Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
daimonion
üzenetére
Pont arról beszélek, hogy szerinted erre előfizetni nem sok, de szerintem meg sok dologra elő lehet, lehetne fizetni, és akkor a sok apró mindjárt komolyabb tétel lesz a havi költségvetésben. Ehelyett is, az elgondolásaid alapján, lehet regisztrálni 5 emailt, és több lesz a tárhely.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
daimonion
üzenetére
Van ide egy 50%-os kuponom, az egyszemélyes változatra. Szívesen átadom
-
galaxys80
veterán
válasz
daimonion
üzenetére
30 giga ingyen tárhelyem van a OneDrive-ba még régebbről. A Google fotók mobilos appja is elmarad véleményem szerint a OneDrive-tól. Illetve hiába hirdeti a Google, hogy nem tömörít, ez nem igaz.
Szóval az nekem sajnos nem alternatíva. Egyelőre marad a OneDrive. Aztán lehet, hogy egyszer csak rászánom magam az iCloud fotókra. -
goldister
tag
válasz
daimonion
üzenetére
OneDrive app-ban két funkciót találtam. Mentést és azt hogy offline maradjon. Ha a mentésre megyek, ki kell választanom hogy hova mentsen. Kiválasztás után az adott mappában meg is jelenik, sőt a zenelejátszó, fájlkezelők is látják.
Ha arra megyek hogy offline maradjon, akkor felkészíti az offlinehoz. Le is tölti, mert megjelenik a zöld pipa. Sőt ha lekapcsolom a netet, utána is meg tudom nyitni a onedrive appon keresztül. ( Tehát tényleg offline) viszont sem fáljkezelőben, sem zenelejátszóban nem látom.
Első megoldás nem szinkronizál, manuálisan kell letölteni. Viszont a második igen, de nem látom
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy rokonnak kell ezt megcsinálnom, de gondoltam jobb, ha előbb kérdezek...hát ez jó volt