Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Üdv! Windows 10 Pro FINAL (Build 10240) x64 rendszerem van, előtte 7es volt, VAIO notira tettem, eddig minden tökéletes, egy kivétellel. A Firefoxot használom, és weboldalon lévő videók, flashek picit meg meg döccenek. Radeon 5650 van a notiban AMD Mobility Radeon HD 5000 Series van fenn még a Windows eleve feltelepített vga drivere,(15.200.1023.7) melyik mobility drivert, v mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Egy fura jelenségre lettem figyelmes, Windows 10 Pro (VIAOn i5, 5650,FHD,BD, 256 SSD) a gép gyorsan kikapcsol, de minden bekapcsoláskor az akku 90-92% ről kezd töltődni, Win7 home 64el, előtte ilyet sosem tapasztaltam. Nem hibernál totálisan kikapcsol a vas...
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Gondoltam hogy suttog a 10es ezt azt, de ezt nem gondoltam...
-
GIJoe
addikt
Bár win10es a kérdésem, de offba teszem. Adott egy kis Win10 masina, home van rajta, tudok e én erre Win7home prémiumot tenni? (van egy rakat régi hardverem nem akar menni rajta, a forced driver sing off után sem...) Intel Z8300 Chipsetes vas...
-
GIJoe
addikt
Adott egy masina Windows 10 Home 64 van rajta, van egy Realtek 2832U USB DVB-T vevőm, nem működik nem fog jelent, a Windows egy 2009es drivert tesz fel magától, ami a telepítő CDn található (ami működik Win764 biten, 8.1 64 biten, kiválóan) azt írja, nem kompatibilis.Próbáltam újra bootlni, a force driver aláírást kikapcsolni nem hozott eredményt, próbáltam parancssorsmódszert nem hozott eredményt,
próbáltam group policyt igazgatni nem hozott eredményt.
A régebbi Windowsoknál volt még egy erőszakosabb mód, amikor piros hátterűvolt a driver telepítés, itt már nincs meg ez? -
GIJoe
addikt
Üdv, lenne 1 kérdésem: Adott a gépem (T440 i5; m2. 256 GB ssd,+1 TB sg mobile,8 GB ram) a minap frissítette be magát teljesen az op (Win10 pro) és igen gyakran kapcsolgatja a 1 TBos hdd-t, minden energiatakarékosság beállítva h a lemez mindig menjen, alvóállapot 0-n van, amikor kikapcsolom a gépet, még pörget egyet az 1 TBoson, néha hallom 2is, és aztán némul el. Normális ez? Gyakran mentek, de céges adatok vannak rajta... Friss telepítés, csak totalcommaner, és firefox van még a gépen...(nem tudom mi kavarhat be) Pár HDD kímélő tippnek örülnék... (Ja az 1TBoson Win7van arról is tudok bootlni, elég kiforrott na, és sok mindenem vele komp..)
-
GIJoe
addikt
Üdv, tanácsot szeretnék kérni.
Windows 10-et szeretném magamnak újratelepíteni, de nem érdekel semmiféle biztonsági szempont patch v sérülékenység, melyik azaz ajánlott verzió amivel visszakaphatnám a gép régi sebességét, 1-2 évvel ezelőtti? Ha van erre kiforrott bevált verzió v forrás szívesen fogadnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest