Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
2 napja csináltam bootoló pendrive-ot….a bios-om 2.6 (régebbi) NTFSre formázta a pendrive-ot, valami MBR-t kellett állítanom....de a lényeg az, hogy így a RUFUS3.3 1óra10perc alatt végzett csak (plusz a windows.iso letöltése MCT-vel) 30Mb/s sávszélességnél. Ha neked is hasonló paramétereid vannak mint nekem akkor sajna ez ennyi ideig tart
-
Ezt a win10 frissítési segéd csinálja, ha azzal upgradeled a rendszert. Ha a frissítés után eltávolítod a telepített programok közül, akkor gondolom törli a saját mappáját is.
Na meg lettem előzve.
Más :
Az új rendszer pöpecz, gyors mint a villám és nem melegszik a gép. Szóval most kivételesen Gratula a csapatnak! ... Csak ne csinált volna albumot a képeimből, mert azért picit bizonytalanná váltam. -
TRob1
veterán
Tudtommal a win10upgrade mappa a frissítési segéddel kerül fel, és ha azt eltávolítod, ez is törlődik (vagy törölhető)
(#89808) GEPESZ66:
Pl. letöltesz egy újabb iso-t, felcsatolod és win alatt elindítod a setup.exe-t.
Vagy letöltöd a Win Eszközt (MCT1809) és azzal a frissítést nyomod.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest