- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montliard
csendes újonc
válasz
norba69 #54625 üzenetére
Így már érthető, kisebb monitorokkal/TV-kkel viszont már nincs tapasztalatom és őszintén megmondom, akármilyen gamer monitort tesznek elém ha 40" alatti én már nem is tudnék visszaülni elé. Ugyanakkor én sem írtam ki hogy 40" mert benne van a típusjelben (UE40KU6400SXXH), de akkor elnézést amiért félreérthető kommentet
Az valóban igencsak összerántja a fontokat. Haveromnál FHD-n 32"-on volt egy ilyen probléma, de mindig radeon frissítés után. Úgy oldottuk meg hogy a Radeon Software Crimson Editionban volt valamilyen beállítás, mert 3D alkalmazásoknál is olvashatatlanok voltak a fontok. Sajnos nem tudom melyik beállítás volt az mert nekem már egy ideje Nvidia-Intel kombó van.
Amúgy az első képen mit nézel éppen? valamiért ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest