Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
• BitLocker drive encryption in Windows 10 for OEMs
Nem újdonság, hogy OEM Windows 10-zel előtelepített PC-knél illetve jelen esetben laptopoknál automatikusan aktiválódhat a BitLocker, bár itt nem derült ki a leírtakból hogy ténylegesen be van-e kapcsolva, vagy csak aktiválásra vár, lásd az alábbi leírást szemléltetésképpen.
Is a volume with BitLocker “Waiting for Activation” encrypted or not?
A BitLocker meghajtótitkosítás állapota lekérdezhető, szükség esetén be/ki kapcsolható, szüneteltethető, helyreállítási kulcs megkeereshető vagy éppen elmenthető, TPM esetén az eszköztitkosítás is használható, stb., lásd az alábbi útmutatókat.
• How to Check Status of BitLocker Drive Encryption for Drive in Windows 10
• How to Turn On or Off BitLocker for Operating System Drive in Windows 10
• How to Suspend or Resume BitLocker Protection for Drive in Windows 10
• How to Find BitLocker Recovery Key in Windows 10
• How to Backup BitLocker Recovery Key for Drive in Windows 10
• How to Turn On or Off Device Encryption in Windows 10
A PIN-kód is egy belépési opció a több közül, ami ha annyira zavar, akkor kikapcsolható, eltávolítható a bejelentkezési képernyőről, stn. ez sem újdonság.
• How to Remove PIN from your Account in Windows 10
• How to Enable or Disable Domain Users to Sign in with PIN to Windows 10 -
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Tegnap csináltam meg a kollégám bitlockeres problémáját. (Elvileg!) Nem állította be, de a céges accountjába ott volta kulcs. Ki is kapcsoltam neki, mert nem kell az nekünk. Plusz atöbbi kollégánál pedig bekapcsoltam elmentettm a kulcsot, majd kikapcsoltam. Mindenki örül, happy boddogság van.

Szerintem ha be van kapcsolva, ment ki a kulcsot, pendrivra, ha nem tiltja a cég bármi miatt is vagy nem ragaszkodik hozzá, akkor keresd fel a rendszergazdit és kapcsoljátok ki, ha neked sem kell.
Ha saját géped, akkor kapcsoldi te. Ez csak az én véleményem. -
hotkar
senior tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nézd meg a Bitlocker beállításoknál a meghajtó státuszát. Ha azt írja, hogy "Aktiválásra vár", akkor még nem hozott létre semmilyen kulcsot, és visszacsinálható a dolog. Én is így jártam.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Kompatibilis gépeken bekapcsol telepítéskor (úgy ahogy) minden winen az Eszköztitkosítás. Ha nem használod kapcsold ki a gépházban.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Igen, Delléknek ez régi rossz szokásuk... az igazi szopás akkor van, amikor egyszercsak nem bootol a gép, mert kéri a bitlocker kulcsot...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi