Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Psychonaut

    addikt

    válasz Lall #22049 üzenetére

    Inkább írd le konkrétan, hogy mi a gondod a cikkel. Nem én írtam, nincs is Androidom, de hihetetlenül idegesít ez a felsőbbrendűségi tudat, ami néha itt a topikban uralkodik. Konstruktív kritika persze soha nincs, csak "haha, mekkora balfaszok ezek is" hozzáállás.

    Annyit javasol mindösszesen a cikk, hogy cseréljük le a launchert, mert ettől érezhetően gyorsabb lesz a telefon. És ez nem vélemény, ez tény. Ebben semmi szakmaiatlanság vagy hülyeség nincsen, akinek valaha is volt Androidja, tudja, hogy egyik és másik launcher között messze nem csak a név a különbség.

    Ezt a tanácsot hülyeségnek tartod? Hajrá, cáfold meg tényekkel.

    Ezen kívül a cikkben megemlítésre kerül még, hogy a task killerek valójában semmire sem jók (végre egy hülye tévhitet legalább lerombolni igyekeznek), és hogy a telefonnak nem árt, ha néha újraindítják (memory leak miatt ez is hasznos lehet).

    Esetleg ezekkel lenne a gond? Az én ismereteim bevallom hiányosak, de nem láttam, hogy ezek a tanácsok helytelenek lennének.

    ...

    UI: hogy azt meg se említsem, hogy konstruktív diskurzus szinte sosem folyik (amivel végülis nincs gond, elvégre off topik), és valaki vagy egyetért a fősodorral, vagy hülye. Más opció nem igazán van. Az, hogy esetleg kifejtse a véleményét az egyik, netalán mindkét oldal egy adott kérdésben, nem valósul meg, mert "erről nem nyitok vitát, szar és kész, azt mondtam és az én apukám erősebb".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés