. Szó sincs róla. Az egy teljesen másik cikk, ami baromságokkal tömi az olvasók fejét, mindjárt neki is állok keresni. My bad.

Azért így zárójelben hozzátenném, azt érzem, hogy nem kicsit túlértékeled az átlag felhasználót. Akinek ez a cikk szól. És amely cikk pont igen ügyesen egy jó hosszú cikkben két szóban finoman odateszi a power usernek, hogy valójában ne várjon csodát, csak éppen a célközönség ebből egy szót sem fog megérteni, meg aztán ugye a reklamáló alanyi költőnek vagy tehenésznek is megmutathatja, hogy tessék ott céloztam rá, hogy mégse. Apróbetű. Az átlag ebből csak annyit fog fel, hogy valaki, aki látszatra mérhetetlenül profi tanácsokat ad, azt állítja, hogy adj pénzt a launcherért, és jobb lesz a telefonod, mint valaha. Lesz egy lórépát.

„A task killeres tanács bottom line-ja ennyi: ne használjunk task killert. Ennyi.”

Akkor írjon csak ennyit. Persze tudjuk mi is, hogy ha nem habosítja fel az alapjában nem feltétlenül hibás tanácsot ordas baromságokkal, akkor ugye nem tudja árasztani magából azt a profi fílinget, amitől két bekezdéssel később már a tenyeréből eszik a delikvens, és szalad launchert venni - naná, hogy feleslegesen.

[ Szerkesztve ]

Honor 9 / HP 8470P

(#22059) catroot válasza Barthezz2 (#22054) üzenetére


catroot
veterán

Hát ettől függetlenül én a gyári launchert messze kerül T-n, mert 4.1-en még elcseszettebb lett. Szaggat, mint az állat.

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#22060) Psychonaut válasza pushalias (#22058) üzenetére


Psychonaut
addikt

Ööö...WAT? :F

Mondtam már, hogy én a cikknek azon tanácsát tartottam jónak (és tartom továbbra is!), hogy cseréljük le a launchert. Az, hogy valaki megfogadja-e a reklámjavaslatot, vagy sem, az más tészta. Szerintem egyszer sem írtam, hogy a cikkben azt tartom a fő igazságnak, amikor egy adott launchert javasolnak. Mindig is azon ugráltam, hogy mi a gondotok nektek azzal, hogy ha alapvetően launchercserét javasol egy cikk.

És igen, ahogy azt már egyszer leírtam, ha launchercsere után bármi is jobb lesz, de semmi sem lesz rosszabb, akkor az igenis igazzá teszi azt az állítást, miszerint jobb lesz, mint valaha - leszámítva persze azt az állapotot, mikor a témobilban megmutatta az eladó a kezében, hogy mennyire gyors is ez a legeslegújabb csoda. :)

SZERK: az átlagfelhasználót lehet, hogy túlértékelem, ez talán annak tudható be, hogy általában itt, a fórumon találkozom nagy koncentrációban felhasználókkal, és még saját oldalam sincs, ahol látnám a valódi átlagfelhasználók buta laikus kérdéseit. :D

[ Szerkesztve ]

(#22061) Barthezz2 válasza catroot (#22059) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Én már a gyári szoftvert is, szóval.. :DDD

Everybody lies.

(#22062) Lall válasza Psychonaut (#22060) üzenetére


Lall
veterán

"És igen, ahogy azt már egyszer leírtam, ha launchercsere után bármi is jobb lesz, de semmi sem lesz rosszabb, akkor az igenis igazzá teszi azt az állítást, miszerint jobb lesz, mint valaha"

Úramisten.... Nincs kedvem ide fészpalmot keresgélni és linkelni

[ Szerkesztve ]

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#22063) pushalias válasza Psychonaut (#22060) üzenetére


pushalias
addikt

„Mindig is azon ugráltam, hogy mi a gondotok nektek azzal, hogy ha alapvetően launchercserét javasol egy cikk.”

Most írjam le tizedszer is? Minek, ha kilencedjére sem voltál képes felfogni?

Ja, és a cikk természetesen nem azt állítja, hogy a launcher csere általában jót tehet (igaz állítás), hanem azt, hogy konkrétan ettől a fizetős launchertől a „döcögve működő Android ... jobb lesz, mint valaha” (ótvar csúsztatás, az olvasó hitegetése).

[ Szerkesztve ]

Honor 9 / HP 8470P

(#22064) Psychonaut


Psychonaut
addikt

Oké, igazatok van, szaracikk, szarazandroid, szarokalauncherek, szarareklám. Minden szar azon az egész belinkelt oldalon.

:R

push: meg kell neked magyarázzam a "de" kötőszó jelentését? "ha ...bármi is jobb lesz, de semmi sem lesz rosszabb" Ez magyarul azt jelenti, hogy ha mindkét feltétel teljesül, akkor válik igazzá az állítás.

SZERK: csak kiszerkesztetted, de mindegy most már, ebben bennehagyom.

[ Szerkesztve ]

(#22065) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

És igen, ahogy azt már egyszer leírtam, ha launchercsere után bármi is jobb lesz, de semmi sem lesz rosszabb, akkor az igenis igazzá teszi azt az állítást

Izé, de, rosszabb lesz, mert a többi app-nak még kevesebb RAM jut..

Everybody lies.

(#22066) pushalias válasza Psychonaut (#22064) üzenetére


pushalias
addikt

Te tényleg képtelen vagy felfogni, mit sugall a „jobb mint valaha” állítás?

Az a baj, nem az első hasonló csörtében veszek részt, tudom, ha véletlenül leírnád (persze nem gúnyolódásból), hogy bocs, felesleges volt a cirkusz, akkor először is visszahúzódna a testüregedbe az e-péniszed, majd ismerőseid, barátaid és családod egyaránt megvetéssel sújtanának, végül eljövendene számodra az elkárhozottak végzete, melyet úgy hívnak, az ego súlyos károsodása.

Hát, te tudod.

(#22065) Barthezz2 nem feltétlenül, de ebben tévedhetek.

[ Szerkesztve ]

Honor 9 / HP 8470P

(#22067) Pttypang válasza Psychonaut (#22064) üzenetére


Pttypang
veterán

Elismerjük, a droid hihetetlenül jó, mi meg csak fanboyok vagyunk. Akkor ebben kiegyezhetünk :)

Everybody lies.

(#22068) Lall válasza Pttypang (#22067) üzenetére


Lall
veterán

Enyhe felsőbbrendűségi tudattal. ;)

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#22069) Pttypang válasza Lall (#22068) üzenetére


Pttypang
veterán

Nem akartam odaírni, de nekem elég erős felsőbbrendűségi tudatom van. Én vagyok a király, mit tagadjam :)

Everybody lies.

(#22070) Alexios válasza Barthezz2 (#22054) üzenetére


Alexios
veterán

hogy a jobbra balra húzogatott főképernyő az de jó gyors.. Bár lehet valaki erre izgul..

Izé, nem pont a wp tulajok szoktak erre...? :DDD

(#22071) Psychonaut válasza Barthezz2 (#22065) üzenetére


Psychonaut
addikt

Ez csak akkor igaz, ha feltételezed, hogy adott erőforrásokból bármilyen program csakis ugyanúgy tud gazdálkodni, ami szerintem nem feltétlen igaz.

push: Szerintem egyértelműen látható, mi okozta a félreértést, le is írtam korábbi hozzászólásomban. Te úgy érezted, hogy a cikk csakis az általuk említett launchert mutatja egyetlen lehetséges megoldásként, ezért leszaroztad, én meg egyáltalán nem éreztem így, és nem szaroztam le, illetve - a cikk általam való értelmezéséből kifolyólag - végig arról szólt az egész argumentumom, hogy a launchercsere nem az ördög, sőt, használ, a task killer tényleg hasztalan, és a telefont nem árt néha újraindítani (ÉS SEMMI TÖBBRŐL!).

Crytec: ezt nem mondta senki, csak én azt látom, hogy gyakorlatilag minden alkalommal megy a Droid rugdosása, fikázása, oltogatása. Minek? Önigazolás? Hát hol nem szarom én le az Androidot egy WP témában? Lehet hallgatólagos megegyezés, hogy a Droid nem jó (mondjuk szerintem nincs vele komoly gond, de ez eretnek véleménynek számít itt, mert végülis ha másnak rossz tapasztalata volt vele, nekem meg nem, akkor én vagyok a hibás), de minek ezt kétnaponta megerősíteni?

[ Szerkesztve ]

(#22072) Lall válasza Psychonaut (#22071) üzenetére


Lall
veterán

Te meg azt értsd meg, hogy semmilyen launchertől nem lesz gyorsabb a telefonod és a cikk ezt suggalja. A másik... Bármilyen launchert feltehetsz, mindegyik valamiben rosszabb a másiknál. Az egyik a telefonkönyvet fogja lassaban tölteni, a másik lassabban lapoz, a harmadik lasabban lép a menübe, stb. Egy tök felesleges 3th party app. Csak arra használtam, hogy a gusztustalan tw-t elfedjem vele, de hogy egy szemernyit nem volt gyorsabb tőle a telefon az biztos. Az már csak mellékszál, hogy mivel a gyári launcher (tw, sense ect..) nem lőhető ki, ezért az folyamatosan "fut", így zabálva el a memórát, akksit, egyebet a szuper sssLauncher mellől.

#22071: Mert egy droid topikban kellene a droidot ekézni? Vagy járjunk át az iOS off-ba?

[ Szerkesztve ]

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#22073) Psychonaut válasza Lall (#22072) üzenetére


Psychonaut
addikt

Nem lesz gyorsabb, persze, de ahogy már írtam, ha sebességérzetet ad, már azzal boldogabb az ember. Mondjuk ha egy ügyes animációval elfedi azt a 0,5 másodpercet, ami eltelik az ikon megnyomása és az app indítása között, akkor máris örül Petike, hogy jobb a telefonja. Ettől persze gyorsabb nem lesz, mérheted stopperrel, de abban biztos lehetsz, hogy az utcán tízből tizenegy ember arra a telefonra bökne rá, ha letennének elé kettőt, hogy melyik a gyorsabb.

Amúgy erre van valami forrásod, hogy a gyári launcher nem lőhető ki? Erről nem tudtam.

SZERK: szerintem igen. Ide is jön egy csomó hír a WP hiányosságairól és nyilvánvaló hibáiról, engem személy szerint azok jobban érdekelnek, azért is járok ide, és nem az Android offba (ahol nem tudom, miről megy a diskurzus, sosem kattintottam még oda...ott a WP-t szidják?).

[ Szerkesztve ]

(#22074) Blyan válasza Alexios (#22070) üzenetére


Blyan
félisten

dede! :K ;]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#22075) Barthezz2 válasza Psychonaut (#22073) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Mondjuk ha egy ügyes animációval elfedi azt a 0,5 másodpercet, ami eltelik az ikon megnyomása és az app indítása között, akkor máris örül Petike, hogy jobb a telefonja.

Ilyet pont nem nagyon csinálnak a launcherek, de mentségemre szolgáljon, nem próbáltam mindet, ugyanakkor gyanítom, hogy az app indítás az oprendszer menedzseli, nem a launcher, szóval nem igazán tud beleszólni a mikéntjébe ily módon..

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#22076) Lall válasza Psychonaut (#22073) üzenetére


Lall
veterán

Nem a sebességérzettől indult a vita, hanem, hogy a cikk ferdít és valótlanságokat állít. JOBB LESZ, MINT VALAHA! Lófaszt lesz jobb. Nem igaz, hogy nem érted!!!

Milyen forrásom? A tw, sense a rom része. Betöltődik, mert a része (anélkül nem is tudna). Hogy lövöd ki? Minek ehhez forrás?

"Ide is jön egy csomó hír a WP hiányosságairól és nyilvánvaló hibáiról, engem személy szerint azok jobban érdekelnek"

Ajánlom az on topikot, mivel ott szoktunk diskurálni a wp-ről szóló hírekről, hiányosságokról. Ez a topik off. Arra hivatott, hogy minden ami nem a wp-hez kapcsolódó téma itt beszéljünk róla, röhögjünk rajta, basztassuk egymást.

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#22077) Psychonaut válasza Lall (#22076) üzenetére


Psychonaut
addikt

Persze, a ROM része, de mivel 3rd partyval kiváltható komponens, ezért gondoltam, leállítható (freeze egyébként is van, bár nem hiszem, hogy launcherek tudják). Forrás meg azért kell, mert érdekel, hogy gyakorlatilag akkor nem lehet launchert cserélni Androidon, hanem csak plusz egy rétegként rárakni a third partyt a beépítettre?

Többire meg már írtam: hagyjuk is, sosem fogunk közös nevezőre jutni. Többen vagytok, legyen igazatok, hazudik a cikk.

(#22078) Воланд


Воланд
titán

ennyire meleg van?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#22079) Pttypang válasza Воланд (#22078) üzenetére


Pttypang
veterán

Évek óta szezonja van az ilyesminek :DDD

Everybody lies.

(#22080) mukibuci


mukibuci
MODERÁTOR

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#22081) Blyan válasza mukibuci (#22080) üzenetére


Blyan
félisten

Van ebből még pár ... :) [link]

[ Szerkesztve ]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#22082) dejaris válasza Blyan (#22081) üzenetére


dejaris
addikt

:C :DD

(#22083) catroot


catroot
veterán

A Nagy Testvér figyel... ;]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#22084) Barthezz2 válasza catroot (#22083) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Ez miez?

Everybody lies.

(#22085) dejaris válasza Barthezz2 (#22084) üzenetére


dejaris
addikt

Gugel náó

(#22086) Barthezz2 válasza Воланд (#22078) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Ja..

Everybody lies.

(#22087) catroot válasza Barthezz2 (#22084) üzenetére


catroot
veterán

Ahogy mondták is, ez a Google Now egyik kártyája. De eddig ilyen nem volt, meg is lepett, hogy ez most wtf.

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#22088) legiaap


legiaap
nagyúr

[link]
Hmmm, várható volt.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#22089) pushalias válasza Psychonaut (#22071) üzenetére


pushalias
addikt

B.zmeg, nálad tényleg elakadt a lemez. Nem ártana ott egy reset.

Ha kilencszer leírom neked, hogy kétszer kettő az négy, meg azért mások is leírják harmincszor közben, hogy tényleg annyi, akkor nem fogom neked megint leírni, és indokolni, ha minden érvelés ellenére makacsul ismételgeted, hogy nem igaz, mert nem négy, hanem búvárszivattyú.

Period.

Honor 9 / HP 8470P

(#22090) Blyan válasza legiaap (#22088) üzenetére


Blyan
félisten

Csak pénzt kell ajánlani. Van elég hasonló videó fent a neten. :D

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#22091) legiaap válasza Blyan (#22090) üzenetére


legiaap
nagyúr

Csak a pénz mi...úgy biztos jobban el tudnak élvezni.
:DDD

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#22092) Blyan válasza legiaap (#22091) üzenetére


Blyan
félisten

Nem vicc. Inda videó, keresés, felnőtt filmek: van az a pénz.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#22093) legiaap


legiaap
nagyúr

Más:
Na ezért a telefonért visszamennék droidra.
[link]
Majdnem ugyanakkora a fizikai mérete, mint a 920-nak, de a jócskán faragtak a szélekből, mert 4,7 lett a kijelző.
:C

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#22094) dejaris válasza legiaap (#22093) üzenetére


dejaris
addikt

Drukkolok, szerintem droid forumokon magasabb az ingerkuszob :U

(#22095) Lall válasza dejaris (#22094) üzenetére


Lall
veterán

:DDD

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#22096) pushalias válasza legiaap (#22093) üzenetére


pushalias
addikt

Én félnék, nehogy egyszer is otthagyjam a fürdőszobában, aztán mire visszamegyek érte, már szappant rakott bele a kedves nejem. :U

(#22094) dejaris Eh, benned is buzog ez a felsőbbségtudati érzés rend, vagy mifene. :)

[ Szerkesztve ]

Honor 9 / HP 8470P

(#22097) Blyan válasza pushalias (#22096) üzenetére


Blyan
félisten

Nem szabad nősülni :D

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#22098) dejaris válasza pushalias (#22096) üzenetére


dejaris
addikt

Nem buzog, csak kapom a csekkeket :P

(#22099) catroot válasza Blyan (#22092) üzenetére


catroot
veterán

Azért kidobott sok Molnár F. Árpis videót is :D

Egyszerűen imádom azt a csókát.

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#22100) mukibuci


mukibuci
MODERÁTOR

Van valakinek női xbox avatarja? Van néhány egyedi rucim ezekből:

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.