Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wolfskin
üzenetére
A linuxot elengedtem még az elején, amikor a legegyszerűbb problémára, mondjuk bezárni egy ablakot, ami itt egy klikkelés, azt a megnyugtató választ kaptam az értőktől, hogy ugyan, ez a legegyszerűbb dolog a világon, csak begépeled ezt a 10 parancssort egy konzolba, lefuttatod és már kész is
Meg sosem csatolta be a meghajtókat, nem szerettem meg.Ez ordas nagy kamu.
-
törölt tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
A legutóbbi frissítés ez volt, 17 napja. Nem variáltak semmit, el lehet olvasni, hogy miket javít. Az, hogy még nem vettél észre bugot, nem jelenti, hogy nincs, ugyanis mások nagyon jól észreveszik őket, és az MS szépen foltozgatja is (90%-ban). Viszont ha egyszer belefutsz, akkor hiába nincs már a 1809-ben, ha nálad 1607 van. Ez nem jó így

Talán érdemes elengedned a régi szokásaidat
Ne azt olvasgasd, hogy kinek milyen érdekes problémája van. 700+ millió gépre van telepítve. Ha nálad nincs gond, akkor kit érdekel? És ismét hangsúlyozom az elég rossz hasonlataid miatt: nem változik drasztikusan a rendszer buildről buildre. Ha a 1809 mellé felteszed a 1507-et, akkor sem leszel elveszve. A vezérlőpult kivezetése hosszútávú terv, ahogy bizonyos régebbi programok új appokkal való lecserélése, nem pár hónap alatt történik meg. Mindig részletesen leírják, hogy mi változik a rendszerben, nincs meglepetés, nem is kell azonnal váltani.Ha nem tetszik, akkor sajnos frissítések nélkül maradsz, a mai világban pedig az nem okos dolog. Nem rosszból javasoltam a Win8-at és a Linuxot, mert azok is sokkal jobb megoldások ennél.
DS39: Nincs mit

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tesla topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Citizen
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Arc Raiders
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg sosem csatolta be a meghajtókat, nem szerettem meg.