- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefir66
újonc
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket.. Van egy wayteq X960BT típusú navigációm és ezen szeretném motorozás közben headsettel hallani az utasításokat. Vásároltam egy Freedconn intercom sisakba szerelhető headsetet és párosítottam a navigációval, de a következő lépésben azt a hiba üzenetet kaptam, hogy ”Failed to activate a2dp service”. Ebből arra következtetek, hogy a windows 6-os ezen a navigáción nem ismeri pontosabban nincs telepítve a bluetooth kapcsolathoz szükséges a2dp profil. Ez egy autós GPS navigáció, és már van kb 3-4 éves. Viszont telefonnal a Bluetooth kapcsolat jól működik.
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám telepíteni a Bluetooth A2DP profilt? Azért gondoltam erre, mert a Wayteq Xrider navin ugyan ezen a WINCE 6-os platformon támogatva van a A2DP profil.
Köszönöm... :-) -
CSaba0009
újonc
Szia
olvastam a válaszod az egyik témába és küldtél egy linket.
Mobilenavigato.zip egy olyan exe ami ha jól értelmezem megtudja nyitni egy Clarion Wince-rendszerét.
Sajnos már nem működik az általad linkelt oldal és az helyzet hogy nem tudom máshonnan előkeríteni, gondoltam hátha neked megvan még valahol vagy tudsz hasonló jellegű programot..
Válaszod előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest