Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
Canon Pixma fotónyomtató és egy Canon Lide 210 szkenner ugyanúgy működik, mint Win7/8/8.1 alatt, csak az egyik hozzá tartozó programot kell minden egyes build-del újratelepíteni, de az egy percig se tart. A driverei viszont rendben vannak, bizton állíthatom.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Petyyyyy
addikt
Mondjuk mert azon kívül, hogy W10 kompatibilis még "szóra is bírja" az adott kártyákat..? Ha driverből kell teljesítmény vagy minőség birizgálás, arra majd ott lesz a PAX/Omega csomag.
Draken - [link] és nem ismerjük egymást.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
JamesHun
addikt
nekem van egy usb-s hangfalam, egy usb-s fülesem, feltette a vga nak is valami vackát, a gyári hangkártya is ott van és a TV miatt még az is megjelenik mint hangeszköz
engem csak az zavar kicsit, hogy ha a TV ki is van kapcsolva, mégis ő az elsődleges lehetőség ahova a hangot ki akarja küldeni, így megszűnt a rendes választási lehetőségem a hangfal és a füles között
régebben ha a füles ki volt kapcsolva akkor a hangfal volt a default hangeszköz, de ha bekapcsoltam a fülest és ment a hangfal is akkor is a füles volt az elsődleges
most a tv miatt ez a sorrend így már nem megy :SSeriesX: JamesSHun
-
törölt tag
Pedig amennyiben ugyan úgy van beállítva a biosban minden mint az előző lapodon akkor be kell, hogy bootoljon. Ez az egyik előnye a win 8, win 8,1 ,win 10-nek a win 7-el szemben.
(#23123) samgar Be kell írni a gugliba a wifi modul nevét és keresni kell, mást erre nem tudok mondani sajna. Esetleg megpróbálhatod felrakni kompatibilis módban a régi drivert.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Megmentheted, de rá kell szánni kb. 2 órát, nekem sikerült.
Alaplap csere után felhívtam a Dell Supportot, akik azt mondták, hívjam a microsoft ügyfélszolgálatot, aktiválás végett, ahol közölték, mivel oem windows volt, vegyem meg a windows 10 pro-t újra; ehhez nem volt kedvem, így a következő lépésekkel sikerült automatikusan aktiváltatnom:
1, Pendrive-ról bootoltam, majd ATI-val elmentettem minden windows rendszer particiót a backup particióra.
2, A "C"-re feltettem a géphez való w7 oemet, kulcs nélkül, net nélkül, minden driver nélkül, aktivált állapotot mutatott.
3, Betallóztam a backup particióról egy w10 pro-t, és ráfrissítettem a w7-re, felment netre és aktiválódott pár frissítés és restart után
4, Újra bootoltam pendrive-ról az Acronis True Image-dzsel, visszatettem az összes elmentett rendszer particiót (GPT miatt több volt), restart, megnéztem az aktiváció állapotát. és már aktiválva volt.
Megvolt 2 óra alatt, és megúsztam a komplett újratelepítést; a 2 órában is max. 10 perc volt a tényleges munka vele.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest