Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
kekesi132
üzenetére
>plusz még én is jól összekuszáltam a dolgokat.
Jobb lenne ha felkeresnél a szakembert, aki kibogozza!
>A Win-t újra telepíteni pedig nem tudom, mert OEM verziós.
Erre is egy szakember a megoldás, aki tudja milyen műveleteket, milyen sorrendben kell ehhez elvégezni!

>Holnap lehet törlöm a mappa tartalmát, ezúttal a lomtárból is hátha úgy jó lesz.
Ehhez inkább a Lemezkarbantartót használd!
(alul a Tálcán) Fájlkezelő -> Ez a gép -> Helyi lemez (C
-> (jobb klikk) Tulajdonságok -> Általános fül -> Lemezkarbantartó gomb -> Rendszerfájlok törlése -> itt kicsit elszöszmörög egy ideig, a megjelenő listán válaszd ki a legnagyobb helyet foglaló tételeket (vagy akár az összeset) -> OK gombEzzel biztonságosan felszabadítasz egy csomó helyet. Gyors megoldásnak ennyi elég. Véglegesnek nem, mert ezzel nem a problémát kiváltó okot szüntetted meg, hanem csak a tünetet kezelted.
Rendszerfájlok törlése
Ez riasztóan hangzik, de teljesen biztonságos! Semmi olyat nem töröl, amihez a Windows működéséhez szükség van. Van egy csomó olyan fájl (tipikusan ilyen a Windows Udate olyan letöltött telepítései fájljai, amik már telepítésre kerültek a gépeden) amikre igazából nincs szükség, vagy ha igen a Windows majd frissen "legyártja" magának. -
csaba951
veterán
válasz
kekesi132
üzenetére
>hol található a leválasztás lehetősége
http://www.dummies.com/computers/operating-systems/windows-10/how-to-modify-onedrive-settings-in-windows-10/
Unlink OneDrive gomb>Illetve igazából soha nem is voltam bejelentkezve szerintem
Ha Outlook/Hotmail e-mail-lel lépsz be a Windows-ba, akkor bizony igen, használtad. Ez automatikusan beléptet a Microsoft fiókodra, amihez tartozik egy ingyenes OneDrive tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-> (jobb klikk) Tulajdonságok -> Általános fül -> Lemezkarbantartó gomb -> Rendszerfájlok törlése -> itt kicsit elszöszmörög egy ideig, a megjelenő listán válaszd ki a legnagyobb helyet foglaló tételeket (vagy akár az összeset) -> OK gomb