Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Inkább írd le konkrétan, hogy mi a gondod a cikkel. Nem én írtam, nincs is Androidom, de hihetetlenül idegesít ez a felsőbbrendűségi tudat, ami néha itt a topikban uralkodik. Konstruktív kritika persze soha nincs, csak "haha, mekkora balfaszok ezek is" hozzáállás.
Annyit javasol mindösszesen a cikk, hogy cseréljük le a launchert, mert ettől érezhetően gyorsabb lesz a telefon. És ez nem vélemény, ez tény. Ebben semmi szakmaiatlanság vagy hülyeség nincsen, akinek valaha is volt Androidja, tudja, hogy egyik és másik launcher között messze nem csak a név a különbség.
Ezt a tanácsot hülyeségnek tartod? Hajrá, cáfold meg tényekkel.
Ezen kívül a cikkben megemlítésre kerül még, hogy a task killerek valójában semmire sem jók (végre egy hülye tévhitet legalább lerombolni igyekeznek), és hogy a telefonnak nem árt, ha néha újraindítják (memory leak miatt ez is hasznos lehet).
Esetleg ezekkel lenne a gond? Az én ismereteim bevallom hiányosak, de nem láttam, hogy ezek a tanácsok helytelenek lennének.
...
UI: hogy azt meg se említsem, hogy konstruktív diskurzus szinte sosem folyik (amivel végülis nincs gond, elvégre off topik), és valaki vagy egyetért a fősodorral, vagy hülye. Más opció nem igazán van. Az, hogy esetleg kifejtse a véleményét az egyik, netalán mindkét oldal egy adott kérdésben, nem valósul meg, mert "erről nem nyitok vitát, szar és kész, azt mondtam és az én apukám erősebb".
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Thrustmaster T300 RS GT Edition + Thrustmaster TH8S Shifter
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest