Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#86564352 #83434 üzenetére
Igen, a sets egyelőre parkolópályára került.
Az előző insider buildben már benne sem volt, a hivatalos szöveg szerint azért, hogy elvonuljanak a hátsó szobába, és addig elő se jöjjenek, míg normálisan meg nem csinálják.
Ez emlékeztet engem a Onedrive-ra. A win8-ban bevezették azt a funkciót, hogy nem töltött le mindent azonnal, ami egy jó dolog volt. Aztán a win8.1-ben ez megszűnt, kvázi visszaraktaák a rendszerbe a win7 féle onedrive-t, és éveket kellett rá várni, hogy ez a funkcionalitás, kissé más néven, átdolgozva újra visszakerüljön.
Nem vagyok benne a sets funkcionalitásért felelős csapatban, de így kívülről feltételezem, hogy ezzel is ez fog történni.
Én azt láttam a legnagyobb zsákutcának a setsben, hogy az UWP appok csak egyetlen példányban futtathatók, így, ha pl. a naptár appot hozzáadtad egy sethez, akkor egy másik setbe már nem lehetett berakni, mert a naptár megnyitásra átugrott arra, amelyikben már nyitva volt.
Ja, és rondán is néztek ki az ablakfejlécek, de ez utóbbi szerintem egyáltalán nem szokta foglalkoztatni a Microsoft dizájnereit
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő