Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin

- 

LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ArthurShelby
addikt
válasz

King Unique

üzenetére
						Ha jól sejtem nálam ez az több eset is lehetséges:
1. Mivel bejelentkeztem a gépre egy MS fiókkal, és a laptop teljesítette a bitlocker követelményeit, így a bitlocker automatán bekapcsolt, és kimentette a kulcsot az MS (ha 365-ös office, akkor talán már Azure) fiókba.
2. Mivel az office telepítése végén kipipáltam, hogy engedélyezem a munkahelyemnek hogy kezelje az eszközömet, így bekapcsolt a bitlocker.Már csak azt nem értem, hogy állítódott be a pinkód (én nem állítottam be), helyi felhasználói fiókom van. Ezt mutatja a beállításoknál.

Ujjlenyomat (és jelszó) meg van adva, de ha ujjlenyomatot akarok hozzáadni, akkor pin kódot kér (ami nincs), és pin kódot megadni nem tudok (mint ahogy a fenti képen látszik).Lehet, hogy miután bejelentkeztem a munkahelyi MS fiókkal letiltódott a pin kód lehetőség?

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
 - AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest