- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66 #155440 üzenetére
Ha a 11 éves notid jó akkor használd tovább, legalább 2026 elejéig nem lesz gond.Nyilván nem kell rohanni 2025 november 1-jén új gépet venni a régit meg kidobni. (Ha október 31-ig van támogatása a 10-esnek)
Amúgy 2026 év elejéig még sok idő van hátra, addig lehet történik valami kedvező fordulat mert ISZONYAT sok NEM Windows 11 kompatibilis gép van.Esetleg a mostani rendszerednek megfelelő kiadású (Home - Home, Pro - Pro) Windows 11 telepítőt szedj le és Rufus segítségével tudsz csinálni egy olyan telepítős pendrive-ot ami megkerüli a megkötéseket, és simán települ: így ráérsz majd akkor új gépet venni ha a mostani elromlik vagy a tudása már csak papírnehezéknek lesz jó.
Nekem van egy 2015 tavaszán építtetett gépem: i5 4690, 8GB DDR3, SSD, GTX 970,
Nezetni meg a játékot amibel játszom futtatni bőven jó.
Ha az MS küld egy ennél nem gyengébb Windows 11 kompatibilis masinát postafordultával küldöm is nekik az enyémet.
Addig ne ők döntsék el mikor cseréljek gépet. -
sicc_innen
tag
válasz
GEPESZ66 #155440 üzenetére
Engem spec nem érdekel a támogatás. Eddig is kikapcsoltam a frissítéseket, mert gyakran csak problémákat hoztak. Használni fogom továbbra is a 10-et egyes gépeken. (A Win8.1-et 7 évig használtam probléma nélkül úgy, hogy soha nem frissítettem magát az oprendszert.) Tűzfal és egy jó vírusfigyelő elegendő volt eddig még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest