Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
pataslogeza #84187 üzenetére
És ha tiszta telepítésben tennéd fel a 1803-ast ?
Milyen gép az amin problémázik ? -
jokeph
nagyúr
válasz
O&O Shup Up-al próbáltad ?
csicso82 (#84186):
W10 x64 PRO és N variánsokat "tesztelek", igen tesztelek és nem használok, mint ahogy mindenki más is akinek w10 valamelyik van fent, ennél nagyobb kisérleti telepe senkinek nincs mint az MS-nek ezzel.
a PRO-t "beragasztottam" 1607-re, az "N"-t meg 1709-re, csak a build upgrade-t ignoráltam, és tökéletesen megy mindkettő build variáns.
(#84194) tordaitibi: +1
-
Cr00py
senior tag
válasz
Friss win telepítés után net off. automata driver frissítés off ( ezzel is csak a gond van.. ha valami működik, akkor jó az úgy. a win csak elcseszi, és szív vele az ember. Ha nagyon kell, akkor lehet manuálisan frissíteni a drivereket. ). funkciófrissítést 365 napig elhalasztod, illetve az automatikus frissítést is kikapcsolod teljesen. ( a negjobb, ha net nélkül telepíted.. majd ha ezekkel megvagy, akkor adsz neki netet, így már nem fogja keresni a funkciófrissítést )
Évente 1x újrahúzod a rendszert úgyis.
Én is így csináltam, és nicns vele gondom. 1709 van perpill. Ehez megkapom a cu-kat..de nem erölteti a 1803-t, mert nálam csak a baj volt vele.
Ha te a 1803-t szeretnéd, akkro azt rakd fel clean install-al, majd kövesd a fentieket.. bár perpill nincs frissebb fő verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest