Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a higgadt hangvételű választ.
Megsúgom az utolsó updatet én sem raktam fel, (w8.1en) mert nálam is fekete képernyővel be sem tölt a rendszer. WSUS offline-al szoktam frissítést csinálni, nem érdekel a microsoft "kém frissítése" sem, elvileg wsus offline megszűri mit rak fel. Nekem épp ez a jó ebben hogy 8.1et használok, hogy nem kisérletezgetek meg nem kell imádkoznom hogy a következő frissítés mit fog elbaszarintani, meg mi az ami nem fog működni.
Van egy macrium reflect free mentésem, aztán visszadobom azt a képfájlt. Mivel nincs ráerőltetve sem a frissítés, sem a verzó váltás minden maradhat a régiben.Ez a haverom akinél win 10 volt már jó ideje, (akinél az ssd 500+ tera írásnál jár már, HD sentinel szerint) már rég óta panaszkodott hogy se a képnézője nem jó, se a windows store, a steames játékai el se indulnak, egy kettő kivételével - ez volt a fő gondja.
Anno még windows 7ről frissítettünk neki a licenszét. Azóta én egyszer raktam neki újra az egész rendszert, pendriveról. Kb egy hétig működött a store nála akkor is, majd elcsesződőtt. Végigrágtam a google első 100 találatát, angol nyelven, kipróbáltam a felajánlott lehetőségeket, nem oldódott meg. Teamvieweren beléptem az én MS fiókomba, érdekes úgy meg működött, bár megint csak egy ideig.
Belőle kiindulva például nem ajánlanám a windows-10t.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tesla topik
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest