- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
válasz
King Unique #144306 üzenetére
A leírt problémához nem tudok hozzászólni, de azt megerősíthetem, hogy egy gépből kivett működő Windows ssd külső házból simán fut nálam USB-n keresztül lassan már egy éve. Én ezzel biztositom, hogy a gépben lévő Windows meghibásodása esetén csak berakom ezt a külsőt, amit naprakészen tartok, tehát például az összes update is rámegy USB-n keresztül futtatva a Windowst.
-
válasz
King Unique #144306 üzenetére
Igen jól mondod.
Volt "A" pc, kivettem belőle a rendszer ssd-t, betettem ub3 házba és bedugtam "B" pc-be.
5 napja használom így, azóta volt legalább 20 boot, gond nélkül.
És tegnap délutántól nem tud elindulni.
Az usb3 házon van egy led, az villog ha írás-olvasás történik.
Bootnál villog, betölt az indítóképernyő, karikázik, és ilyenkor nem is villog a led azaz nem tud továbbmenni, megakad, valamit nem tud betölteni és hibával elszáll.
Csökkentett módban betölt az indítóképernyő, a led folyamatosan villog és be is tölt a csökkentett mód.
Ha bármi usb hiba, fizikai csatlakozás hiba lenne, vagy behalt volna az usb átalakító, akkor nem menne a csökkentett mód sem.
Van mentésem, 1terás külső hdd-n ami jelenleg a fiamnál van, 2 nap múlva tudok hozzáférni és addig is próbálnám megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mazda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest