Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #128918 üzenetére
Köszönöm!
Több hozzászólást visszaolvastam már itt a témában, ezt pont nem láttam, viszont egy kérdésemben megerősített még jobban, mármint hogy nem értek valamit.
Kissé negatívnak van beállítva az olcsó termékkulcs aminek természetesen van igazság alapja, nem ismert az eredete stb.. De abban az esetben hogyha elcsípsz egy Retail termékkulcsot olcsón, akkor számít az hogy honnan származik a kulcs?
Most itt nem arra gondolok hogy legális-e vagy stb, hanem arra hogy egy Retail kulcs származásától függetlenül a későbbiekben is működni fog, nem?
Tehát a problémásabb inkább a MAK-kulcs, viszont a Retail-al nem igazán lehet gond a jövőben nem?Én anno vettem goodoffer-es license-t, szépen működik és én Retail kulcsot is kaptam.
Ezért is kérdezem hogyha sikerül elcsípni egy ténylegesen Retail kulcsot, akkor onnantól nem kell izgulni a license miatt elméleti síkon, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest