Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister X
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem tökéletesen megfelelt a teljes törlés,már kiírtam mindent ami kellett.
-
Mister X
tag
"Amikor eljut a telepítő a particionálás részhez, akkor törölj minden partíciót a lemezről Ezután erre az üres területre irányítsd a telepítést. Ha minden rendben van, akkor a telepítő létre fogja hozni a szükséges partíciótípust és a rendszer telepítése számára a megfelelő lemezstruktúrát (partíciókat) is kialakítja."
-
Mister X
tag
Sziasztok. Mint írtam fentebb az ingyenes win 10 pro 32bitet szeretném lecserélni 64 bitesre. MCT-vel kiírtam a 64bites verziót pendrivera. Ha a gépben hagyom a pent,el sem indul maga a gép. ventillátorok zúgnak mintha menne,de a monitornak csak a narancs ledje világít tehát nem megy ki rá semmi. Pendrive nélkül elindul ahogy kell. ha utólag bedugom és kézzel megnyitom a setupot azt írja hogy ez az alkalmazás nem fut a gépén,a számítógéphez való verzióról érdeklődjön a szoftver gyártójától.

-
Mister X
tag
Sziasztok. Az ingyenes win10 32bitet lehet frissíteni utólag 64bitesre? Ha igen,úgy magyarázzátok el légy szíves mint egy két évesnek. Nem vagyok egy számítógép zseni.

-
Mister X
tag
Sziasztok. Utólag lehet frissíteni 32bites win10.et 64bitesre? Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest