Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• st3v3np3t3r

nagyúr

válasz RockHaRD #140200 üzenetére

Szia.Persze, Eseménynapló-Windows-Rendszer, itt kell kezdetben keresgélni sárga felkiáltójelesfFigyelmeztetés) vagy piros x(Kritikus)-es bejegyzést, viszont teszteld úgy, hogy játék indítás után mikor újraindul gép, akkor nézd meg, könnyebb lesz időpontra pontosan megtalálni. Tippem szerint Kritikus bejegyzés lesz majd.

Én ezzel módszerrel találtam meg, hogy mi akasztja ki a The Division2-őt a gépemen.

• lanszelot

addikt

válasz RockHaRD #140200 üzenetére

Hello,
    Nekem hasonló a helyzetem, választ senkitől se kapok napok óta.
    Bár nekem nem újra indul, hanem kifagy, és én nem tudom generálni a problémát. De szerintem egy cipőben járunk.
    Szerintem W10 frissítés kutyult szét vmit.
    Az esemény napló és a google alapján W10 bug.
    Méghozzá jelenleg nem javított.
    A W10 virtuális valamilye okozza, és nem kell hogy fusson a játék ahhoz hogy hibát okozzon.
    Nálad pl Forza5 okozza a leírtakból.
    Azt írták, minden Gamepass játékot törölni kell a gépről, majd volt ott egy rakar ezt így azt úgy bizeráld a W10-et, vagy rakd újra.
    No nálam ez utóbbi fog hétvégén bekövetkezni.
    És reménykedni kell hogy ne kapd be ismét a bug-ot.
    Nagyjából ezt írták le oldalakon át.

Már csak azt nem tudom, ha amúgy is újra kell rakni akkor W10 vagy W11.
    W10 ellen: pl ez a bug. Mivel nekem játék gép, és sok a Gamepass játék így tartok, hogy adok a falnak egy pofont.
    W11 ellen: nagyon kezdetleges rendszer, még teszt alatt van keményen, és nem tudom nincs e ugyanez a big benne is meg.
    Fura, hogy kijött a W11 és össze trotyizza magát a W10 amivel addig semmi gond nem volt...
    Tehát nem tudom W10 vagy W11 legyen.

Ha találsz valamit, kérlek ird meg, a többiek úgy sem válaszolnak....vagy csak nekem nem :D

Új hozzászólás Aktív témák