Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #77571 üzenetére
Kód alapján lehet keresgélni, ilyen ki tudja miért "belső hibák" miatt nem foglalkoznak már ezzel a funkcióval és biztonsági mentésre szakosodott cégek programjait javasolják hivatalosan is. Képzeld el baj esetén visszaállításkor dob ki ilyet!
(A visszaállítási pontok funkció története is vegyes, sokaknál jól jött, sokaknál nem segített. Alapból már az sincs bekapcsolva.)
Nem pont te kérdezted a napokban? Írtuk többen is a Macrium vagy Acronis stb. mind megbízhatóbb lemezkép mentésekre. Windows saját eszközeiből inkább csak a File History ajánlható, de az rendszerképet nem tud csak mappákat.
(ha a beépített kékfényszűrés nem elég, az említett flux helyett én a sunset screen programot használtam, az is egy javaslat)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest