Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi.
Benne volt gyárilag. Akkor elvileg nem lesz gond. 
Tudsz/tudtok esetleg olyan progikat amik jól és stabilan működnek? Sms időzítő, hívásszűrő, registry editor...vagy bármi más ami szükséges lehet a mindennapokban.

Ezt az Audio.Notes.Touch.v1.03 progit is tök véletlenül találtam meg 2h olvasgatás után, és milyen hasznos dolog!
Elég lesz azzal pöcsölnöm, hogy telepítem, és tesztelem, mert ezzel a keresgéléssel csak a sötétben tapogatózok, és baromi lassan megy. 
-
zack
nagyúr
Azt tudjátok véletlenül, hogy Hard Reset-nél törlödik az aktuális ROM-ból (6.5) a magyar nyelv?
-
zack
nagyúr
Okés, megbeszéltük.
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Ha kérdésem van írni fogok, de egyébként azért fogadtam érzékenyebben a post-od mert az első WinMo-s PDA-m, és pontosan tisztában vagyok vele hogy WiMo-ban inkább vagyok egy lámához közelebb mint a power júzerhez.
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
-
zack
nagyúr
"Szvsz "ez" a progi is tudja."
Köszi, ez segített.
Egyesével átírtam az összes contact-ot. Szted mennyi idő volt?
Azért kellett ez a variáció, mert össze-vissza volt kitöltögetve az eddigiekben szinte minden. Most fent van a contact changer 1.3, és így hogy átszerkesztettem az egész telefonkönyvet, minden vezetéknév és keresztnév a helyére került.
Igaz elpepecseltem tegnap legalább 5 órát mire kész lettem a szerkesztgetéssel.
De csak 1x kellett megcsinálni, ez tartotta bennem a lelket. 
-
zack
nagyúr
Ajaj.
Nem írtam be rendesen, mert nem volt rá szükség. Az eddigi gépezeteimben volt ilyen opció, hogy a keresztneveket tegye előre, mert nálam úgy lesz jó a névjegyzék, és így nem volt szükség átírni. Van olyan funkció a Pc szoftverben ahol közvetlen tudom szerkeszteni a névjegyzéket? Vagy jó lenne bármilyen szinkronizáló alkalmazás ahol egyszerűbben menne a névjegyzék helyrepofozása, mint egyesével telefonon. 
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
6.5 Win-be hogy lehet a névjegyzékben felcserélni a vezeték és keresztneveket? Nem jöttem rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HP omen 17-w131ng bontva
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Benne volt gyárilag. Akkor elvileg nem lesz gond. 
Elég lesz azzal pöcsölnöm, hogy telepítem, és tesztelem, mert ezzel a keresgéléssel csak a sötétben tapogatózok, és baromi lassan megy. 
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
Vagy normálisan hangnemben segítesz, vagy akkor inkább ne eröltesd meg magad. 
Azért kellett ez a variáció, mert össze-vissza volt kitöltögetve az eddigiekben szinte minden. Most fent van a contact changer 1.3, és így hogy átszerkesztettem az egész telefonkönyvet, minden vezetéknév és keresztnév a helyére került.