Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefir66
újonc
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket.. Van egy wayteq X960BT típusú navigációm és ezen szeretném motorozás közben headsettel hallani az utasításokat. Vásároltam egy Freedconn intercom sisakba szerelhető headsetet és párosítottam a navigációval, de a következő lépésben azt a hiba üzenetet kaptam, hogy ”Failed to activate a2dp service”. Ebből arra következtetek, hogy a windows 6-os ezen a navigáción nem ismeri pontosabban nincs telepítve a bluetooth kapcsolathoz szükséges a2dp profil. Ez egy autós GPS navigáció, és már van kb 3-4 éves. Viszont telefonnal a Bluetooth kapcsolat jól működik.
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám telepíteni a Bluetooth A2DP profilt? Azért gondoltam erre, mert a Wayteq Xrider navin ugyan ezen a WINCE 6-os platformon támogatva van a A2DP profil.
Köszönöm... :-) -
CSaba0009
újonc
Szia
olvastam a válaszod az egyik témába és küldtél egy linket.
Mobilenavigato.zip egy olyan exe ami ha jól értelmezem megtudja nyitni egy Clarion Wince-rendszerét.
Sajnos már nem működik az általad linkelt oldal és az helyzet hogy nem tudom máshonnan előkeríteni, gondoltam hátha neked megvan még valahol vagy tudsz hasonló jellegű programot..
Válaszod előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest