- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #128918 üzenetére
Köszönöm!
Több hozzászólást visszaolvastam már itt a témában, ezt pont nem láttam, viszont egy kérdésemben megerősített még jobban, mármint hogy nem értek valamit.
Kissé negatívnak van beállítva az olcsó termékkulcs aminek természetesen van igazság alapja, nem ismert az eredete stb.. De abban az esetben hogyha elcsípsz egy Retail termékkulcsot olcsón, akkor számít az hogy honnan származik a kulcs?
Most itt nem arra gondolok hogy legális-e vagy stb, hanem arra hogy egy Retail kulcs származásától függetlenül a későbbiekben is működni fog, nem?
Tehát a problémásabb inkább a MAK-kulcs, viszont a Retail-al nem igazán lehet gond a jövőben nem?Én anno vettem goodoffer-es license-t, szépen működik és én Retail kulcsot is kaptam.
Ezért is kérdezem hogyha sikerül elcsípni egy ténylegesen Retail kulcsot, akkor onnantól nem kell izgulni a license miatt elméleti síkon, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest