Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Angel2014
üzenetére
Csak a legrégebbi Chromebookok voltak x86-os gépek. ARM-es vagy Intel procis a Chromebook? ARM-esre nem sok W10-et fogsz feltenni...
Amúgy 16GB-ra compactOS-sel fel lehet erőszakolni, értelme nincs mondjuk. 64GB a minimum szerintem.Gondolom ez a Chromebook egy Atomos tablet belül. Akkor elég a nagyobb SSD.
(#69840) m1lan: Home-on nincs gpedit, Pro-n
nem biztos, hogy működik, Enterprise meg nincs mindenkinek. Ezzel csak ez a baj.
Pro verzió alatt szaporodnak a nem működő GPedit beállítások, winupdate-re telemetriára vonatkozóan is. [link]
Elvileg a Defender off most még megy Pro alatt, de ezt is kivehetik a következő W10-nél... -
Spec
őstag
válasz
Angel2014
üzenetére
Nekem most a frissen feltelepített 1709-es frissítéssel együtt, csak a Windows mappám 17 Gbyte, és akkor még nem számoltam hozzá a Program Files, Users, és egyéb alap mappákat. Eleve SSD-knél nem is szabad csisszre kiszámolni a tárhelyet, kell hagyni tartalékot is, mert az jót tesz az élettartamnak is. Szerintem 64 Gbyte alatt nem érdemes rendszert rakni egy SSD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest