Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz zonusz #106189 üzenetére
Legújabb BIOS, húzva semmi ne legyen. Ki kellene deríteni (úgy nagyjából), hogy W10 xarakodik avagy a vas.
Elsőre próbálj meg egy W8.1-t telepíteni, ha az felmegy, akkor W10, ha az sem, akkor a vassal van valami.
UI: remélem eredeti telepítő ISO, nem mindennel televágott hulladék...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
King Unique
titán
válasz zonusz #106194 üzenetére
Generic key to install Windows 10, Windows 8.1 and Windows 8
Ezek telepítéshez jók, de aktiválni nem lehet velük. A W10-nél amúgy van az aktiválásnál nincs termékkulcsom opció, de a W8.1-nél lehet nincs, viszont az EI.cfg / PID.txt módszerrel ki lehet játszani. Vagy marad az előbbi, megadsz a telepítésnél egy általános kulcsot.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz zonusz #106202 üzenetére
Hali!
Hát most jobban örültem volna, ha a W8.1 sem megy fel, de hát ez van...
Szóval akkor ezt kellene tenni (virtuálisan csak ezt tudom mondani, ha ott lennék, 5 perc osz't megy... )
0.-ik opció az, hogy telepítés idejére csak és kizárólag az egér, a billentyű, a kijelző legyen csatlakoztatva a lapos portjaira, az is USB 2.0 port-ra (semmi más USB-ken, FireWire-n, NAS, nyomtató, hangkari(usb-s értelem szerűen) stb stb) és NET se legyen (router/modem/MiFi stb stb lehúz)
Utólag majd visszadughatsz mindent, de van, amikor a W10 úgy véli, hogy felismer valamit, ahhoz telepíti a driver-t, csak amikor "élesíteni kellene", akkor megdöglik, mert xarul ismerte fel
1. Letöltöd ezt: MediaCreationTool1903.exe
2. Elindítod és letöltöd vele a legutolsó W10 ISO-t (1903), de úgy, hogy nem USB telepítőt hozol létre, hanem ISO-ként mented (ez FONTOS!!!) (kiválasztod a nyelvet, meg, hogy x64-es legyen)
3. Letöltöd a Rufus-t (portabele avagy telepítős verziót, azt rád bízom), és ezzel készítesz egy telepítő-médiát (pl. Pendrive-t stb stb)
4. Beboot-olsz erről a Pendrive-ról (ha UEFI módban van a BIOS, akkor UEFI: és pendrive neve, ha Legacy, akkor USB: Pendrive neve), amikor elérsz addig, hogy hova kellene telepíteni, akkor az ÖSSZES PARTÍCIÓT le kell törölni (W8.1 által létrehozott partíció nem játszik W10 esetén. Katt minden partícióra és TÖRLÉS, egy se maradjon, majd ÚJ opción katt (ekkor 3 partíció jön létre, a legnagyobb méretűre állj és TOVÁBB))Hát hirtelen ennyi, majd írj!
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cs1csó
félisten
válasz zonusz #106369 üzenetére
1. ha hardver gond: mozgasd meg a csatlakozókat, nézd meg nem e rossz a bekapcsoló gomb esetleg a táp, ha van másik gép akkor abban lehet tesztelni az alkatrészeket.
2. ha szoftver: egy Windows reinstall rendbe rakná. Ha nagyon belakott a rendszer akkor esetleg egy rendszer mentés és utána. (ha nem a rendszer volt a hibás akkor vissza lehet tenni ha pedig a rendszer akkor az újat be lehet lakni.)
-
-
isti732712
aktív tag
válasz zonusz #131082 üzenetére
Elméletben mindennek jónak kellene lennie! Nálad nem tudom mi történhetett,de remélhetőleg akad majd valaki aki rávilágít erre a problémára is! Szintén Macrium reflect progival klónozott rendszert használok minden hiba nélkül,és én ráadásul 256gb-250gb-ra klónoztam.
Várom én is a fejleményeket a problémád kapcsán!Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
törölt tag
válasz zonusz #131078 üzenetére
Próbálj új fiókot csinálni és ott megnézni jók a programok vagy Windows alól indított telepítővel ráfrissítés "in place upgrade" keress rá. Elvileg jól klónoztad, viszont ez az a helyzet amikor malmozás és ötletelés helyett időben egyszerűbb tiszta telepítést végezni, programokat újra felrakni és probléma megoldva.
cigam: gondolom törölsz és lomtárba helyezés az "újrahasznosítás" (nem használok magyar Windows-t, a "recycle bin" kapcsán gondolom onnan jön a recycling)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest