Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
nyunyu #15346 üzenetére
Akkor neked se tetszik...
7.1?? Win7 akart az lenni gondolom. Amúgy meg ja, kicsit béta szinten van ez még, hiába állítják egyesek az ellenkezőét...ki kell vmit tolni sulikezdésre, azt majd ráérnek befoltozgatni, a user meg legyen türelmes.Én tegnap dózeroltam le, mert nekem is elegem lett belőle, illetve az ESS 9 Beta AV-t akartam csökkentett módban leszedni, ami az uninstall tool segítségével sikerült is. Viszont utána az istennek nem lehetett a wifit használni, illesztőprogram hibás szerinte, de eszközkezelőben meg teljesen ok...
Ugyanezen műveletet 8.1 alól kivitelezve, nem okozott ilyen problémát.
Majd csinálok egy tiszta telepítést a Windows 10 Education verzióval, abban állítólag több mindent lehet állítgatni + hátha vmi javul a korábbi hibákból. Bár utóbbihoz sok reményt nem fűzök, de előbbi terén majd az adathalász részeket jobbat testreszabom telepítésnél, illetve az Insider fiók miatti fullos adatküldést is majd beállítom basic szintre, már az is vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest