Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Okés, megbeszéltük.
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Ha kérdésem van írni fogok, de egyébként azért fogadtam érzékenyebben a post-od mert az első WinMo-s PDA-m, és pontosan tisztában vagyok vele hogy WiMo-ban inkább vagyok egy lámához közelebb mint a power júzerhez.
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Google Pixel 10 Pro 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra - 256 GB - fehér (306) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jónak néz ki, de még csak nem is hallottam róla eddig. Rövidesen ki fogom próbálni. 
Persze rajta vagyok a témán, és viszonylagosan gyorsan leszek power júzer, de azért idő lesz. Hétfő óta vagyok WinMo felhasználó...