Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Szia!
Köszi, hogy segíteni próbálsz de nálam ilyen funkciók nincsenek, se STOP se a Slow/Fast. Magyar nyelvű Win7 Ultimate-ről frissítettem. Aktiváltam a funkciót. Látom semmi frissítést (preview) nem talál.
Mielőtt kérdeztem Google-ztam, ill. egyéb fórumokat olvastam és MS oldalon leltem rá, hogy csak abban az esetben frissül az Insider ha az OS nyelve támogatott. A magyar nem az. Ezért szeretném deaktiválni a funkciót. De amit küldtél olyan funkciók nem érhetőek el.

Ami bosszantó így, hogy login-nál mindig megáll mert szeretne autentikálni az MS fiókkal belépéskor. A lokálisnak pedig nem volt jelszava. Ezért szeretném deaktiválni, felfüggeszteni ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Parfüm topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm