Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
polonic:
És itt a vége. Pedig csodás volt. Csodás lehetett volna...
Lecsapott crey, macika vagy Bartezz. Irigykednek a nagybetűsök, irigykednek.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
Nincs valami módja, a moderátor komolyabbá tételének?
Valami modi mode! Mert vicces a rendre teremtés, a meginoghatatlan erkölcs és szigor... meg az aláírás, hogy ez vagy az eladó, hát még ha vicces dolgok is vannak odapöttyintve.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
Gondoltam, hogy így lesz, most jól tetted. Megsüvegellek dzsinim. Amúgy tényleg megkérdezte privátban, hogy hogy van anyám? Ismerkedős fajta, de egyből anyámmal...
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
Ja most nézem, amire te gondolsz az medvécske volt. Én az 520 hírnél suhintottam a kaszával.
Blyan: egyszer az a bajotok, hogy túl szigorúak vagyunk, és feleslegesen moderálgatunk, utána meg az a bajod, hogy viccelődünk, meg humorizálunk, amit igazán meghagyhatnánk a hanyatló nyugat ópiumának.
Hát kérem, döntse már el, hogy mit akar!
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
legiaap
félisten
válasz Psychonaut #22494 üzenetére
Rég lettem már emlegetve
Nem tudom mi lelt, de ma ajánlottam valakinek egy Lumia 520-at. Biztos front van.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
catroot
veterán
Tegnap betéglásult a csoda sony a zsebemben!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz #40993792 #22527 üzenetére
Igen, gyári. Zárt a BL, szóval mókolni sem tudom.
Egyébként töltőre tettem, nem csinalt semmit. Aztan kis idő múlva bekapcsolt magától.
Ha nem nezek ra akkor fel sem tunik es nem ebreszt, nem ernek el.
Ja és egyáltalán nem volt lemerülve. Először arra gondoltam, hogy valami app beragadt.
Na mindegy, amint tudok, szabadulok ettől. Volt eddig cca. 30 telóm és nem sokat utáltam meg ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz catroot #22528 üzenetére
Lehet, hogy Te utálod, de James Bond nagyon szereti.
70 körül el lehet adni. Annyiért már kapsz 8x-et, Atív S-t, Lumia 720-at. Soroljam még?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Jó, de ki akar egy más által levedlett buta iPhone-t, amihez még pénzt is kell pótólni és garancia sincs rá? Ja és csipog egész nap (jönnek az értesítések), ha kell, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Ez az, beszélgessetek csak...
-
negyedes
addikt
[link]niccceee, veryy niccceee
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pushalias
addikt
-
pushalias
addikt
Egyelőre tűnődöm, melyik rosszabb
-
pushalias
addikt
Igen,
Magyarország jobban teljesítmegcsinálta! -
Oppenheimer
nagyúr
válasz Psychonaut #22545 üzenetére
Így akár újabb több-száz Surface elkelhet!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
Egyik haverom (szintén xperia) most árulja a telefonját, mert szabadulna tőle és venne egy Lumiát.
Hát mennek az élménybeszámolók oda-vissza
-
gzbotii
nagyúr
Lehet ugy lesz. Meg meglatom. Az tuti, hogy itt minimalberbol is vigan meglehet elni...meg a melo sem gyilkol meg. Csak vegyes a szomszedsag. Ahol lakunk az egyaltalan nem getto es igy nez kiba szomszedsag: arab, indiai, mi, angol, fekete, arab, paki, fekete. Szep finomvegyes
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
catroot
veterán
Ez egyszerűen zseniális
Vita közben lehet majd linkelgetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest