- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Magnat #158929 üzenetére
Nálad a pont
Pontosan így van.
Nálam engedélyezva minden módban a hálózat felderítés, smb1 engedélyezve és nem látszik a Hálózatok alatt a cuccos.
Közvetlen IP vagy netbios névvel simán eléri.
Felső kép, semmi nem látszik csak a saját smb megosztásom.
Alsó kép, név alapján vajsimán csatolja. -
Wendelke
aktív tag
válasz
Magnat #158925 üzenetére
Szia!
tordaitibi már leírta, pont ez van nálam is. A NAS egy Zyxel NSA325V2 , ami csak SMB1-et tud, egyébként jól működik. Ide megy a letöltés, és egy médialejátszón keresztül nézzük róla a filmeket.
A pc-n való elérés a hiányzó feliratok rámásolása, illetve a filmek másik tárolóra való lementése miatt szükséges.
Amit írtál ismerem, de mint megírták már nem megy így. Viszont tordaitibi megoldása teljesen jó, lemetettem mappaként a gyors elérésben, és így egy kattal elérem a filmek mappáját a NAS-on.
-
válasz
Magnat #158925 üzenetére
Sajnos nem, hiába van egedélyezve.
Nálam is ez a felállás, elvileg engedélyezett a SMB_V1 protokoll és nem látja ezeket a cuccokat a hálózaton. Ha direkt csatolod akkor gond nélkül csatolja csak sajnos ehhez tudni kell az IP címet meg az esetleg mögöte lévő megosztás útvonalát mert ugye nem ír ki netbios nevet, ergo a hálózatfelderítéssel van a gond.
Nagyon sok nas még smb1 és nem őskövületek, ismeretségembe 3 darab is csak ezt tudja és nincs firmware frissítés rájuk. 6-7 éves cuccok vagyis ez nem user error hanem a gyártó sara. Emiatt érthetően nem fognak kidobálni több millió jól működő nast a tulajok.
Az enyém konkrétan 6 éves és ezen kívül tökéletesen működik. Marad így.
Mivel ugyen nem látja a hálózaton, ezért pl. nálam ugrott a hálózati médiastream is, ez viszont elég kellemetlen. -
válasz
Magnat #158877 üzenetére
Az így elég érdekes.
Nálam több helyen a mezei NVMS megy (Reolinkkel még nem volt dolgom) és minden kameránál le van mutézva. Nem hallatszik be semmi.
Itthon vagyok most de ránéztem az egyik objektumra és teljesen kussba van ha le vannak mutézva a hangok.
Nálad nem rendszerhiba lesz hanem ha visszajön a monitor akkor kutyulódik össze valami, hogy mi arról sejtésem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Microsoft Edge
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest