Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
steele80
üzenetére
" Én nem kívánok azzal sznobbá válni, hogy angolul használom,"
Nem, ez nagyon nem sznobság. A szakirodalom döntő többsége angol és ha keresni akarsz valami problémára választ, akkor ismerned kell az angol szakszavakat, amiket a magyar Windowsban sokszor úgy fordítottak le, hogy nem lehet következtetni az angol megfelelőjükre. Windows 10-ig angol Windows használtam ezért. A 10-nél már magyart, de sokszor belefutok abba, hogy hirtelen nem jut eszembe az angol megfelelője az adott szakszónak és így hosszabb ideig tart a Gooogle-on a keresés.Apropó használhatok egyszerre két nyelvet? Úgy, ahogy sok programnál lehetséges, hogy tetszés szerint kapcsolgatok a két nyelv között? Magyar nyelv mellé angolt is szeretnék...
-
törölt tag
válasz
steele80
üzenetére
Nem is értem, hogy miért venné bárki magára, hogy sznobnak nevezed csak azért, mert nem magyarul használja a rendszerét...

Ha valaki segíteni akar, és angol cikket linkel vagy angolul írja, akkor megkérném, hogy fordítsa le, ha nem tudnék angolul.
Ide jöttél háborogva, kettőből az egyik problémádra a megoldás az orrod előtt lett volna, csak ugye nem néztél meg semmit. A másiknál elhiszem, hogy valamiért nem találtad meg a kijelentkezés gombot, de arra is választ kaptál.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem, ez nagyon nem sznobság. A szakirodalom döntő többsége angol és ha keresni akarsz valami problémára választ, akkor ismerned kell az angol szakszavakat, amiket a magyar Windowsban sokszor úgy fordítottak le, hogy nem lehet következtetni az angol megfelelőjükre. Windows 10-ig angol Windows használtam ezért. A 10-nél már magyart, de sokszor belefutok abba, hogy hirtelen nem jut eszembe az angol megfelelője az adott szakszónak és így hosszabb ideig tart a Gooogle-on a keresés.