Hirdetés
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #64 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem lehet többféle felülettel használni egy OP rendszert alapból? Kinek melyik jön be. Speciel én nem szeretem a Metrot és az Aero Glasst. Jobban szeretem a klasszikus felületet, abból is lehet rendkívül jót (nem olyan mint az eredeti).
pl.: Start Menu 7 Ez amúgy minden Windows-on fut.
Nagyon praktikus mert például alulra akárhány fület tehetek, amiben tematikusan rendezve vannak a programok, nem ömlesztve. A felület színét átlátszóságát is változtathatom.
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #64 üzenetére
Vagy csak nagyon végleges közeli verzió jön ki, mint WP8.1 esetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest