Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
goldister
üzenetére
Üdv! Samsung mobilon előfizetéssel be vagyok lépve a onedrive app-ba, szinkronizációt bekapcsolom, letöltetem az adott zene mappát, de nem kérdezi, hogy hová akarom és utólag sem lehet beállítani útvonalat. A letöltött zenéket egyáltalán nem lehet megtalálni, így a samsung zenelejátszóban sem tudom betallózni.
Utánakeresve azt találtam, hogy valami felhasználó elől elzárt spéci helyre teszi.
Meg Groove Music meg Play Zene (Google Play Music) amik már megszűntek.
Tényleg nincs semmi értelmes megoldás, hogy a szinkronban tartott zenemappát le lehessen játszani?
-
daimonion
senior tag
válasz
goldister
üzenetére
Azt hogyan akarod megoldani az OneDrive app nélkül
Internet nélkül ?
Én legalább is úgy tudom, hogy erre való az androidos OneDrive app.Bármilyen eszközről hozzáférhet fájljaihoz
Telefonján, táblagépén és asztali gépén egyaránt folytathatja a megkezdett munkát – bárhonnan. Módosításai minden eszközén megjelennek.Offline hozzáférés
Offline módban is hatékonyan dolgozhat. Online kapcsolat nélkül is hozzáférhet a fájljaihoz, így mindig kéznél lehetnek a legfontosabb fájlok.Nem tudom, hogy mit szeretnél ezen kívül ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Internet nélkül ?