- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
VoidXs #53300 üzenetére
Annyit már lattam hogy kis idő után viszalépett A desktopra, akkor még kellett volna várnom? Illetve volt pl a rzrstat.exe vagy mi valami razer es cucc (pár hete cseréltem az egeret így a razer synapse már lekerült a gépről) ami ha volt járék az adott Windows indulás óta, akkor rendszerint hibaüzenetet dobott a "kijelentkező" képernyőn, amit le kellett OK-zni különben egész éjjel ott figyelt a babakék háttér a monitoron
-
Fr3eWar
őstag
Boldog újévet a topiclakóknak, kérlek segítsetek hogy nekem is boldog legyen
Megoldható valahogy, hogy a start menü leállítás illetve a gépház power gombra a gép kérdés okoskodás nélkül leálljon? Ne várakozzon programra ne akarja elmentetni velem az utolsó táblázatot, ha aztmondom álljon le akkor álljon le, most hogy bemásztam az ágyba a szobába jövet menet közben akartam kikapcsolni és persze az attodiskmarkt még úgy gondolta megkérdezi, hogy mentem e a legutóbbi bench-et, így fel kellett ismét kelni az ágyból hogy ismét közöljem a géppel a leállítási szándékom. Ez heti 1-2 alkalommal előfordul. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Mivel nem találtam kifejezett pörgős backup topicot, itt teszem fel kérdésem.
Adott egy ismerős könyvelő gépe, Win7-es gép, és ki lesz benne cserélve az HDD SSD-re, illetve kis felújítás során lett vásárolva rá egy Win10-is, holnap ejtem meg a műveletet.
Adott az abevjava program, ennek van valami trükkje mit kell átmásolni? Vagy csak simán nav.gov.hu ÁNYK letölt feltelepít, és a régi gépről a mappák felülírása az új gépre?
Gondolom aki win10-re váltott találkozott ilyen esettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest